NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 646
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Konferenciadöntők
1 feliratkozó
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 018
Lehet Rodgers is most gondolkodott el, hogy követi Stafford meg Watson nyomdokait és cserét kér.
több mint 3 éve
Az a gond, hogy nem nagyonStezazokat is az internet nevu csodas lehet megtalalni 😉Chargers LTNa jó... azok tényleg léteznek? Hall róluk az ember, de látni nem látjakapás boglárka képei alattHol találom?Nem role toltott fel valami perverz orult rajongo egy hotelszobai lyukon at felvett jelenetet a netre?Ez a 3000.hsz-em és valami nagyon fontosra tartogattam:na de kié...? ugye nem kell kérdeznem
PINA!
akdestroyer
😀 😀
[/quote
petey
akdestroyer
undisputedly
Assurbanapli
briareos
A fürdőrucis képekkel nem vagyok előrébb, mivel úszó 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Mi a terv amúgy? Tegyük fel, kivédekezik a 3 kísérletet és puntol a TB.
És akkor majd végiggyalogolnak a pályán kb 1 perc alatt?
több mint 3 éve
SBL
2 213
Az ilyen meccsek soha nem múló mély sebeket ejtenek. Még akkor is ha azon a meccsen az első másodperceben kaptak 39 yardot ajándékba azoktól a szemét zebráktólVan annak némi bája mikor a bears es vikes fanokból még ilyenkor is a sérelemek ( vélt vagy valós) törnek elő... bár inkább szánalmasMekkora delay of the Game voltTámadó idő nem létezik a Packersnek. Az elmúlt 3 meccsen vagy 5x nem fújták be nekik és mind után nagy játék jött. Ellenünk pl 2 TD passza előtt is lejárt a támadó idő...
Toca
Tomcsik
Rubens
több mint 3 éve
most akkor kié is volt a momentumabb momentum?Fegyőr wins
Kenny
több mint 3 éve
JéBé
7 035
HA egyenlitunk eleg egy field goal Bradynek, most egy field goallal is lehet eselyunk meg. Mas logikata nem tudok gondolni
több mint 3 éve
Ilyenkor hol az analitika???Legalább nem csak Fangio csóker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Mert szerinted LaFleur kepes gyurut nyerni? Nekem nem ugy tunik!Brady feldobja Evansnek van Godwinnak King mellett és végeJa vagy int lesz 😊
Heisman
Tomcsik
több mint 3 éve
Rubens
830
Ahogy én is 😊Én csak tényt állapítottam meg 😉Van annak némi bája mikor a bears es vikes fanokból még ilyenkor is a sérelemek ( vélt vagy valós) törnek elő... bár inkább szánalmasMekkora delay of the Game voltTámadó idő nem létezik a Packersnek. Az elmúlt 3 meccsen vagy 5x nem fújták be nekik és mind után nagy játék jött. Ellenünk pl 2 TD passza előtt is lejárt a támadó idő...
Toca
Tomcsik
Rubens
Toca
több mint 3 éve
Erről a FG-hívásról még fogunk beszélni.pedig sokkal inkább az elfecsérelt labdaszerzésekről kéne beszélni
nagylaza
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Jobbak voltatok azon a meccsen amúgy is, nem erre van fogva, de a tények attól még tények 😊Van annak némi bája mikor a bears es vikes fanokból még ilyenkor is a sérelemek ( vélt vagy valós) törnek elő... bár inkább szánalmasMekkora delay of the Game voltTámadó idő nem létezik a Packersnek. Az elmúlt 3 meccsen vagy 5x nem fújták be nekik és mind után nagy játék jött. Ellenünk pl 2 TD passza előtt is lejárt a támadó idő...
Toca
Tomcsik
Rubens
több mint 3 éve
Ilyen gyáva szar hívást.... Odaadják ajándékba a meccset? Höl vannak a tökei MLF-nek? Rogersnek nincs elég nagy 😀
több mint 3 éve
jóvanna, nehéz sors, nehéz év. bla bla blaVan annak némi bája mikor a bears es vikes fanokból még ilyenkor is a sérelemek ( vélt vagy valós) törnek elő... bár inkább szánalmasMekkora delay of the Game voltTámadó idő nem létezik a Packersnek. Az elmúlt 3 meccsen vagy 5x nem fújták be nekik és mind után nagy játék jött. Ellenünk pl 2 TD passza előtt is lejárt a támadó idő...
Toca
Tomcsik
Rubens
több mint 3 éve
Erről a FG-hívásról még fogunk beszélni.
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 903
Abban a védelemben bízik amin úgy mennek át ahogy akarnak és csak a szerencse miatt tudtak stopokat felmutatni. Korrekt döntés Matty!
több mint 3 éve
Én csak tényt állapítottam meg 😉Van annak némi bája mikor a bears es vikes fanokból még ilyenkor is a sérelemek ( vélt vagy valós) törnek elő... bár inkább szánalmasMekkora delay of the Game voltTámadó idő nem létezik a Packersnek. Az elmúlt 3 meccsen vagy 5x nem fújták be nekik és mind után nagy játék jött. Ellenünk pl 2 TD passza előtt is lejárt a támadó idő...
Toca
Tomcsik
Rubens
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Arra gondolt a greenbay hogy ha nem sikerül a 4. akkor a field goalal vége a meccsnek? Így 1 field goal nem elég a tampanak...
több mint 3 éve
Sebii
3 526
gyáva népnek ugye... meg is érdemli a Green Bay ha kikap.
több mint 3 éve
végülis tavaly is milyen jól ment a Packersnak az NFCCG-ben...
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Brady feldobja Evansnek van Godwinnak King mellett és végeJa vagy int lesz 😊
Heisman
több mint 3 éve
Rubens
830
Van annak némi bája mikor a bears es vikes fanokból még ilyenkor is a sérelemek ( vélt vagy valós) törnek elő... bár inkább szánalmasMekkora delay of the Game voltTámadó idő nem létezik a Packersnek. Az elmúlt 3 meccsen vagy 5x nem fújták be nekik és mind után nagy játék jött. Ellenünk pl 2 TD passza előtt is lejárt a támadó idő...
Toca
Tomcsik
több mint 3 éve
Se megfutás, se onside, se tökösség
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta