Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
Szipeter
1 651
Úristen, ha egészséges lenne a csapat..... szerintem ha kiegyenlitünk visszaáll Purdy. 😀 Hát phily drukker sem lennék ...Ebbe a csapatba nem is kell QB, minek
Tapsi Hapsi
több mint 1 éve
ozibozi
17 143
Még a saját emberét is ki kellett kerülni baszod 😳😂
több mint 1 éve
Hehehe
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
nem értem mit pörögnek azon h nem tudja megfogni a labdát rendesen csak ki kell engedni belőle a levegőt nem?Csak a legnagyobbak értenek ennyire a focihoz
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Nemigaz ez a csavo
több mint 1 éve
CMC mint egy terminátor
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
CMC egyfolytában törleszti a draft pickekekt, amit adott érte a Niners.
több mint 1 éve
Same old Eagles ez így bukó lesz.....
több mint 1 éve
MVP
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
692
Úristen, ha egészséges lenne a csapat..... szerintem ha kiegyenlitünk visszaáll Purdy. 😀 Hát phily drukker sem lennék ...
több mint 1 éve
😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
nem értem mit pörögnek azon h nem tudja megfogni a labdát rendesen csak ki kell engedni belőle a levegőt nem?Ez nem a NE.
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
cmc kicsit megalázta az eaglest 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Szép szerelések, legalább megpróbálták.
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
CMC az egyetlen esélyük eddig?
több mint 1 éve
hehe
több mint 1 éve
roppihe
244
Basszus jó lenne nem ennyire előre tekinteni😄És ha ő is kidőlne, akkor jön a Nemjuci?ha johnsont is kiütik van aki beálljon?Juci mondták
peach
roppihe
iktriad
több mint 1 éve
Lol
több mint 1 éve
Azért a Laddie Eightem jobb meccset érdemelt volna …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
nem értem mit pörögnek azon h nem tudja megfogni a labdát rendesen csak ki kell engedni belőle a levegőt nem?