NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
123
11
19:00
RedZone week 12
61
10
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
57
8
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
52
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
22
5
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Houston Texans - Tennessee Titans
6
5
Indianapolis Colts - Detroit Lions
6
6
Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Havi négy kiló+ ???? Az paradés.Ha fogyni akar a legjobb a szénhidrát diéta... Nejem 6 hónap alatt 25 kg fogyott....Megvót a pálinka is...Kis geci, én meg az asszonynak keresgélek futópadot kb már egy órája. Kinek mi dobd az élet ugye...😀
ThundersNFL
Cypress
ThundersNFL
több mint 5 éve
Mi is ezt a butort vettuk a konyhaba.Hát még kicsit mindig szélesnek érzem csípőben. Te mit gondolsz?Igy jelzed neki, hogy sok volt az unnepi kaja? <3 lavcsiMegvót a pálinka is...Kis geci, én meg az asszonynak keresgélek futópadot kb már egy órája. Kinek mi dobd az élet ugye...😀
ThundersNFL
Cypress
Stez
i.pinimg.com/originals/dd/ac/51/ddac51dbfb995c22a194a95fd1d4ab8c.jpg
Cypress
több mint 5 éve
bobi0092
4 353
Na még egy páleszChiefs - Rams után jött a Zacher anno?
ThundersNFL
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
és honnan a román tevenyereggyártó kisiparos kurva isteniből kellene nekem a stílusa alapján felismernem, hacsak nem jafl-ösRanezel a stilusra es fel perc alatt latod, ki az acc, de hat miert is varnank el toled, hogy ikut hasznalj, te gyepekiraly xdlehet wyatt az, gyanúsan sehol sincsNédd már, rajongóm is van már. Beszarás. (Little creepy to be honest)Bárkinek lehet ilyen: russianwife.comCsáo tesó 😊
Pizsama
Győzelmet mára.
Pizsama fan
Cső, tesó! Bárki is legyél.
Pizsama
Sixo
Stez
több mint 5 éve
gabor25
5 144
bent volt avagy sem. Ez itt a kerdes. haha
több mint 5 éve
Na még egy pálesz
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Hát még kicsit mindig szélesnek érzem csípőben. Te mit gondolsz?Igy jelzed neki, hogy sok volt az unnepi kaja? <3 lavcsiMegvót a pálinka is...Kis geci, én meg az asszonynak keresgélek futópadot kb már egy órája. Kinek mi dobd az élet ugye...😀
ThundersNFL
Cypress
Stez
több mint 5 éve
Ranezel a stilusra es fel perc alatt latod, ki az acc, de hat miert is varnank el toled, hogy ikut hasznalj, te gyepekiraly xdlehet wyatt az, gyanúsan sehol sincsNédd már, rajongóm is van már. Beszarás. (Little creepy to be honest)Bárkinek lehet ilyen: russianwife.comCsáo tesó 😊
Pizsama
Győzelmet mára.
Pizsama fan
Pizsama
Sixo
több mint 5 éve
Skizofrén a gyerökLófaszt csak két accountról nyomod 😀Nédd már, rajongóm is van már. Beszarás. (Little creepy to be honest)Bárkinek lehet ilyen: russianwife.comCsáo tesó 😊
Pizsama
Győzelmet mára.
Pizsama fan
Pizsama
bobi0092
Draft
több mint 5 éve
bobi0092
4 353
Nekünk inkább zuhanyhíradó márJóvolt ez az 5. negyed a topikbanJobb, mint egy harmadik félidő? 😊
bobi0092
iktriad
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
Jóvolt ez az 5. negyed a topikbanjah csak most már senki fel ne ébressze robit vagy löflit, már megszoktam ezt a topikot
bobi0092
több mint 5 éve
Ha fogyni akar a legjobb a szénhidrát diéta... Nejem 6 hónap alatt 25 kg fogyott....Megvót a pálinka is...Kis geci, én meg az asszonynak keresgélek futópadot kb már egy órája. Kinek mi dobd az élet ugye...😀
ThundersNFL
Cypress
Draft
több mint 5 éve
Jóvolt ez az 5. negyed a topikbanJobb, mint egy harmadik félidő? 😊
bobi0092
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Úgy úgy Sea topicbólcsakis valami betyár lehetNédd már, rajongóm is van már. Beszarás. (Little creepy to be honest)Bárkinek lehet ilyen: russianwife.comCsáo tesó 😊
Pizsama
Győzelmet mára.
Pizsama fan
Pizsama
Tactful Cactus
Még is csak a mi kutyánk kölke ez a RAMS
több mint 5 éve
bobi0092
4 353
Jóvolt ez az 5. negyed a topikban
több mint 5 éve
lehet wyatt az, gyanúsan sehol sincsNédd már, rajongóm is van már. Beszarás. (Little creepy to be honest)Bárkinek lehet ilyen: russianwife.comCsáo tesó 😊
Pizsama
Győzelmet mára.
Pizsama fan
Pizsama
több mint 5 éve
bobi0092
4 353
Lófaszt csak két accountról nyomod 😀Nédd már, rajongóm is van már. Beszarás. (Little creepy to be honest)Bárkinek lehet ilyen: russianwife.comCsáo tesó 😊
Pizsama
Győzelmet mára.
Pizsama fan
Pizsama
több mint 5 éve
gabor25
5 144
A pasit a hatterben. Hat nem latod. : ) A kerteszt....Jobb felso sarok. Mindent nekem kell csinalnom...haha...Egy szép kertet látok, mást nem. Segítsetek, mit kell nézni?Lennel a csaj helyebe, mi?mekvéjnek milyen babája van már:A csávó 33 és már HC, az NFL-ben, nem is rrosszul megy neki, nem is néz ki úgy, mint Drew Blesdose. Csodálkozol?
gedam
iktriad
Stez
Cypress
Szerkesztette: gabor25
több mint 5 éve
Igy jelzed neki, hogy sok volt az unnepi kaja? <3 lavcsiMegvót a pálinka is...Kis geci, én meg az asszonynak keresgélek futópadot kb már egy órája. Kinek mi dobd az élet ugye...😀
ThundersNFL
Cypress
több mint 5 éve
fasza, akkor pont ráérekamúgy a meccs mikor kezdődik nem tudja valaki?Hétfőn 11 órakor.
Sixo
bobi0092
több mint 5 éve
amúgy a meccs mikor kezdődik nem tudja valaki?Amint átadják az 5-ös metrót.
Sixo