Las Vegas Raiders - Jacksonville Jaguars
10 hónapja
Visszaültem a band wagonra. 😀 😀 😀 10 hónapja
DaVon nagyot mentett. Game Winning PBU a DT-től.Köszi Carroll!!!! Ball Game.nem volt buzi hemi buzi hemi buzi hamilton 😀
iktriad
eaglesmcnabb
10 hónapja
Köszi Carroll!!!! Ball Game.nem volt buzi hemi buzi hemi buzi hamilton 😀
iktriad
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Izgalmassá tették a srácok iktriad kedvéért
Tepper takarodj!
10 hónapja
Ha benez kozepre, ott volt a tokures elkapo
10 hónapja
simaliba

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Köszi Carroll!!!! Ball Game.
10 hónapja
egyik ligában fantasyban pont ellenem tolja. Szerencsére még így is nagyon messze van az ellen.3 TD. "De jó", hogy pont ma visszajött.Bowers-szel ma nincs bírás.És a D sincs a helyzet magaslatán...Na most a D-n a sor, hogy ne fossák telibe az ágyat, mint a legutóbbi Raiders TD drive-nál.A ST is csinálhatta volna jobban.
iktriad
shagi0206
iktriad
shagi0206
iktriad
10 hónapja
3 TD. "De jó", hogy pont ma visszajött.Bowers-szel ma nincs bírás.És a D sincs a helyzet magaslatán...Na most a D-n a sor, hogy ne fossák telibe az ágyat, mint a legutóbbi Raiders TD drive-nál.A ST is csinálhatta volna jobban.
iktriad
shagi0206
iktriad
shagi0206
10 hónapja
TD Raiders és kettesre megy Carroll.
10 hónapja
Bowers-szel ma nincs bírás.És a D sincs a helyzet magaslatán...Na most a D-n a sor, hogy ne fossák telibe az ágyat, mint a legutóbbi Raiders TD drive-nál.A ST is csinálhatta volna jobban.
iktriad
shagi0206
iktriad
10 hónapja
És a D sincs a helyzet magaslatán...Na most a D-n a sor, hogy ne fossák telibe az ágyat, mint a legutóbbi Raiders TD drive-nál.A ST is csinálhatta volna jobban.
iktriad
shagi0206
10 hónapja
Na most a D-n a sor, hogy ne fossák telibe az ágyat, mint a legutóbbi Raiders TD drive-nál.A ST is csinálhatta volna jobban.
iktriad
10 hónapja
Na most a D-n a sor, hogy ne fossák telibe az ágyat, mint a legutóbbi Raiders TD drive-nál.
10 hónapja
Szívesen Trevor. 😀 😀 😀neki kell menniNeki fogunk, de tuti elkúrjuk.
eaglesmcnabb
iktriad
10 hónapja
neki kell menniNeki fogunk, de tuti elkúrjuk.
eaglesmcnabb
10 hónapja
neki kell menni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
És elcsesszük...
10 hónapja
Valahogy vigyük be!!!
10 hónapja
Jó visszahordás után mínusz 1 yardos futás. Jags football baby!!!
10 hónapja
Overtime jön, már az idejét se tudom, mikor nyertünk hosszabbításban. Szóval nem vagyok bizakodó.Matiscik az elmúlt 2 évben All Pro LS volt, idén rakat szar.de szar volt a snapClutch holder lol
Löfli
Jakehomer
10 hónapja
de szar volt a snapClutch holder lol
Löfli
Tepper takarodj!
10 hónapja
de szar volt a snap

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Overtime egy elcsesszük valahogy? Nm hiszem, hogy TD-t tudunk csinálni.