Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Talib te hülye f@sz, a fél szezont végig kispadoztad. Volt értelme visszatérni.
több mint 5 éve
gabor25
5 144
na most izgulhatsz hogy meg lesz e az 51 + lol...?
több mint 5 éve
nem ,de a pályán voltakvalaszolt mar egy dallas szurkolo is azota, hogy kerdeztek hol vannak? Azonkivul amit en irtam, hogy a stadionban eloben...?Én a Coltsot keresem, ők játszottak ma már?
gabistar
EasyGhost
több mint 5 éve
Nah oszt itt Talib miben csinált többet, mint az elkapó ?nem eleg, hogy feka, meg Talib is
Sixo
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
Talib ma még semmi suttyóságot nem csinált, kezdtem megijedni, hogy megváltozott.
több mint 5 éve
valaszolt mar egy dallas szurkolo is azota, hogy kerdeztek hol vannak? Azonkivul amit en irtam, hogy a stadionban eloben...?Én a Coltsot keresem, ők játszottak ma már?
gabistar
több mint 5 éve
gabor25
5 144
meg amugy is cypress 51+ ra tette odatelefonalt nekik hogy nehogy bebukja a penzet igaz cy...? : )
több mint 5 éve
mondjuk abból nincs sok, max ha iktriad is számíten csak feher embert dicserek, foleg a cornerekethadd találjam ki, most jön az, hogy elmagyarázod, hogy Watkins liga elite WRtevedtem, nem elfaradtal, be vagy szivvaMind2 nálam van és az elmúlt 5 évben , 6 bajnoki címet nyertem. A Chicago Bearst mindig 0-ára vertem.Armstead nálam van. Egy másik GM Gameben, Ahol a címvédő a jags. Vagyis én. Mindezt Daltonnal QB-ban. Coughlin who?Zay Jonesért odaadom Terron Armsteadet.ne, kerlek ne csinald ezt, adj el mindenkit, ugy konyorgomHiába könyörögsz PM-ben, senki sem eladó.Awuzie ma is nagyon tolja.megint megprobalod valami szarod eladni?
Sixo
Stez
Sixo
Stez
Sixo
iktriad
Sixo
fekudj le, tixo. ha gondolod, iktriaddal
Stez
Sixo
Stez
több mint 5 éve
tamas424
1 758
Jól látod 😊 kicsit még izgulunk, de valószínűleg feleslegesenJa mert nem lattam senkit sem hogy irt volna ...: ) Es kivancsi voltam hogy mindenki igy rams szurkolo vagy azert vannak boys fanok is... Bar gondolom nektek van legalabb miert izgulni igy nem irtok.. mint pl en... lol....: )valaszolt mar egy dallas szurkolo is azota, hogy kerdeztek hol vannak? Azonkivul amit en irtam, hogy a stadionban eloben...?Hiányzunk? 😉
gabistar
tamas424
gabistar
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Nah oszt itt Talib miben csinált többet, mint az elkapó ?szabalytalansagban...es zaszlo kapasaban. buntetes kapasban..
Sixo
több mint 5 éve
Nah oszt itt Talib miben csinált többet, mint az elkapó ?Védő. Az be van tiltva. Illetve max tűrve van.
Sixo
több mint 5 éve
Na, ne! Ez oda vissza ment. Kurvazebrák...
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Ja mert nem lattam senkit sem hogy irt volna ...: ) Es kivancsi voltam hogy mindenki igy rams szurkolo vagy azert vannak boys fanok is... Bar gondolom nektek van legalabb miert izgulni igy nem irtok.. mint pl en... lol....: )valaszolt mar egy dallas szurkolo is azota, hogy kerdeztek hol vannak? Azonkivul amit en irtam, hogy a stadionban eloben...?Hiányzunk? 😉
gabistar
tamas424
több mint 5 éve
Annyira szar a secondary hogy már fáj...Szép jinx padawan.
Pizsama
több mint 5 éve
tamas424
1 758
valaszolt mar egy dallas szurkolo is azota, hogy kerdeztek hol vannak? Azonkivul amit en irtam, hogy a stadionban eloben...?Hiányzunk? 😉
gabistar
több mint 5 éve
en csak feher embert dicserek, foleg a cornerekethadd találjam ki, most jön az, hogy elmagyarázod, hogy Watkins liga elite WRtevedtem, nem elfaradtal, be vagy szivvaMind2 nálam van és az elmúlt 5 évben , 6 bajnoki címet nyertem. A Chicago Bearst mindig 0-ára vertem.Armstead nálam van. Egy másik GM Gameben, Ahol a címvédő a jags. Vagyis én. Mindezt Daltonnal QB-ban. Coughlin who?Zay Jonesért odaadom Terron Armsteadet.ne, kerlek ne csinald ezt, adj el mindenkit, ugy konyorgomHiába könyörögsz PM-ben, senki sem eladó.Awuzie ma is nagyon tolja.megint megprobalod valami szarod eladni?
Sixo
Stez
Sixo
Stez
Sixo
iktriad
Sixo
Stez
Sixo
több mint 5 éve
valaszolt mar egy dallas szurkolo is azota, hogy kerdeztek hol vannak? Azonkivul amit en irtam, hogy a stadionban eloben...?1 igen
gabistar
több mint 5 éve
Ebből engem hagyjatok ki, ha lehet.tevedtem, nem elfaradtal, be vagy szivvaMind2 nálam van és az elmúlt 5 évben , 6 bajnoki címet nyertem. A Chicago Bearst mindig 0-ára vertem.Armstead nálam van. Egy másik GM Gameben, Ahol a címvédő a jags. Vagyis én. Mindezt Daltonnal QB-ban. Coughlin who?Zay Jonesért odaadom Terron Armsteadet.ne, kerlek ne csinald ezt, adj el mindenkit, ugy konyorgomHiába könyörögsz PM-ben, senki sem eladó.Awuzie ma is nagyon tolja.megint megprobalod valami szarod eladni?
Sixo
Stez
Sixo
Stez
Sixo
iktriad
Sixo
Stez
több mint 5 éve
Annyira szar a secondary hogy már fáj...
több mint 5 éve
gabor25
5 144
valaszolt mar egy dallas szurkolo is azota, hogy kerdeztek hol vannak? Azonkivul amit en irtam, hogy a stadionban eloben...?
több mint 5 éve
hadd találjam ki, most jön az, hogy elmagyarázod, hogy Watkins liga elite WRtevedtem, nem elfaradtal, be vagy szivvaMind2 nálam van és az elmúlt 5 évben , 6 bajnoki címet nyertem. A Chicago Bearst mindig 0-ára vertem.Armstead nálam van. Egy másik GM Gameben, Ahol a címvédő a jags. Vagyis én. Mindezt Daltonnal QB-ban. Coughlin who?Zay Jonesért odaadom Terron Armsteadet.ne, kerlek ne csinald ezt, adj el mindenkit, ugy konyorgomHiába könyörögsz PM-ben, senki sem eladó.Awuzie ma is nagyon tolja.megint megprobalod valami szarod eladni?
Sixo
Stez
Sixo
Stez
Sixo
iktriad
Sixo
Stez
több mint 5 éve
tevedtem, nem elfaradtal, be vagy szivvaMind2 nálam van és az elmúlt 5 évben , 6 bajnoki címet nyertem. A Chicago Bearst mindig 0-ára vertem.Armstead nálam van. Egy másik GM Gameben, Ahol a címvédő a jags. Vagyis én. Mindezt Daltonnal QB-ban. Coughlin who?Zay Jonesért odaadom Terron Armsteadet.ne, kerlek ne csinald ezt, adj el mindenkit, ugy konyorgomHiába könyörögsz PM-ben, senki sem eladó.Awuzie ma is nagyon tolja.megint megprobalod valami szarod eladni?
Sixo
Stez
Sixo
Stez
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
gabor25
5 144
itt mutattak a futogeped cy....lol...