Konferenciadöntők
1 feliratkozó
több mint 3 éve
Cruyffista
3 345
Bell vagy Ab gyuruvel gazdagabb lesz. Szerintem mindketten megerdemlik. A regi szep idoink miatt.A kettő közül AB érdemelné meg jobban. Korszakos játékos, akit a karrierje vége miatt nagyon nem fognak ott kezelni, ahol kéne. Simán lehetne WR1 ma is bárhol. Épp ezért nagyon alulértékelt igazolás volt ő a Tampának.
Gabor81
De azért a tisztességes szurkolók Bellnek szorítanak.
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Majd elhiszed, amikor együtt sörözünk 😮97,5 k zsebben!Tudod h screenshot nélkül senki sem hiszi el! 😅
Olé!!!
Cypress
steelwolf
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Önsorsrontó pillanatok a Billstől.
több mint 3 éve
shagi0206
10 921
Lehetne itt sorolni, Ray Lewison keresztül Patrick Willisig. Én csak az általam látott játékosokból válogatok.Joe Lynch is.De a Reed / Polalamalu / Whitner féle hard hitterek mindig élvezetesek voltak.Azért még vannak kedvezményezettek. Meccs elején gondolkodtam is, hogy vajon lesz részrehajlás, és ha igen, akkor most kinek? 😀Ahogyan azt jól láthattuk az NFC-döntőn. Vagy várjál...Lehetne a legszebb. Csak ugye a liga nem erre mozog. Manapság már egy csúnya nézés is zászlót ér.Betis a busz idejében kezdtem el nézni, és hát a védelem se volt rossz akkor... Egyértelmű hogy a védelem a legszebb ebben a sportban 😛én inkább a védelmeket, és a futójátékot szeretem. Lehet ezért esett vissza a 6-7 évvel ezelőtti beteges érdeklődésem a sport iránt 😀Amúgy látva mind2 meccset: a Buccaneers D# ezt hogy oldja meg?Nyomás alatt Mahomes is remeg, alapszakasz meccs alapján lehet esély a szoros meccsre, de hát úgyis KC nyer, most pár évig ezt nézzük mert ezt csoda nézni, történelem, dinasztia, rekordok ez kell a népnek
shagi0206
Sifur
shagi0206
Sifur
shagi0206
nagylaza
shagi0206
shagi0206
Gabor81
több mint 3 éve
Vagy egy másik betyár, Sanyi.Eszembe jut egy név.Jozsi?
nagylaza
ulpianus
több mint 3 éve
Gabor81
803
Joe Lynch is.De a Reed / Polalamalu / Whitner féle hard hitterek mindig élvezetesek voltak.Azért még vannak kedvezményezettek. Meccs elején gondolkodtam is, hogy vajon lesz részrehajlás, és ha igen, akkor most kinek? 😀Ahogyan azt jól láthattuk az NFC-döntőn. Vagy várjál...Lehetne a legszebb. Csak ugye a liga nem erre mozog. Manapság már egy csúnya nézés is zászlót ér.Betis a busz idejében kezdtem el nézni, és hát a védelem se volt rossz akkor... Egyértelmű hogy a védelem a legszebb ebben a sportban 😛én inkább a védelmeket, és a futójátékot szeretem. Lehet ezért esett vissza a 6-7 évvel ezelőtti beteges érdeklődésem a sport iránt 😀Amúgy látva mind2 meccset: a Buccaneers D# ezt hogy oldja meg?Nyomás alatt Mahomes is remeg, alapszakasz meccs alapján lehet esély a szoros meccsre, de hát úgyis KC nyer, most pár évig ezt nézzük mert ezt csoda nézni, történelem, dinasztia, rekordok ez kell a népnek
shagi0206
Sifur
shagi0206
Sifur
shagi0206
nagylaza
shagi0206
shagi0206
több mint 3 éve
97,5 k zsebben!Tudod h screenshot nélkül senki sem hiszi el! 😅
Olé!!!
Cypress
több mint 3 éve
Eszembe jut egy név.Jozsi?
nagylaza
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
shagi0206
10 921
De a Reed / Polalamalu / Whitner féle hard hitterek mindig élvezetesek voltak.Azért még vannak kedvezményezettek. Meccs elején gondolkodtam is, hogy vajon lesz részrehajlás, és ha igen, akkor most kinek? 😀Ahogyan azt jól láthattuk az NFC-döntőn. Vagy várjál...Lehetne a legszebb. Csak ugye a liga nem erre mozog. Manapság már egy csúnya nézés is zászlót ér.Betis a busz idejében kezdtem el nézni, és hát a védelem se volt rossz akkor... Egyértelmű hogy a védelem a legszebb ebben a sportban 😛én inkább a védelmeket, és a futójátékot szeretem. Lehet ezért esett vissza a 6-7 évvel ezelőtti beteges érdeklődésem a sport iránt 😀Amúgy látva mind2 meccset: a Buccaneers D# ezt hogy oldja meg?Nyomás alatt Mahomes is remeg, alapszakasz meccs alapján lehet esély a szoros meccsre, de hát úgyis KC nyer, most pár évig ezt nézzük mert ezt csoda nézni, történelem, dinasztia, rekordok ez kell a népnek
shagi0206
Sifur
shagi0206
Sifur
shagi0206
nagylaza
shagi0206
több mint 3 éve
Eszembe jut egy név.
több mint 3 éve
Gabor81
803
Bell vagy Ab gyuruvel gazdagabb lesz. Szerintem mindketten megerdemlik. A regi szep idoink miatt.
több mint 3 éve
Majd mond ezt 5 év múlva...Számomra őket azért élvezetesebb nézni, mint a Pats dinasztiát!Amúgy látva mind2 meccset: a Buccaneers D# ezt hogy oldja meg?Nyomás alatt Mahomes is remeg, alapszakasz meccs alapján lehet esély a szoros meccsre, de hát úgyis KC nyer, most pár évig ezt nézzük mert ezt csoda nézni, történelem, dinasztia, rekordok ez kell a népnek
shagi0206
Sifur
steelwolf
Sifur
több mint 3 éve
Volt am a Chiefsnek is kiraly vedelme. Reid mikor jott, meghagyta a vedoket, es edzoket (LB edzo, DB edzo, sema). De az ma mar nem er sokat.Atallt a spread offensere, abba tol eroforrasokat, es ki mondja, hogy nem volt igaza?
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Hát bazmeg...
több mint 3 éve
shagi0206
10 921
Azért még vannak kedvezményezettek. Meccs elején gondolkodtam is, hogy vajon lesz részrehajlás, és ha igen, akkor most kinek? 😀Ahogyan azt jól láthattuk az NFC-döntőn. Vagy várjál...Lehetne a legszebb. Csak ugye a liga nem erre mozog. Manapság már egy csúnya nézés is zászlót ér.Betis a busz idejében kezdtem el nézni, és hát a védelem se volt rossz akkor... Egyértelmű hogy a védelem a legszebb ebben a sportban 😛én inkább a védelmeket, és a futójátékot szeretem. Lehet ezért esett vissza a 6-7 évvel ezelőtti beteges érdeklődésem a sport iránt 😀Amúgy látva mind2 meccset: a Buccaneers D# ezt hogy oldja meg?Nyomás alatt Mahomes is remeg, alapszakasz meccs alapján lehet esély a szoros meccsre, de hát úgyis KC nyer, most pár évig ezt nézzük mert ezt csoda nézni, történelem, dinasztia, rekordok ez kell a népnek
shagi0206
Sifur
shagi0206
Sifur
shagi0206
nagylaza
több mint 3 éve
Ahogyan azt jól láthattuk az NFC-döntőn. Vagy várjál...Lehetne a legszebb. Csak ugye a liga nem erre mozog. Manapság már egy csúnya nézés is zászlót ér.Betis a busz idejében kezdtem el nézni, és hát a védelem se volt rossz akkor... Egyértelmű hogy a védelem a legszebb ebben a sportban 😛én inkább a védelmeket, és a futójátékot szeretem. Lehet ezért esett vissza a 6-7 évvel ezelőtti beteges érdeklődésem a sport iránt 😀Amúgy látva mind2 meccset: a Buccaneers D# ezt hogy oldja meg?Nyomás alatt Mahomes is remeg, alapszakasz meccs alapján lehet esély a szoros meccsre, de hát úgyis KC nyer, most pár évig ezt nézzük mert ezt csoda nézni, történelem, dinasztia, rekordok ez kell a népnek
shagi0206
Sifur
shagi0206
Sifur
shagi0206
több mint 3 éve
Bozontron
388
Most már csak azon izgulok, hogy az over 55 meglegyen. A többi már halálunalom sajnos.Yay 😊
Cypress
több mint 3 éve
shagi0206
10 921
Lehetne a legszebb. Csak ugye a liga nem erre mozog. Manapság már egy csúnya nézés is zászlót ér.Betis a busz idejében kezdtem el nézni, és hát a védelem se volt rossz akkor... Egyértelmű hogy a védelem a legszebb ebben a sportban 😛én inkább a védelmeket, és a futójátékot szeretem. Lehet ezért esett vissza a 6-7 évvel ezelőtti beteges érdeklődésem a sport iránt 😀Amúgy látva mind2 meccset: a Buccaneers D# ezt hogy oldja meg?Nyomás alatt Mahomes is remeg, alapszakasz meccs alapján lehet esély a szoros meccsre, de hát úgyis KC nyer, most pár évig ezt nézzük mert ezt csoda nézni, történelem, dinasztia, rekordok ez kell a népnek
shagi0206
Sifur
shagi0206
Sifur
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Majd mond ezt 5 év múlva...Számomra őket azért élvezetesebb nézni, mint a Pats dinasztiát!Amúgy látva mind2 meccset: a Buccaneers D# ezt hogy oldja meg?Nyomás alatt Mahomes is remeg, alapszakasz meccs alapján lehet esély a szoros meccsre, de hát úgyis KC nyer, most pár évig ezt nézzük mert ezt csoda nézni, történelem, dinasztia, rekordok ez kell a népnek
shagi0206
Sifur
steelwolf
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Tökéletes lezárása az idei szezonnak.Számomra őket azért élvezetesebb nézni, mint a Pats dinasztiát!Amúgy látva mind2 meccset: a Buccaneers D# ezt hogy oldja meg?Nyomás alatt Mahomes is remeg, alapszakasz meccs alapján lehet esély a szoros meccsre, de hát úgyis KC nyer, most pár évig ezt nézzük mert ezt csoda nézni, történelem, dinasztia, rekordok ez kell a népnek
shagi0206
Sifur
steelwolf