NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Kansas City Chiefs - Denver Broncos
több mint 9 éve
A Peterk által csinált AFC South vagy mi a neve.melyik ligában vagy amúgy?Shilkoraz régen rossz, ha SNF-en még izgulni kell a fantasy miatt, én már rég megnyertem a meccsemet 😛Shilkor60-65 pont előnyöm van, de az ellenemnek meg van egy DThomas-a meg egy Mike Wallace-a, sosem lehet tudni, 2 hete nyugodtan ültem ilyenkor, aztán Antonio Brown neki látott.Sixo67
több mint 9 éve
Mind2 !Ki? Ball vagy Hillman?peterk2005Andersonhoz képest egy tuskó.Sixo67De most komolyan, ha Hillman meg Ball visszatérnek nem Anderson lesz a kezdő?Sixo67Szerintem Ballal megosztják majd. Már, ha Ball képes lesz egészséges maradni. Hillman meg más típusú, neki akkor lehet szerepe, ha olyan az ellen aki a gyors, mozgékony RB-ket nem szereti.peterk2005
több mint 9 éve
Ki? Ball vagy Hillman?Andersonhoz képest egy tuskó.Sixo67De most komolyan, ha Hillman meg Ball visszatérnek nem Anderson lesz a kezdő?Sixo67Szerintem Ballal megosztják majd. Már, ha Ball képes lesz egészséges maradni. Hillman meg más típusú, neki akkor lehet szerepe, ha olyan az ellen aki a gyors, mozgékony RB-ket nem szereti.peterk2005
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
melyik ligában vagy amúgy?az régen rossz, ha SNF-en még izgulni kell a fantasy miatt, én már rég megnyertem a meccsemet 😛Shilkor60-65 pont előnyöm van, de az ellenemnek meg van egy DThomas-a meg egy Mike Wallace-a, sosem lehet tudni, 2 hete nyugodtan ültem ilyenkor, aztán Antonio Brown neki látott.Sixo67
több mint 9 éve
Szvsz megvan neked már az a meccs.az régen rossz, ha SNF-en még izgulni kell a fantasy miatt, én már rég megnyertem a meccsemet 😛Shilkor60-65 pont előnyöm van, de az ellenemnek meg van egy DThomas-a meg egy Mike Wallace-a, sosem lehet tudni, 2 hete nyugodtan ültem ilyenkor, aztán Antonio Brown neki látott.Sixo67
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Andersonhoz képest egy tuskó.De most komolyan, ha Hillman meg Ball visszatérnek nem Anderson lesz a kezdő?Sixo67Szerintem Ballal megosztják majd. Már, ha Ball képes lesz egészséges maradni. Hillman meg más típusú, neki akkor lehet szerepe, ha olyan az ellen aki a gyors, mozgékony RB-ket nem szereti.peterk2005
több mint 9 éve
Burse is villant egyet, mi van itt? 😛StormSTMajdnem meg is lógott.
több mint 9 éve
az régen rossz, ha SNF-en még izgulni kell a fantasy miatt, én már rég megnyertem a meccsemet 😛Shilkor60-65 pont előnyöm van, de az ellenemnek meg van egy DThomas-a meg egy Mike Wallace-a, sosem lehet tudni, 2 hete nyugodtan ültem ilyenkor, aztán Antonio Brown neki látott.
több mint 9 éve
Burse is villant egyet, mi van itt? 😛
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
xrace77
4 515
Ward sack és 2. 3th&out :cool:
több mint 9 éve
Azért döbbenet, hogy Charles úgy néz ki a liga többi elit futójához képest, mint egy fogyókúrára fogott tornásznő, és így birja, és ilyen jól fut.
több mint 9 éve
Ez tényleg Tyler Palko. 😀
több mint 9 éve
Tomifinn
947
tyááá, na ez eddig nagyon elit D!
több mint 9 éve
PM_the_sheriff
1 155
Nice
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 9 éve
hejj, ez így sima lesz
több mint 9 éve
tessék Ward sackTravis Kelce-m van meg Ward-om, de az ellenemnek van DThomas-a , nem kéne meg feedelni nah.Sixo67Oh istenem , miért pont ő.. mi baj volt Sanders-el meg Anderson-al...Sixo67az, hogy nálad vannak fantasyben 😛Shilkor
több mint 9 éve
De most komolyan, ha Hillman meg Ball visszatérnek nem Anderson lesz a kezdő?Sixo67Szerintem Ballal megosztják majd. Már, ha Ball képes lesz egészséges maradni. Hillman meg más típusú, neki akkor lehet szerepe, ha olyan az ellen aki a gyors, mozgékony RB-ket nem szereti.
több mint 9 éve
az régen rossz, ha SNF-en még izgulni kell a fantasy miatt, én már rég megnyertem a meccsemet 😛Travis Kelce-m van meg Ward-om, de az ellenemnek van DThomas-a , nem kéne meg feedelni nah.Sixo67Oh istenem , miért pont ő.. mi baj volt Sanders-el meg Anderson-al...Sixo67az, hogy nálad vannak fantasyben 😛Shilkor
több mint 9 éve
De most komolyan, ha Hillman meg Ball visszatérnek nem Anderson lesz a kezdő?
több mint 9 éve
Anderson nálam is van, remélem azért még lesz szerepe. 😊Oh istenem , miért pont ő.. mi baj volt Sanders-el meg Anderson-al...Sixo67az, hogy nálad vannak fantasyben 😛Shilkor
több mint 9 éve
Travis Kelce-m van meg Ward-om, de az ellenemnek van DThomas-a , nem kéne meg feedelni nah.Oh istenem , miért pont ő.. mi baj volt Sanders-el meg Anderson-al...Sixo67az, hogy nálad vannak fantasyben 😛Shilkor
több mint 9 éve
Oh istenem , miért pont ő.. mi baj volt Sanders-el meg Anderson-al...Sixo67az, hogy nálad vannak fantasyben 😛
több mint 9 éve
na most egy Charles TD válaszként, hogy meccs legyen