Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
azt abbahagytam miután egy Pats drukker se jött ki a hóraAzt a meccset után kell. A vesztes csapat topikjaban trollkodnicsak csinálom a balhét 😀2 TD, 2 bírói hiba?Az elsőnél be kellett volna dobni a zászlót
🤘 gaben 🤘
csebi
🤘 gaben 🤘
csebi
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Na de ezek tényleg flag dolgok. Nem csalástegyél három lépést hátrafele, és gondolj bele h forditva történik vagy a ninersnek szurkolsz.
Janek
te is anyáznál
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Az Eagles az új Packers, na most majd megtudjátok, mit éltünk át 2011 óta 😀 😀 😀
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Ez a Philly nekem sem szimpi, de a Pats drukkereken mosolygok.....Miert?
csi77
több mint 1 éve
Oromteli, hogy egy ilyen remek csapat megy majd sb-be, akinek meg elengedett holdigok es fantomelkapasok kellenek egy negyedik szamu iranyito ellen <3Plusz miért nem semleges helyen van a meccs mint ahogy az AFCt terveztek?
dankodavid
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Hát azért na. Emberelőnyben könnyű.
Lou Anarumo for president
több mint 1 éve
Akkor tiltsák el őket is egy évre, mint szegény Ridleyt. Ő legalább a saját csapata W-jére fogadott. A mostani csapata ellen. Minden világos ugye? 😀2 TD, 2 bírói hiba?Nem hiba az. Megjatszottak ok is tippmixen nagyban phillyt. Nem jo elveszteni azt a penzt. Foleg hogy tesoktol kertek kolcson. Kis kamatra. 😀
🤘 gaben 🤘
gabor25
több mint 1 éve
Megsérült Purdy, így már nem lenne szenzáció az SB, meg uncsi is lenne.Most ez rohadtul nincs
Kell megint az Eagles underdog sztori.
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
prérifarkas
598
Az igaz.2 TD, 2 bírói hiba?Az elsőnél be kellett volna dobni a zászlót
🤘 gaben 🤘
csebi
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Vissza se játszották rendesen, gondolom a védő meg nem látta... Sanyi hiba, de nem volt idő2 TD, 2 bírói hiba?Az elsőnél be kellett volna dobni a zászlót
🤘 gaben 🤘
csebi
több mint 1 éve
Ez a Philly nekem sem szimpi, de a Pats drukkereken mosolygok.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
dankodavid
2 246
Oromteli, hogy egy ilyen remek csapat megy majd sb-be, akinek meg elengedett holdigok es fantomelkapasok kellenek egy negyedik szamu iranyito ellen <3
Pulvis et umbra sumus.
több mint 1 éve
Azt a meccset után kell. A vesztes csapat topikjaban trollkodnicsak csinálom a balhét 😀2 TD, 2 bírói hiba?Az elsőnél be kellett volna dobni a zászlót
🤘 gaben 🤘
csebi
🤘 gaben 🤘
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Megsérült Purdy, így már nem lenne szenzáció az SB, meg uncsi is lenne.Azért ez most nem ugyanaz a szitu, mint anno volt.
Kell megint az Eagles underdog sztori.
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Egyszer lehetne csalás nélküli phili tdÍrja ezt egy Pats szurkoló egyszer lehetett volna csalás nèlküli SBbein 🤪☺️😔 (nyugi trollkodás 😊)
vpi
több mint 1 éve
gabor25
5 144
2 TD, 2 bírói hiba?Nem hiba az. Megjatszottak ok is tippmixen nagyban phillyt. Nem jo elveszteni azt a penzt. Foleg hogy tesoktol kertek kolcson. Kis kamatra. 😀
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
csak csinálom a balhét 😀2 TD, 2 bírói hiba?Az elsőnél be kellett volna dobni a zászlót
🤘 gaben 🤘
csebi
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
prérifarkas
598
Mintha fárasztanák a védelmet. Vagy nem de sokat tartják őket a pályán.
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 1 éve
gyerekek minek játszuk le a meccset ha megvan kit kell betolni?h lehessen reklámidőt eladni
playmaker90
több mint 1 éve
90-esen akkor holding volt mint a ház de támadó holding nem holding....Itt is a hazai seggnyalás megy
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Sifur
1 118
2 TD, de mind a kettő rezgett rendesen... De hát a pályán hozott ítélet a lényeg
több mint 1 éve
Szerintem vezet az Eagles.