Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
11 napja
A Jagst nem írnám le, mert amúgy szerintem az offensük összességében elég csalódás, de kiszámíthatatlan csapat. Lásd múlt héten a védelmük birkózószart reggelizett. A Texans védelem meg megint egy olyan kategória, lásd csütörtök.hűűű, azért a Colts menetrendje nem lesz túl könnyű a végére.piece of cake. bohóc jax, csicska houston oda-vissza, maradékon lehet pihentetni meg ricsit játszatni, hogy kapjunk érte három első kört
shagi0206
fake.id
11 napja
Koszi zebrak, Raimann holdingolt mint a haz
11 napja
Meg egy pontszerzo drive kene, hogy tuti legyenazért a tutitól még nagyon messze van ez sajnos
Stez
11 napja
hűűű, azért a Colts menetrendje nem lesz túl könnyű a végére.piece of cake. bohóc jax, csicska houston oda-vissza, maradékon lehet pihentetni meg ricsit játszatni, hogy kapjunk érte három első kört
shagi0206
11 napja
jah, az egyik képből egyértelmű lettezt nem vehetik vissza még ha határeset issemmilyen határeset nem volt itt szvsz
Szesze
fake.id
11 napja
hűűű, azért a Colts menetrendje nem lesz túl könnyű a végére.Megbaszunk mindenkit. A noket ketszer is.
shagi0206
11 napja
ezt nem vehetik vissza még ha határeset isArrowhead, látva ezeket ma képesek rá.
Szesze
11 napja
ezt nem vehetik vissza még ha határeset issemmilyen határeset nem volt itt szvsz
Szesze
11 napja
Akkor ez Colts win 😏
11 napja
hűűű, azért a Colts menetrendje nem lesz túl könnyű a végére.
11 napja
ezt nem vehetik vissza még ha határeset is
11 napja
ott van a turnover (?). Igaz nem pick
11 napja
Elég lazára vette a formációt Lou. Remélem sikerül egy turnover on downs, ha már így alakult.Kivansagod...
szaba
11 napja
MEGVAN!!!
11 napja
bocs 😊ez sajnos így gyors volt..mivel késik a streamem, már azt hittem még gyorsan bezúzták a negyed vége előtt valahogy. ne ijesztgess 😅
Szesze
fake.id
11 napja
Elég lazára vette a formációt Lou. Remélem sikerül egy turnover on downs, ha már így alakult.
11 napja
ez sajnos így gyors volt..mivel késik a streamem, már azt hittem még gyorsan bezúzták a negyed vége előtt valahogy. ne ijesztgess 😅
Szesze
11 napja
ez sajnos így gyors volt..Jön a Bynum pick
Szesze
11 napja
ez sajnos így gyors volt..
11 napja
nem rátok gondoltam, hanem kb minden elemző/szakértőre..DJ kurva jó ma 😊 remélem azért ez is meg lesz majd említve miután megint temette mindenki egyből..Mi, Colts drukkerek max. Aug. 20-an temettuk, amikor ki lett nevezve kezdo QB-nak😂 jol jatszik Jones, ma is. A Steelers meccs az egyeduli, ahol kritizalni lehet a teljesitmenyet. On the other hand… FG-k kevesek lesznek sajnos.. Taylort nagyon kiveszik
Szesze
Bence94
11 napja
nem is azt mondtam, hogy ne legyen. csak szerintem senkit sem zavarna, ha nem nyernének ennyit. valszeg engem azért nem tud így felbaszni, mert én kurva jókat röhögök ezen a vergődésen amit ilyenkor előadEzt csinálná mindenki, de ettől még lehet róla rossz véleményünk mint szurkolók.brady pont ugyanezt nyomta. nem is hibáztatom, a helyében pont ugyanezt csinálná minden épeszű ember, ha már engedik is nekipont azért mutogat, mert hozzászokott, hogy ér valamit a hisztije. Mivel ez a sport is biznisz (reklámarcok, stb), ezért kell is hogy érjen, mert hát ő nagy név. Nem a tudását vitattuk, hanem a stílusát, meg a viselkedését.azért, mert túl sokat nyer. ha szopnának, mint a gép, senki le sem szarná mit mutogatMahomes mennyire idegesítő már ezekkel a mutogatásaival.szerinted miért is utálja mindenki, aki nem chiefs fan? Egy hisztis picsa
Brotesz
shagi0206
fake.id
shagi0206
fake.id
bobi0092
11 napja
DJ kurva jó ma 😊 remélem azért ez is meg lesz majd említve miután megint temette mindenki egyből..Mi, Colts drukkerek max. Aug. 20-an temettuk, amikor ki lett nevezve kezdo QB-nak😂 jol jatszik Jones, ma is. A Steelers meccs az egyeduli, ahol kritizalni lehet a teljesitmenyet. On the other hand… FG-k kevesek lesznek sajnos.. Taylort nagyon kiveszik
Szesze
11 napja
mindegy jó ez így, megvan a 2 labdabirtoklás, most már kockáztatni fognak, most kellene szedni egy INT-etJön a Bynum Pick mindjárt
Szesze
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning