Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
Istenem micsoda egy meccs lenne ha az Eagles meg csak ezt a qb sneaket tolná egész végig, gaben örülhetne
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Amúgy kellene egy szabály h egy meccsen egyszer huzhatsz qb sneaket
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
er forsvaret
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Jaj de kigyo.
több mint 1 éve
rijanna tesa 😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
ozibozi
17 143
védelem és futójátékSuta irányítók kapnak soknál több pénzt, a futók meg protézist.
más kurvára nem kell a focihoz
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Pedig ő volt a Navy legjobb játékosa is az Army ellen. 😀ne szórakozzatok már, nem akarom végignézni megint az összes filmjüket 😀Van még egy félidő. "Ha mindent felteszel az első lapra, nem tudom mi marad a többire" Johnny Firpode ő még nem mutatott semmit.CMC az egyetlen esélyük eddig?Ott van még Deebo is.
shagi0206
iktriad
shagi0206
iktriad
shagi0206
több mint 1 éve
Iddqd
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Ez most eléggé fájt Hurtsnek.
több mint 1 éve
4th down lesz
több mint 1 éve
ki is szoptakA Pats megint Super Bowlban, jellemzővisszamentünk 85-bevédelem és futójátékNa, történt valami? Nálam még reklám van.
🤘 gaben 🤘
Lúdas Solymi
🤘 gaben 🤘
Kampman
több mint 1 éve
Most már hajrá niners. 😁jó lesz az nektek?
laoce
több mint 1 éve
Mar ki is neztem Paton email cimet.Úgyis most alakul nálunk egy full új jelölt lista. Egy gyors CV küldéssel bőven jó esélyed lenne. 😉Ezek utan Denver legalabb.Kispest.Mondtam. CMC-t kell tomni aztan johet a playaction bomba TD.HC szerzodest kerek valahova.
undisputedly
undisputedly
Coolearie
Shanny olvasta a kommentjeim.
undisputedly
roberto23
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
ne szórakozzatok már, nem akarom végignézni megint az összes filmjüket 😀Van még egy félidő. "Ha mindent felteszel az első lapra, nem tudom mi marad a többire" Johnny Firpode ő még nem mutatott semmit.CMC az egyetlen esélyük eddig?Ott van még Deebo is.
shagi0206
iktriad
shagi0206
iktriad
több mint 1 éve
Kampman
28 313
A Pats megint Super Bowlban, jellemzővisszamentünk 85-bevédelem és futójátékNa, történt valami? Nálam még reklám van.
🤘 gaben 🤘
Lúdas Solymi
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Kellett volna egy meglepi onside kick 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Milyen új lista?Úgyis most alakul nálunk egy full új jelölt lista. Egy gyors CV küldéssel bőven jó esélyed lenne. 😉Ezek utan Denver legalabb.Kispest.Mondtam. CMC-t kell tomni aztan johet a playaction bomba TD.HC szerzodest kerek valahova.
undisputedly
undisputedly
Coolearie
undisputedly
roberto23
több mint 1 éve
Van még egy félidő. "Ha mindent felteszel az első lapra, nem tudom mi marad a többire" Johnny Firpode ő még nem mutatott semmit.CMC az egyetlen esélyük eddig?Ott van még Deebo is.
shagi0206
iktriad
shagi0206
több mint 1 éve
visszamentünk 85-bevédelem és futójátékNa, történt valami? Nálam még reklám van.
🤘 gaben 🤘
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
deebo craiget és smokeyt zaklatja éppende ő még nem mutatott semmit.CMC az egyetlen esélyük eddig?Ott van még Deebo is.
shagi0206
iktriad
shagi0206
több mint 1 éve
Úgyis most alakul nálunk egy full új jelölt lista. Egy gyors CV küldéssel bőven jó esélyed lenne. 😉Ezek utan Denver legalabb.Kispest.Mondtam. CMC-t kell tomni aztan johet a playaction bomba TD.HC szerzodest kerek valahova.
undisputedly
undisputedly
Coolearie
undisputedly
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
De ő volt a kulcsNem is csodálkozom Epps szarta elmeg még másik 4
dande2
Szesze