NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
129
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
70
12
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
57
13
22:25
Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Lehúzta a Cowboys a Raiderst hogy csak 1. első köröst adtak érte.
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Öles léptelekkel haladunk az 51+ felé. Király!
több mint 5 éve
Sifur
1 118
Szép, már jobb ez a meccs xD
több mint 5 éve
Antonius
1 700
Ha ezt Cooperre dobják..én is féltem tőle, de szerencsére nem
jamaicababa
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
A liga legjobb futójával minden 4&1-nek neki kell menni ami félpályán, vagy azon túl van.
több mint 5 éve
Flag, na es persze, hogy a feketebbre dobjak be.
több mint 5 éve
Én meg kereslek myspacen. De csak Tomot találtam.Ne kemkedjel utanam facebookon, bazdmeg. Vagy iwiw, vagy semmi.Jól körülírtad magad, egy alacsony szemüveges kínai, tudtam én, hogy FB-ra csak kamu képeket töltesz fel.Amúgy tuti stez intézte, hogy ne legyen külön topic a későbbi meccsre, hogy a colts meccsen legyen a legtöbb hozzászólás az egész POban.Jah, en vagyok az intezo. Meg a kulcsos ember, meg ilyenek.
Sixo
Stez
Sixo
Stez
több mint 5 éve
Ha ezt Cooperre dobják..
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 868
Troynak nem tetszett a hívás, persze hogy sikerült
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Ne kemkedjel utanam facebookon, bazdmeg. Vagy iwiw, vagy semmi.Jól körülírtad magad, egy alacsony szemüveges kínai, tudtam én, hogy FB-ra csak kamu képeket töltesz fel.Amúgy tuti stez intézte, hogy ne legyen külön topic a későbbi meccsre, hogy a colts meccsen legyen a legtöbb hozzászólás az egész POban.Jah, en vagyok az intezo. Meg a kulcsos ember, meg ilyenek.
Sixo
Stez
Sixo
több mint 5 éve
Hol van a Pizsama ???Supermanen. Chuck Norrisos.
Pizsama fan
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Állítólag Majka is beszokott ide nézni. 😀RespectVVLaci van ittenerőltetett higgadság, vélt intellektuális fölényA stílus maga az ember. Nyugodtan sértegess, sosem ereszekedem le arra a szintre, ahol te lehetsz...Sorry, nekem nincs bajom a Pittsel, meg egyébként drukkoltam is nekik ezeken a meccseken, csak vicces ha egy Steelers drukker próbálja az észt osztani chockerkedésről, meg hogy ki hiszi magát playoff/contender csapatnak 😉 de látom hogy egy gyökérnek irogattam 😀Ne altalanositsunk.Ööööööööööööööö........... Megérte, jó sokáig meneteltek.XD mondja ezt annak a csapatnak a szurkolója, aki évek óta a liga legjobb offensének képzeli magát, aztán ehhez képest egyszer sikerült konferencia döntőig eljutni, ahol hasonlóan szét lettek verve mint ma a Colts. Vicces hogy pont egy Steelers szurkoló próbálja osztani az észt, hogy ki mennyire balfasz és béna
Cypress
Rynald
En mondtam, hogy a pit nem lesz iden po ban. Meg a pre seasonban. Es hogy nem kontender a csapat. CSak a media mondja mindig annak.
De po eselyes altalaban. De ezzel a def el. Nem. Es bell es ab es bell jo jateka nelkul meg az off is csak atlagos.
Es mondtam azt is hogy nem sok ertelme van a mostani pitt el po ba menni sem, pont ilyen dolgok miatt amiket jogosan irsz. Szoval nem minden pit szurkolo olyan amilyennek gondolod. : )
gabistar
Rynald
Cypress
alekosz, te vagy az!!!
gedam
ThundersNFL
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Hol van a Pizsama ???
több mint 5 éve
Kampman
28 322
Ha már ez a Chiefs- Colts topik, levelet hozott a postagalamb.Erről az a South Park rész jut eszembe, ahol Cartman képzeli magát Lee tábornoknak és küldözget ilyen leveleket
twitter.com/CaptAndrewLuck/status/1084251324852559874
iktriad
több mint 5 éve
bobi0092
4 353
A régi jó dolgokból nem maradt semmi...RespectVVLaci van ittenerőltetett higgadság, vélt intellektuális fölényA stílus maga az ember. Nyugodtan sértegess, sosem ereszekedem le arra a szintre, ahol te lehetsz...Sorry, nekem nincs bajom a Pittsel, meg egyébként drukkoltam is nekik ezeken a meccseken, csak vicces ha egy Steelers drukker próbálja az észt osztani chockerkedésről, meg hogy ki hiszi magát playoff/contender csapatnak 😉 de látom hogy egy gyökérnek irogattam 😀Ne altalanositsunk.Ööööööööööööööö........... Megérte, jó sokáig meneteltek.XD mondja ezt annak a csapatnak a szurkolója, aki évek óta a liga legjobb offensének képzeli magát, aztán ehhez képest egyszer sikerült konferencia döntőig eljutni, ahol hasonlóan szét lettek verve mint ma a Colts. Vicces hogy pont egy Steelers szurkoló próbálja osztani az észt, hogy ki mennyire balfasz és béna
Cypress
Rynald
En mondtam, hogy a pit nem lesz iden po ban. Meg a pre seasonban. Es hogy nem kontender a csapat. CSak a media mondja mindig annak.
De po eselyes altalaban. De ezzel a def el. Nem. Es bell es ab es bell jo jateka nelkul meg az off is csak atlagos.
Es mondtam azt is hogy nem sok ertelme van a mostani pitt el po ba menni sem, pont ilyen dolgok miatt amiket jogosan irsz. Szoval nem minden pit szurkolo olyan amilyennek gondolod. : )
gabistar
Rynald
Cypress
alekosz, te vagy az!!!
gedam
ThundersNFL
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
vv4lacirespekt volt a neve nem ?RespectVVLaci van ittenerőltetett higgadság, vélt intellektuális fölényA stílus maga az ember. Nyugodtan sértegess, sosem ereszekedem le arra a szintre, ahol te lehetsz...Sorry, nekem nincs bajom a Pittsel, meg egyébként drukkoltam is nekik ezeken a meccseken, csak vicces ha egy Steelers drukker próbálja az észt osztani chockerkedésről, meg hogy ki hiszi magát playoff/contender csapatnak 😉 de látom hogy egy gyökérnek irogattam 😀Ne altalanositsunk.Ööööööööööööööö........... Megérte, jó sokáig meneteltek.XD mondja ezt annak a csapatnak a szurkolója, aki évek óta a liga legjobb offensének képzeli magát, aztán ehhez képest egyszer sikerült konferencia döntőig eljutni, ahol hasonlóan szét lettek verve mint ma a Colts. Vicces hogy pont egy Steelers szurkoló próbálja osztani az észt, hogy ki mennyire balfasz és béna
Cypress
Rynald
gabistar
Rynald
Cypress
alekosz, te vagy az!!!
gedam
ThundersNFL
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 868
Mostantol ez a hivatalos Cowboys Rams Topik. Haha...Köszönhetően az előző meccsnek amibe Löfli belealudt
gabistar
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Szakmázgatunk? Szakmázgatunk?RespectVVLaci van ittenerőltetett higgadság, vélt intellektuális fölényA stílus maga az ember. Nyugodtan sértegess, sosem ereszekedem le arra a szintre, ahol te lehetsz...Sorry, nekem nincs bajom a Pittsel, meg egyébként drukkoltam is nekik ezeken a meccseken, csak vicces ha egy Steelers drukker próbálja az észt osztani chockerkedésről, meg hogy ki hiszi magát playoff/contender csapatnak 😉 de látom hogy egy gyökérnek irogattam 😀Ne altalanositsunk.Ööööööööööööööö........... Megérte, jó sokáig meneteltek.XD mondja ezt annak a csapatnak a szurkolója, aki évek óta a liga legjobb offensének képzeli magát, aztán ehhez képest egyszer sikerült konferencia döntőig eljutni, ahol hasonlóan szét lettek verve mint ma a Colts. Vicces hogy pont egy Steelers szurkoló próbálja osztani az észt, hogy ki mennyire balfasz és béna
Cypress
Rynald
gabistar
Rynald
Cypress
alekosz, te vagy az!!!
gedam
ThundersNFL