Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
TE-jük van nekik issztem Tebow ráérRapoport szerint Rodgerst már megkörnyékezte a 49ers hogy a második félidőre ugorjon má' benincs bajom a sasokkal, de ha a niners védelem ezt megnyerné annak nagyon tudnék örülniAztán a Super Bowlon jöhet Kaepernick kezdő QB-ban.
🤘 gaben 🤘
iktriad
gamerkr
Negritis, a vajda
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
És ha ő is kidőlne, akkor jön a Nemjuci?ha johnsont is kiütik van aki beálljon?Juci mondták
peach
roppihe
több mint 1 éve
Én csak bowl meccset tudok idézni, eszméletlen voltvagy 2008 szeptember 21Le lehet hozni egy egész meccset wildcat formációban? 😀DeAngelo Williams megcsinálta 2006-ban a Falcons ellen, meg is nyertük a meccset
Tarsi
Jakehomer
Kúrfürst briareos
en.m.wikipedia.org/wiki/2015_Russell_Athletic_Bowl
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Johnny Football?sztem Tebow ráérRapoport szerint Rodgerst már megkörnyékezte a 49ers hogy a második félidőre ugorjon má' benincs bajom a sasokkal, de ha a niners védelem ezt megnyerné annak nagyon tudnék örülniAztán a Super Bowlon jöhet Kaepernick kezdő QB-ban.
🤘 gaben 🤘
iktriad
gamerkr
Negritis, a vajda
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Manziel issztem Tebow ráérRapoport szerint Rodgerst már megkörnyékezte a 49ers hogy a második félidőre ugorjon má' benincs bajom a sasokkal, de ha a niners védelem ezt megnyerné annak nagyon tudnék örülniAztán a Super Bowlon jöhet Kaepernick kezdő QB-ban.
🤘 gaben 🤘
iktriad
gamerkr
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Kispest.Mondtam. CMC-t kell tomni aztan johet a playaction bomba TD.HC szerzodest kerek valahova.
undisputedly
undisputedly
több mint 1 éve
sztem Tebow ráérRapoport szerint Rodgerst már megkörnyékezte a 49ers hogy a második félidőre ugorjon má' benincs bajom a sasokkal, de ha a niners védelem ezt megnyerné annak nagyon tudnék örülniAztán a Super Bowlon jöhet Kaepernick kezdő QB-ban.
🤘 gaben 🤘
iktriad
gamerkr
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Mondtam. CMC-t kell tomni aztan johet a playaction bomba TD.HC szerzodest kerek valahova.
undisputedly
több mint 1 éve
Dean nem szokott jatszani?
több mint 1 éve
Vagy a long snapper 😛ha johnsont is kiütik van aki beálljon?valami csere cornerback biztos akad, aki fogott már labdát 😀
peach
shagi0206
több mint 1 éve
Rapoport szerint Rodgerst már megkörnyékezte a 49ers hogy a második félidőre ugorjon má' benincs bajom a sasokkal, de ha a niners védelem ezt megnyerné annak nagyon tudnék örülniAztán a Super Bowlon jöhet Kaepernick kezdő QB-ban.
🤘 gaben 🤘
iktriad
több mint 1 éve
helyi kendal hinton?ha johnsont is kiütik van aki beálljon?valami csere cornerback biztos akad, aki fogott már labdát 😀
peach
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
dadogott rendesen
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
ha johnsont is kiütik van aki beálljon?valami csere cornerback biztos akad, aki fogott már labdát 😀
peach
több mint 1 éve
ha johnsont is kiütik van aki beálljon?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Mondtam. CMC-t kell tomni aztan johet a playaction bomba TD.
több mint 1 éve
most a bud light szerződéskorMióta vette meg a "punters are people too" jogokat Rich Eisentől? 😀haggyjuk már ezt a mcaffee propagandátA puntere jobb a Ninersnek, az is valami 😊A punter is ember!
Jakehomer
iktriad
Kúrfürst briareos
iktriad
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
a vizesnyolcasban is az volt a taktika. Bár ott nem jött be 😀egész meccset azért nem lehet kitérdelninincs bajom a sasokkal, de ha a niners védelem ezt megnyerné annak nagyon tudnék örülniAztán a Super Bowlon jöhet Kaepernick kezdő QB-ban.
🤘 gaben 🤘
iktriad
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
És ha Erin rácuppanna a csigaházamra, akkor én meg egy boldog ember lennék.Minden a csalásos elkapással kezdődött,Ha ott Sanyi bedobja valószínű Purdy sem sérül le...
ozibozi
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Fuhh, na a Workdayt utálom
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
692
1. pont - megvan az ellenfél TD.-je aztán deffenzív fal ...2. pont - az ismét töketlen offenzt meddig tudja meccsben tartani a védelmünk ...
3. pont - Sanyinak mennyi irányító kell egy szezonra....
több mint 1 éve
vagy 2008 szeptember 21Le lehet hozni egy egész meccset wildcat formációban? 😀DeAngelo Williams megcsinálta 2006-ban a Falcons ellen, meg is nyertük a meccset
Tarsi
Jakehomer