NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 686
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Konferenciadöntők
1 feliratkozó
több mint 3 éve
könyörgöm ez mi volt???
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Brady húzogatja a sors fasz!t, ahogy az edzőm mondta
több mint 3 éve
2 igen , 1 peches / béna WRe voltMindegyik az ove volt? CBS annyit ir, hogy EVansrol jottek.Felidonel kikapcsoltam. Mi ez a 3 int brady nevenel? Atment full homalyba?winston szelleme kísért
undisputedly
briareos
undisputedly
több mint 3 éve
Mindegyik az ove volt? CBS annyit ir, hogy EVansrol jottek.Felidonel kikapcsoltam. Mi ez a 3 int brady nevenel? Atment full homalyba?winston szelleme kísért
undisputedly
briareos
több mint 3 éve
southmiki
654
Arians playbook szelleme😁Felidonel kikapcsoltam. Mi ez a 3 int brady nevenel? Atment full homalyba?winston szelleme kísért
undisputedly
briareos
több mint 3 éve
Ez a 3000.hsz-em és valami nagyon fontosra tartogattam:na de kié...? ugye nem kell kérdeznem
PINA!
akdestroyer
😀 😀
több mint 3 éve
nincs mese, új account kellBakker, sosem lesz már 3000. hsz-ed. Ezt nagyon elbasztad 😀Ez a 3000.hsz-em és valami nagyon fontosra tartogattam:nálam 3002-t ír 😕
PINA!
akdestroyer
Löfli
Assurbanapli
több mint 3 éve
Toto21
5 950
MLF a GB kerekkotoje. Nem bir megujulni meccs kozben. Ha nem Rodgerd lenne a QB mar nem lenne allasa. Meg jo hogy az elso Körben hasznalhato jatekost hozott...oh wait
több mint 3 éve
Jók az öregek a háznál
több mint 3 éve
Gronk 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Felidonel kikapcsoltam. Mi ez a 3 int brady nevenel? Atment full homalyba?winston szelleme kísért
undisputedly
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Olyan vagyok ma mint egy Bostick-elkapás.Nem jönnek össze a dolgok. :,(
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Bakker, sosem lesz már 3000. hsz-ed. Ezt nagyon elbasztad 😀Ez a 3000.hsz-em és valami nagyon fontosra tartogattam:nálam 3002-t ír 😕
PINA!
akdestroyer
Löfli
több mint 3 éve
1 és 10 jones fut. Höri iszik egyet ilyenkor vajon minden alkalommal?
több mint 3 éve
tessék itt van Gronky
több mint 3 éve
Kapufa amikor a húgycső részben próbálod belerakni 😀Ez a 3000.hsz-em és valami nagyon fontosra tartogattam:KAPUFA! BESZOPTAD, MERT TERHES LETT
PINA!
akdestroyer
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
block in the back
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ez a 3000.hsz-em és valami nagyon fontosra tartogattam:Nekem 3002-t mutat.
PINA!
akdestroyer
A mondanivalóddal egyetértek.
Kampman
Ez a 3000.hsz-em és valami nagyon fontosra tartogattam:nálam 3002-t ír 😕
PINA!
akdestroyer
Löfli
A jubileumi hsz-e azóta ráment a kettesre!Ez a 3000.hsz-em és valami nagyon fontosra tartogattam:3002dik
PINA!
akdestroyer
briareos
több mint 3 éve
Felidonel kikapcsoltam. Mi ez a 3 int brady nevenel? Atment full homalyba?
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Ez a 3000.hsz-em és valami nagyon fontosra tartogattam:KAPUFA! BESZOPTAD, MERT TERHES LETT
PINA!
akdestroyer
több mint 3 éve
Itt durván interceptalják és puntolják a momentumokat.
több mint 3 éve
Azt mondták az arénán, hogy ha minden idők irányítójáról beszélünk, akkor nem egy meccset kell csak figyelembe venni. Tényleg?Akkor meg van eselye Petermannek.
Assurbanapli