Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
Na ez akkor már a harmadik kulcspillanatos flag ebben a driveban
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Jo, ha ezeket dobjak, akkor a tamadofalra is dobjanak minden holdingot bazmeg
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
A DL-jük is?Nem kell ide szakertő, anèlkül is szar ma ez az Eagles. Szivesen...Mekkora egy hulladék ez az Eagles ma, még a nulla szar negyedik iszàmú irányítóval jàtszó, sérülésekkel tüzdelt niners ellen is csak szenvednek eddig.Gondoltam, hogy ma felbukkannak a szakértők is. 😀
Vicc...
Steve Ribbed
Greengo
Steve Ribbed
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Viccc
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Csak a talajszennyezes meg a nagy csocsokhát mert itthon még őrizzük a keresztény értékeket.Itthon gond nélkül leadják bármelyik kertévén.Einhorn az Finkle. Finkle az Einhorn.hát igen, az utána következő 75 másodpercet ma már nem lehetne leadni... crazy world
iktriad
Kúrfürst briareos
iktriad
semmi buzulás v pedózás
Kúrfürst briareos
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
ugyanmár baszki!
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Gronk milyen alacsony srac.
több mint 1 éve
semmise volt
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Köszi zebrák, akkor fussunk bazmeg, induljon el óra.
több mint 1 éve
Elmennek a faszomba tényleg
több mint 1 éve
Tarsi
1 246
Miért nem szenvedtek?Mekkora egy hulladék ez az Eagles ma, még a nulla szar negyedik iszàmú irányítóval jàtszó, sérülésekkel tüzdelt niners ellen is csak szenvednek eddig.Gondoltam, hogy ma felbukkannak a szakértők is. 😀
Vicc...
Steve Ribbed
Greengo
több mint 1 éve
Steve Ribbed
396
Nem kell ide szakertő, anèlkül is szar ma ez az Eagles. Szivesen...Mekkora egy hulladék ez az Eagles ma, még a nulla szar negyedik iszàmú irányítóval jàtszó, sérülésekkel tüzdelt niners ellen is csak szenvednek eddig.Gondoltam, hogy ma felbukkannak a szakértők is. 😀
Vicc...
Steve Ribbed
Greengo
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 1 éve
Ebben a formában most először tettem evör. Too soon?hanyszor fogod meg ezt ellőni a szezonbanDe legalább a Miami játékosai 62 hétre maradtak nálunk. Marino vissza is vonult.vagy a jags az ellenfél...lehet, nem tudom milyen lehet nekünk annó nem sikerültJó, hát Marinot csak akkor lehet megverni, ha Ray Finkle volt a kicker. 😀
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
iktriad
Adirotor
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
már megint zászló baszki
több mint 1 éve
hát mert itthon még őrizzük a keresztény értékeket.Itthon gond nélkül leadják bármelyik kertévén.Einhorn az Finkle. Finkle az Einhorn.hát igen, az utána következő 75 másodpercet ma már nem lehetne leadni... crazy world
iktriad
Kúrfürst briareos
iktriad
semmi buzulás v pedózás
több mint 1 éve
Itthon gond nélkül leadják bármelyik kertévén.Einhorn az Finkle. Finkle az Einhorn.hát igen, az utána következő 75 másodpercet ma már nem lehetne leadni... crazy world
iktriad
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Mekkora egy hulladék ez az Eagles ma, még a nulla szar negyedik iszàmú irányítóval jàtszó, sérülésekkel tüzdelt niners ellen is csak szenvednek eddig.Gondoltam, hogy ma felbukkannak a szakértők is. 😀
Vicc...
Steve Ribbed
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Sanyi ha össze kapja az offenset valahogy, ez még meccs is lehet
több mint 1 éve
hanyszor fogod meg ezt ellőni a szezonbanDe legalább a Miami játékosai 62 hétre maradtak nálunk. Marino vissza is vonult.vagy a jags az ellenfél...lehet, nem tudom milyen lehet nekünk annó nem sikerültJó, hát Marinot csak akkor lehet megverni, ha Ray Finkle volt a kicker. 😀
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
iktriad
több mint 1 éve
Szegény Dan. Azt a győzelmet utólag biztos becserélte volna egy végsőre......lehet, nem tudom milyen lehet nekünk annó nem sikerültA 85-ös legendás Bears D ellen nem szégyen kikapni. 😀ki is szoptakA Pats megint Super Bowlban, jellemzővisszamentünk 85-bevédelem és futójátékNa, történt valami? Nálam még reklám van.
más kurvára nem kell a focihoz
🤘 gaben 🤘
Lúdas Solymi
🤘 gaben 🤘
Kampman
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Mókás lesz, ha futással szedik szét a Niners D-t.
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Arra vajon lehet fogadni, hogy esni fog a hó a SB-on? 😀
több mint 1 éve
De legalább a Miami játékosai 62 hétre maradtak nálunk. Marino vissza is vonult.vagy a jags az ellenfél...lehet, nem tudom milyen lehet nekünk annó nem sikerültJó, hát Marinot csak akkor lehet megverni, ha Ray Finkle volt a kicker. 😀
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Na jo. Annyira rossz ez a meccs, hogy az AFC meccsig inkabb nezek valami filmet. Figyeljetek meg, amint kilovom a streamet, egybol feljavul a minoseg.Prime-on fenn van a felújított Mulholland Drive, de az Argentina, 1985-öt is tudom ajánlani
undisputedly
Persze ha kevesebbet sírnál és csak értékelnéd, hogy még élő focit lehet nézni az se árthatna 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal