Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
Mekkora egy hulladék ez az Eagles ma, még a nulla szar negyedik iszàmú irányítóval jàtszó, sérülésekkel tüzdelt niners ellen is csak szenvednek eddig.mert fasza a védelmetek de nagyon
Vicc...
Steve Ribbed
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
hát igen, az utána következő 75 másodpercet ma már nem lehetne leadni... crazy worldEinhorn az Finkle. Finkle az Einhorn.Mármint Einhorn.lehet, nem tudom milyen lehet nekünk annó nem sikerültJó, hát Marinot csak akkor lehet megverni, ha Ray Finkle volt a kicker. 😀
Kúrfürst briareos
iktriad
Assurbanapli
iktriad
több mint 1 éve
prérifarkas
598
Meg vannak zavarodva. Nem erre készültek 😁😁😂😂Mekkora egy hulladék ez az Eagles ma, még a nulla szar negyedik iszàmú irányítóval jàtszó, sérülésekkel tüzdelt niners ellen is csak szenvednek eddig.A Niners is szenved ugyanúgy.
Vicc...
Steve Ribbed
Coolearie
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 1 éve
Mekkora egy hulladék ez az Eagles ma, még a nulla szar negyedik iszàmú irányítóval jàtszó, sérülésekkel tüzdelt niners ellen is csak szenvednek eddig.Ellenünk is ha nem csalnak a bírok simán nyerünk 😊
Vicc...
Steve Ribbed
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Félidőben a Cannibal Corpse legfülbemászóbb nótái lesznek a követőben.Einhorn az Finkle. Finkle az Einhorn.Mármint Einhorn.lehet, nem tudom milyen lehet nekünk annó nem sikerültJó, hát Marinot csak akkor lehet megverni, ha Ray Finkle volt a kicker. 😀
Kúrfürst briareos
iktriad
Assurbanapli
iktriad
több mint 1 éve
Hát a bírók nem teszik szimpivé ezt az Eaglest...😊Pedig a front sevenjüket vinném
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Kenneth Jólszerzés az uj CMC
több mint 1 éve
Einhorn az Finkle. Finkle az Einhorn.Mármint Einhorn.lehet, nem tudom milyen lehet nekünk annó nem sikerültJó, hát Marinot csak akkor lehet megverni, ha Ray Finkle volt a kicker. 😀
Kúrfürst briareos
iktriad
Assurbanapli
több mint 1 éve
Mekkora egy hulladék ez az Eagles ma, még a nulla szar negyedik iszàmú irányítóval jàtszó, sérülésekkel tüzdelt niners ellen is csak szenvednek eddig.A Niners is szenved ugyanúgy.
Vicc...
Steve Ribbed
több mint 1 éve
Mik azok a számok Siriani sapkáján?the numbers mason, what do they mean?
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Erre van szükség
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Lehet Gainwellnek kéne futni, eddig hasznosabb, mint Sanders
több mint 1 éve
Steve Ribbed
396
Mekkora egy hulladék ez az Eagles ma, még a nulla szar negyedik iszàmú irányítóval jàtszó, sérülésekkel tüzdelt niners ellen is csak szenvednek eddig.Vicc...
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 1 éve
Fél 1-re ennek nem lesz vége, ha így folytatjuk.Mármint ennek a drive-nak? Van rá sansz
shagi0206
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Na jo. Annyira rossz ez a meccs, hogy az AFC meccsig inkabb nezek valami filmet. Figyeljetek meg, amint kilovom a streamet, egybol feljavul a minoseg.Szia
undisputedly
több mint 1 éve
Mik azok a számok Siriani sapkáján?Matematikai szamok
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Na jo. Annyira rossz ez a meccs, hogy az AFC meccsig inkabb nezek valami filmet. Figyeljetek meg, amint kilovom a streamet, egybol feljavul a minoseg.
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Mármint Einhorn.lehet, nem tudom milyen lehet nekünk annó nem sikerültJó, hát Marinot csak akkor lehet megverni, ha Ray Finkle volt a kicker. 😀
Kúrfürst briareos
iktriad
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Innen 2 QB sneak mehet.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
Mik azok a számok Siriani sapkáján?
több mint 1 éve
CsatornabanHol lattad azt?anyjuk picsáját márEz az vot
Szesze
Blevi
gabor25
több mint 1 éve
vagy a jags az ellenfél...lehet, nem tudom milyen lehet nekünk annó nem sikerültJó, hát Marinot csak akkor lehet megverni, ha Ray Finkle volt a kicker. 😀
Kúrfürst briareos
iktriad
több mint 1 éve
lehet, nem tudom milyen lehet nekünk annó nem sikerültJó, hát Marinot csak akkor lehet megverni, ha Ray Finkle volt a kicker. 😀
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Flagek megmentik ezt a philly driveot
BEARS BABY!
Sir Alex immortal