NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Kansas City Chiefs - Denver Broncos
több mint 11 éve
Nem is kell ide Hillman meg Ball. 😀iktriadBall kell. Anelkul nem tud cj jatszani 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Jüvőre próbáld ki azért azt is. Teljesen más, ESPN-es, elég komolyan defense orientált. Kettőt még be lehet vállalni úgy, hogy nem megy egymás rovására.bowl.hu-s hivatalosban nem is játszol?ShilkorAz elmúlt 6 évben nem tudtam , hogy létezik, idén tudtam meg, de nem szeretek egyszerre több ligába játszani, az úgy elveszti az értékét, nem figyelsz ide , mert mind1 majd a másikon nyersz. Aztán amikor empty mondta, hogy van olyan is már bekuncsorogtam magam az AFC South-ba és 2őt meg nem akartam.Sixo67

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Nem kő.Nah most buktad el Staley-t, pedig épp adni akartam Ryan Clark + Sanford - ért.Sixo67szívesen, remélem még mindig fáj, és megtanulod hol a helyedStezabban, amelyikben Antonio Brown nálam van és szerencsétlent szétszopatja az utolsó pillanatokban, majd elbukja a meccsetStezKösz, hogy felemlegeted.Sixo67
Nah jó, valami kell a KC-től, különben unalmas lesz ez
több mint 11 éve
C.J. a király! 😊
több mint 11 éve
Peterk még mindig áll , hogy nem egyértelmű első számú kezdő lesz Anderson?
több mint 11 éve
Nem is kell ide Hillman meg Ball. 😀
több mint 11 éve
Cj 😊
több mint 11 éve
bazz, anderson megállíthatatlan

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Nah most buktad el Staley-t, pedig épp adni akartam Ryan Clark + Sanford - ért.szívesen, remélem még mindig fáj, és megtanulod hol a helyedStezabban, amelyikben Antonio Brown nálam van és szerencsétlent szétszopatja az utolsó pillanatokban, majd elbukja a meccsetStezKösz, hogy felemlegeted.Sixo67
több mint 11 éve
Ezt a screen-t remélem többet nem próbáljuk meg... :/

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
bowl.hu-s hivatalosban nem is játszol?ShilkorAz elmúlt 6 évben nem tudtam , hogy létezik, idén tudtam meg, de nem szeretek egyszerre több ligába játszani, az úgy elveszti az értékét, nem figyelsz ide , mert mind1 majd a másikon nyersz. Aztán amikor empty mondta, hogy van olyan is már bekuncsorogtam magam az AFC South-ba és 2őt meg nem akartam.
több mint 11 éve
szívesen, remélem még mindig fáj, és megtanulod hol a helyedabban, amelyikben Antonio Brown nálam van és szerencsétlent szétszopatja az utolsó pillanatokban, majd elbukja a meccsetStezKösz, hogy felemlegeted.Sixo67
több mint 11 éve
WW is bejelentkezett... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
abban, amelyikben Antonio Brown nálam van és szerencsétlent szétszopatja az utolsó pillanatokban, majd elbukja a meccsetStezKösz, hogy felemlegeted.
több mint 11 éve
Caldwell miert nem lep meg
több mint 11 éve
Cj beteg 😊Negritisnekem egészségesnek tűnik

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Hétről hétre egyre durvább Anderson. Nyilván sokat segít, hogy a liga legjobb guardja, Luis Vasquez blokkol neki.
több mint 11 éve
bowl.hu-s hivatalosban nem is játszol?A Peterk által csinált AFC South vagy mi a neve.Sixo67melyik ligában vagy amúgy?Shilkoraz régen rossz, ha SNF-en még izgulni kell a fantasy miatt, én már rég megnyertem a meccsemet 😛Shilkor60-65 pont előnyöm van, de az ellenemnek meg van egy DThomas-a meg egy Mike Wallace-a, sosem lehet tudni, 2 hete nyugodtan ültem ilyenkor, aztán Antonio Brown neki látott.Sixo67
több mint 11 éve
Cj beteg 😊
több mint 11 éve
Anderson hol végzett?Mind2 !Sixo67Ki? Ball vagy Hillman?peterk2005Andersonhoz képest egy tuskó.Sixo67De most komolyan, ha Hillman meg Ball visszatérnek nem Anderson lesz a kezdő?Sixo67Szerintem Ballal megosztják majd. Már, ha Ball képes lesz egészséges maradni. Hillman meg más típusú, neki akkor lehet szerepe, ha olyan az ellen aki a gyors, mozgékony RB-ket nem szereti.peterk2005

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
abban, amelyikben Antonio Brown nálam van és szerencsétlent szétszopatja az utolsó pillanatokban, majd elbukja a meccsetmelyik ligában vagy amúgy?Shilkoraz régen rossz, ha SNF-en még izgulni kell a fantasy miatt, én már rég megnyertem a meccsemet 😛Shilkor60-65 pont előnyöm van, de az ellenemnek meg van egy DThomas-a meg egy Mike Wallace-a, sosem lehet tudni, 2 hete nyugodtan ültem ilyenkor, aztán Antonio Brown neki látott.Sixo67