NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 676
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Konferenciadöntők
1 feliratkozó
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Miért lépett ki Adams??Én is azt nézem. Talán megtántorodott, nem bírt egyenesen lépni
Mr.Breaker
több mint 3 éve
Na jó... azok tényleg léteznek? Hall róluk az ember, de látni nem látjakapás boglárka képei alattHol találom?Nem role toltott fel valami perverz orult rajongo egy hotelszobai lyukon at felvett jelenetet a netre?Ez a 3000.hsz-em és valami nagyon fontosra tartogattam:na de kié...? ugye nem kell kérdeznem
PINA!
akdestroyer
😀 😀
petey
akdestroyer
undisputedly
Assurbanapli
briareos
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Most kemeny leszek. 3 INT-el nem erdemelne meg Brady, hogy a vedelem kihuzza a sz@rbol.
több mint 3 éve
segítek Erin Andrews naked. Nincs MitÚgy hívják InternetHol találom?Nem role toltott fel valami perverz orult rajongo egy hotelszobai lyukon at felvett jelenetet a netre?Ez a 3000.hsz-em és valami nagyon fontosra tartogattam:na de kié...? ugye nem kell kérdeznem
PINA!
akdestroyer
😀 😀
petey
akdestroyer
undisputedly
Assurbanapli
Chargers LT
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kampman
28 312
A kedvencem az lesz, ha jön a GB TD, a kétpontos meg nem sikerül, és akkor jöhet az ONSIDE! 😀igazi redemption sztori, ha megszerezzük.
akdestroyer
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 903
Miért lépett ki Adams??
több mint 3 éve
lyogerős, a Dallas ellenaz a drop miatt fognak kikapni... ügyes volt St. Brown, pedig ugyanaz a play volt amiből a The Catch lett a 49ers SB-jénNFC-döntő volt, de egyébként nagyon szép tribute Rodgerstől 😀
r.baggio
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Mekkora delay of the Game volt
több mint 3 éve
Úgy hívják InternetHol találom?Nem role toltott fel valami perverz orult rajongo egy hotelszobai lyukon at felvett jelenetet a netre?Ez a 3000.hsz-em és valami nagyon fontosra tartogattam:na de kié...? ugye nem kell kérdeznem
PINA!
akdestroyer
😀 😀
petey
akdestroyer
undisputedly
Assurbanapli
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
A kedvencem az lesz, ha jön a GB TD, a kétpontos meg nem sikerül, és akkor jöhet az ONSIDE! 😀
több mint 3 éve
kapás boglárka képei alattHol találom?Nem role toltott fel valami perverz orult rajongo egy hotelszobai lyukon at felvett jelenetet a netre?Ez a 3000.hsz-em és valami nagyon fontosra tartogattam:na de kié...? ugye nem kell kérdeznem
PINA!
akdestroyer
😀 😀
petey
akdestroyer
undisputedly
Assurbanapli
több mint 3 éve
mvsp
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Szerintem meglesz, mondjuk sok ideje marad Bradynek, nem öli az órát a PackersHosszabbítás szaga van...szted a kettes sikerülni fog? 😊
kapitnono
gamerkr
több mint 3 éve
elég fura leírása a fórum hősénekNem role toltott fel valami perverz orult rajongo egy hotelszobai lyukon at felvett jelenetet a netre?Ez a 3000.hsz-em és valami nagyon fontosra tartogattam:na de kié...? ugye nem kell kérdeznem
PINA!
akdestroyer
😀 😀
petey
akdestroyer
undisputedly
több mint 3 éve
Kampman
28 312
az a drop miatt fognak kikapni... ügyes volt St. Brown, pedig ugyanaz a play volt amiből a The Catch lett a 49ers SB-jénNFC-döntő volt, de egyébként nagyon szép tribute Rodgerstől 😀
r.baggio
több mint 3 éve
Túl gyors TD lesz
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Hol találom?Nem role toltott fel valami perverz orult rajongo egy hotelszobai lyukon at felvett jelenetet a netre?Ez a 3000.hsz-em és valami nagyon fontosra tartogattam:na de kié...? ugye nem kell kérdeznem
PINA!
akdestroyer
😀 😀
petey
akdestroyer
undisputedly
több mint 3 éve
dididede 😉Nem role toltott fel valami perverz orult rajongo egy hotelszobai lyukon at felvett jelenetet a netre?Ez a 3000.hsz-em és valami nagyon fontosra tartogattam:na de kié...? ugye nem kell kérdeznem
PINA!
akdestroyer
😀 😀
petey
akdestroyer
undisputedly
Heisman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
mvs
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
dede 😉Nem role toltott fel valami perverz orult rajongo egy hotelszobai lyukon at felvett jelenetet a netre?Ez a 3000.hsz-em és valami nagyon fontosra tartogattam:na de kié...? ugye nem kell kérdeznem
PINA!
akdestroyer
😀 😀
petey
akdestroyer
undisputedly
több mint 3 éve
Nem role toltott fel valami perverz orult rajongo egy hotelszobai lyukon at felvett jelenetet a netre?Ez a 3000.hsz-em és valami nagyon fontosra tartogattam:na de kié...? ugye nem kell kérdeznem
PINA!
akdestroyer
😀 😀
petey
akdestroyer
több mint 3 éve
az a drop miatt fognak kikapni... ügyes volt St. Brown, pedig ugyanaz a play volt amiből a The Catch lett a 49ers SB-jén
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kampman
28 312
Tessék, lehet haladni futással is.