Konfdöntők
9 hónapja
shagi0206
10 921
naaaaaaaa, légysziiiii 😊Kit tisztelhetünk a hölgy személyében?
Vitézlő Titoknok tomz
GergőbácsiKiraknak, ha megint berakom. 😀Donáth Annácska, hol a Katalin!?Kit tisztelhetünk a hölgy személyében?
Vitézlő Titoknok tomz
Gergőbácsi
Tapsi Hapsi
iktriad
9 hónapja
Csak Zsombor, de ő nem olvassa mostKit tisztelhetünk a hölgy személyében?
Vitézlő Titoknok tomz
GergőbácsiKiraknak, ha megint berakom. 😀Donáth Annácska, hol a Katalin!?Kit tisztelhetünk a hölgy személyében?
Vitézlő Titoknok tomz
Gergőbácsi
Tapsi Hapsi
iktriad
9 hónapja
Kelce-nek megvolt, de jó ez így 😊
9 hónapja
shagi0206
10 921
Ez tod
9 hónapja
simán megvolt Kelce-nel, hülye volt Reid, hogy nem dobta a pirosat
9 hónapja
vagy többet vagy kevesebbet 😀Akkor jó éjt, nem érdekel az újabb fostalicska dinasztia szopkodása, grat KCGilébeg eppől a dzsopordpól
Sifur
tenorx
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Toto21
5 950
ott is van
9 hónapja
Akkor jó éjt, nem érdekel az újabb fostalicska dinasztia szopkodása, grat KCGilébeg eppől a dzsopordpól
Sifur
9 hónapja
Prüsszelben hozza az ártást szent magor földünkre!!!!444!!!!NÉGY!!!!Donáth Annácska, hol a Katalin!?Kit tisztelhetünk a hölgy személyében?
Vitézlő Titoknok tomz
Gergőbácsi
Tapsi Hapsi
9 hónapja
shagi0206
10 921
Ha fogadtam volna kansas- sf győzelem.... meglepődve tapasztaltam, hogy a chiefs győzelmi esélyeit kisebbre értékelik a szakértőink mint a lions.- ét.... megint Maka lesz a 9.-ers meccsen. Megette a fene....mert azt gondolták, hogy a Ravens most annyival erősebb mindenkinél, hogy nem sok esélye van a Chiefsnek. Pedig...látjuk.
Tapsi Hapsi
Kolléga kérdezte a meccset (nem néz nfl-t), hogy mit rakjon. Mondom kerüld el. Alap esetben Ravenst mondanék, de ezt a buzi Mahomest nem lehet lebecsülni.
9 hónapja
Ennyire követem a politikát, bakker...Do not An(n)a(l)Kit tisztelhetünk a hölgy személyében?
Vitézlő Titoknok tomz
Gergőbácsi
empty taxi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
9 hónapja
Seggből szájba mehet?Do not An(n)a(l)Kit tisztelhetünk a hölgy személyében?
Vitézlő Titoknok tomz
Gergőbácsi
empty taxi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
casaubon
2 391
Legtobb catch a playoffbanKelce 1 catch-re van a rekordtólmilyen rekord? többet mutatják mint a nőjét?
Toto21
Tactful Cactus
9 hónapja
Tapsi Hapsi
689
Donáth Annácska, hol a Katalin!?Kit tisztelhetünk a hölgy személyében?
Vitézlő Titoknok tomz
Gergőbácsi
9 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Kelce 1 catch-re van a rekordtólmilyen rekord? többet mutatják mint a nőjét?
Toto21
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Pohár a lényeg. Csak nem tudtam körbevágni, mert mozog.Kit tisztelhetünk a hölgy személyében?
Vitézlő Titoknok tomz
Gergőbácsi
9 hónapja
Do not An(n)a(l)Kit tisztelhetünk a hölgy személyében?
Vitézlő Titoknok tomz
Gergőbácsi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
9 hónapja
Tapsi Hapsi
689
Ha fogadtam volna kansas- sf győzelem.... meglepődve tapasztaltam, hogy a chiefs győzelmi esélyeit kisebbre értékelik a szakértőink mint a lions.- ét.... megint Maka lesz a 9.-ers meccsen. Megette a fene....
9 hónapja
SBL
2 213
A faszom, a Chiefs D eddig eléggé felnőtt a feladathozMiközben a Ravens D még csak ki se jött a pályára. Nem ezt vártuk.
jamaicababa
9 hónapja
Toto21
5 950
Kelce 1 catch-re van a rekordtól
9 hónapja
Willie Parker
15 377
Úgy értve h a média isPont mint most a Chiefset ahogy olvasomŐket utálta mindenki mint a szart igazábólAkkor jó éjt, nem érdekel az újabb fostalicska dinasztia szopkodása, grat KCGondolom pl a 70-es években a Steelers nem volt "szétszopkodva" az gondolom nem zavart volna
Sifur
kapitnono
Willie Parker
kapitnono
9 hónapja
Kit tisztelhetünk a hölgy személyében?
Vitézlő Titoknok tomz
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
9 hónapja
én nem. csak Wardot. de őt kegyetlenülŐket utálta mindenki mint a szart igazábólAkkor jó éjt, nem érdekel az újabb fostalicska dinasztia szopkodása, grat KCGondolom pl a 70-es években a Steelers nem volt "szétszopkodva" az gondolom nem zavart volna
Sifur
kapitnono
Willie Parker