NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Kansas City Chiefs - Denver Broncos
több mint 9 éve
Nem is kell ide Hillman meg Ball. 😀iktriadBall kell. Anelkul nem tud cj jatszani 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Jüvőre próbáld ki azért azt is. Teljesen más, ESPN-es, elég komolyan defense orientált. Kettőt még be lehet vállalni úgy, hogy nem megy egymás rovására.bowl.hu-s hivatalosban nem is játszol?ShilkorAz elmúlt 6 évben nem tudtam , hogy létezik, idén tudtam meg, de nem szeretek egyszerre több ligába játszani, az úgy elveszti az értékét, nem figyelsz ide , mert mind1 majd a másikon nyersz. Aztán amikor empty mondta, hogy van olyan is már bekuncsorogtam magam az AFC South-ba és 2őt meg nem akartam.Sixo67
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Nem kő.Nah most buktad el Staley-t, pedig épp adni akartam Ryan Clark + Sanford - ért.Sixo67szívesen, remélem még mindig fáj, és megtanulod hol a helyedStezabban, amelyikben Antonio Brown nálam van és szerencsétlent szétszopatja az utolsó pillanatokban, majd elbukja a meccsetStezKösz, hogy felemlegeted.Sixo67
Nah jó, valami kell a KC-től, különben unalmas lesz ez
több mint 9 éve
xrace77
4 515
C.J. a király! 😊
több mint 9 éve
Peterk még mindig áll , hogy nem egyértelmű első számú kezdő lesz Anderson?
több mint 9 éve
Nem is kell ide Hillman meg Ball. 😀
több mint 9 éve
Cj 😊
több mint 9 éve
bazz, anderson megállíthatatlan
több mint 9 éve
Nah most buktad el Staley-t, pedig épp adni akartam Ryan Clark + Sanford - ért.szívesen, remélem még mindig fáj, és megtanulod hol a helyedStezabban, amelyikben Antonio Brown nálam van és szerencsétlent szétszopatja az utolsó pillanatokban, majd elbukja a meccsetStezKösz, hogy felemlegeted.Sixo67
több mint 9 éve
Ezt a screen-t remélem többet nem próbáljuk meg... :/
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
bowl.hu-s hivatalosban nem is játszol?ShilkorAz elmúlt 6 évben nem tudtam , hogy létezik, idén tudtam meg, de nem szeretek egyszerre több ligába játszani, az úgy elveszti az értékét, nem figyelsz ide , mert mind1 majd a másikon nyersz. Aztán amikor empty mondta, hogy van olyan is már bekuncsorogtam magam az AFC South-ba és 2őt meg nem akartam.
több mint 9 éve
szívesen, remélem még mindig fáj, és megtanulod hol a helyedabban, amelyikben Antonio Brown nálam van és szerencsétlent szétszopatja az utolsó pillanatokban, majd elbukja a meccsetStezKösz, hogy felemlegeted.Sixo67
több mint 9 éve
WW is bejelentkezett... 😊
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
abban, amelyikben Antonio Brown nálam van és szerencsétlent szétszopatja az utolsó pillanatokban, majd elbukja a meccsetStezKösz, hogy felemlegeted.
több mint 9 éve
Caldwell miert nem lep meg
több mint 9 éve
Cj beteg 😊Negritisnekem egészségesnek tűnik
több mint 9 éve
Hétről hétre egyre durvább Anderson. Nyilván sokat segít, hogy a liga legjobb guardja, Luis Vasquez blokkol neki.
több mint 9 éve
bowl.hu-s hivatalosban nem is játszol?A Peterk által csinált AFC South vagy mi a neve.Sixo67melyik ligában vagy amúgy?Shilkoraz régen rossz, ha SNF-en még izgulni kell a fantasy miatt, én már rég megnyertem a meccsemet 😛Shilkor60-65 pont előnyöm van, de az ellenemnek meg van egy DThomas-a meg egy Mike Wallace-a, sosem lehet tudni, 2 hete nyugodtan ültem ilyenkor, aztán Antonio Brown neki látott.Sixo67
több mint 9 éve
Cj beteg 😊
több mint 9 éve
Anderson hol végzett?Mind2 !Sixo67Ki? Ball vagy Hillman?peterk2005Andersonhoz képest egy tuskó.Sixo67De most komolyan, ha Hillman meg Ball visszatérnek nem Anderson lesz a kezdő?Sixo67Szerintem Ballal megosztják majd. Már, ha Ball képes lesz egészséges maradni. Hillman meg más típusú, neki akkor lehet szerepe, ha olyan az ellen aki a gyors, mozgékony RB-ket nem szereti.peterk2005
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
abban, amelyikben Antonio Brown nálam van és szerencsétlent szétszopatja az utolsó pillanatokban, majd elbukja a meccsetmelyik ligában vagy amúgy?Shilkoraz régen rossz, ha SNF-en még izgulni kell a fantasy miatt, én már rég megnyertem a meccsemet 😛Shilkor60-65 pont előnyöm van, de az ellenemnek meg van egy DThomas-a meg egy Mike Wallace-a, sosem lehet tudni, 2 hete nyugodtan ültem ilyenkor, aztán Antonio Brown neki látott.Sixo67