Las Vegas Raiders - Denver Broncos
több mint 2 éve
pedig valahol reméltem egy kamu roughingotde sajna jogos a hold
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Elvileg kb 3 masodpercig kell a falnak tartania, azt hiszem hivatalosan az OL-DL parharcokban igy merik, hogy ki nyerte. Ha 2,5-3-3,5 (nem vagyok biztos benne) alatt meg erik az OL-t akkor a veso nyerte, ha utana verik meg, akkor mar nem.5 mp az a világ ideje passzolni, jóval kevesebb időt adnak 😀Ez a meccs mutatja, hogy miért is nem szabad hulladékot tartani backup-nak a keretben, most nem tudunk futni, mert ha Boone bent van, akkor kapjuk telibe a runD-t, ha Gordon, akkor meg nem fogunk futni.Passzolni meg nem tudunk mert az ÖL összeomlik 5 mp alatt. Welcome to Broncos country.
StormST
jobbágy#JC6
Vonster
több mint 2 éve
Frusztráló egy meccs ez. A Vegas minden elemében jobb, miközben egyben verhető is lenne.. Iszonyú, amit művelünk a Gordon labdavesztés óta. Teljesen meg vagyunk zavarodva
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
- JC6
6 887
Elírtam. Fél másodpercet akartam. Snap - Sack. Byebye O#.nem vagyok benne biztos hogy az 2. mp megvan mire crosby odaér5 mp az a világ ideje passzolni, jóval kevesebb időt adnak 😀Ez a meccs mutatja, hogy miért is nem szabad hulladékot tartani backup-nak a keretben, most nem tudunk futni, mert ha Boone bent van, akkor kapjuk telibe a runD-t, ha Gordon, akkor meg nem fogunk futni.Passzolni meg nem tudunk mert az ÖL összeomlik 5 mp alatt. Welcome to Broncos country.
StormST
jobbágy#JC6
Vonster
Negritis, a vajda
Szerkesztette: - JC6
több mint 2 éve
JMD újabb Broncos vereséget okoz, semmi meglepő nincs ittmég csak nem is az ő érdeme alapvetően
Heisman nádor
több mint 2 éve
JMD újabb Broncos vereséget okoz, semmi meglepő nincs itt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
@Broncos·
3m
Injury update: OLB Aaron Patrick is being evaluated for a possible concussion.
több mint 2 éve
kell egy TO a D-től, különben ez bukó...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
nem vagyok benne biztos hogy az 2. mp megvan mire crosby odaér5 mp az a világ ideje passzolni, jóval kevesebb időt adnak 😀Ez a meccs mutatja, hogy miért is nem szabad hulladékot tartani backup-nak a keretben, most nem tudunk futni, mert ha Boone bent van, akkor kapjuk telibe a runD-t, ha Gordon, akkor meg nem fogunk futni.Passzolni meg nem tudunk mert az ÖL összeomlik 5 mp alatt. Welcome to Broncos country.
StormST
jobbágy#JC6
Vonster
több mint 2 éve
Vonster
1 023
5 mp az a világ ideje passzolni, jóval kevesebb időt adnak 😀Ez a meccs mutatja, hogy miért is nem szabad hulladékot tartani backup-nak a keretben, most nem tudunk futni, mert ha Boone bent van, akkor kapjuk telibe a runD-t, ha Gordon, akkor meg nem fogunk futni.Passzolni meg nem tudunk mert az ÖL összeomlik 5 mp alatt. Welcome to Broncos country.
StormST
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
az a baj hogy így a 2. félidőre a D# is szétesett
több mint 2 éve
nem a különbség a gond, hanem a kilátástalanságMi a faszom ez az O? Ennyi 3&out a világban nincsNincs ritmus. 6 pont meg nem gond, abbol lehet a TD, de ha rug egy FG/t az Oakland, hianyozni fog az a kihagyott extra, mert akkor TD+2 pont nem lesz eleg.
esanders10
undisputedly
több mint 2 éve
- JC6
6 887
Ez a meccs mutatja, hogy miért is nem szabad hulladékot tartani backup-nak a keretben, most nem tudunk futni, mert ha Boone bent van, akkor kapjuk telibe a runD-t, ha Gordon, akkor meg nem fogunk futni.Passzolni meg nem tudunk mert az ÖL összeomlik 5 mp alatt. Welcome to Broncos country.
StormST
több mint 2 éve
Nincs Patrick. Magyarázatnak (ürügynek) ez pont jó lesz,Az egész szezonra értem.Mi a faszom ez az O? Ennyi 3&out a világban nincsA múlt hét után nem értem a meglepődést 😀
esanders10
Vonster
esanders10
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Mi a faszom ez az O? Ennyi 3&out a világban nincsNincs ritmus. 6 pont meg nem gond, abbol lehet a TD, de ha rug egy FG/t az Oakland, hianyozni fog az a kihagyott extra, mert akkor TD+2 pont nem lesz eleg.
esanders10
több mint 2 éve
Ez a meccs mutatja, hogy miért is nem szabad hulladékot tartani backup-nak a keretben, most nem tudunk futni, mert ha Boone bent van, akkor kapjuk telibe a runD-t, ha Gordon, akkor meg nem fogunk futni.
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
esanders10
533
Az egész szezonra értem.Mi a faszom ez az O? Ennyi 3&out a világban nincsA múlt hét után nem értem a meglepődést 😀
esanders10
Vonster
több mint 2 éve
nekem már az se magyarázzaGordon miert vant meg fent?!Williams megsérült
undisputedly
Heisman nádor
több mint 2 éve
Vonster
1 023
Mi a faszom ez az O? Ennyi 3&out a világban nincsA múlt hét után nem értem a meglepődést 😀
esanders10
több mint 2 éve
Gordon miert vant meg fent?!Williams megsérült
undisputedly
több mint 2 éve
esanders10
533
Mi a faszom ez az O? Ennyi 3&out a világban nincs
több mint 2 éve
amúgy Suttonnal mi van a 2. félidőben?
több mint 2 éve
konkrétan ugyanolyan szarok vagyunk mit tavaly, csak mostmár sokat fizetünk érte*támadásban
Heisman nádor
több mint 2 éve
Assurbanapli
1 355
Minden csak viszonylagos. 🙂Szivatsz igaz?Inkább alszok bazzNe aludj amikor ilyen jól állunk! Mit fogsz csinálni a KC elleni meccsen?
Fos Raiders ellen is szenvedünk
jobbágy#JC6
Assurbanapli
jobbágy#JC6