Las Vegas Raiders - Jacksonville Jaguars
1 hónapja
Tuten TD.
1 hónapja
Ők nem érdemelnek meg engem. 😀 😀 😀Jééé Jags TD.Húzzál vissza neszkárt nézni, nem érdemled meg őket
iktriad
Jakehomer
1 hónapja
Jééé Jags TD.Húzzál vissza neszkárt nézni, nem érdemled meg őket
iktriad
Tepper takarodj!
1 hónapja
Jééé Jags TD.
1 hónapja
Pont amilyen a csapat is, bár ők jó időben is tudnak nagyon szarul játszani.Pathetic fairweather fanA Jaxnek a PO-tól lesz izgi. Addig csak a szokásos Jax.NASCAR-t nézek, meg KáCé- Buffalot, Kb ennyire izgat jelenleg a Jags...
Ja, és ez a meccs is meglesz, ne izguld túl.
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Jakehomer
1 hónapja
Pathetic fairweather fanA Jaxnek a PO-tól lesz izgi. Addig csak a szokásos Jax.NASCAR-t nézek, meg KáCé- Buffalot, Kb ennyire izgat jelenleg a Jags...
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Tepper takarodj!
1 hónapja
Tudunk-e TD-t csinálni ma? Ez itt a kérdés.
1 hónapja
A Jaxnek a PO-tól lesz izgi. Addig csak a szokásos Jax.NASCAR-t nézek, meg KáCé- Buffalot, Kb ennyire izgat jelenleg a Jags...
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Tudom.A Raiders ellen játszunk.De a bajnokesélyes ellen meg akarta mutatni. És meg is mutatta.hopp egy 68 yardos rekord3 hete még az XP-t is mellé rúgta. 😀
Löfli
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
CAM LITTLE JUST KICKED THE LONGEST FG IN NFL HISTORY! 68 YARDS! pic.twitter.com/WGZb6O9xhX
— NFL (@NFL) November 2, 2025
iktriad
A Jaxnek a PO-tól lesz izgi. Addig csak a szokásos Jax.
1 hónapja
A Raiders ellen játszunk.De a bajnokesélyes ellen meg akarta mutatni. És meg is mutatta.hopp egy 68 yardos rekord3 hete még az XP-t is mellé rúgta. 😀
Löfli
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
CAM LITTLE JUST KICKED THE LONGEST FG IN NFL HISTORY! 68 YARDS! pic.twitter.com/WGZb6O9xhX
— NFL (@NFL) November 2, 2025
1 hónapja
De a bajnokesélyes ellen meg akarta mutatni. És meg is mutatta.hopp egy 68 yardos rekord3 hete még az XP-t is mellé rúgta. 😀
Löfli
iktriad
1 hónapja
hopp egy 68 yardos rekord3 hete még az XP-t is mellé rúgta. 😀
Löfli
1 hónapja
hopp egy 68 yardos rekord

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Nem akar itt senki se pontot szerezni
1 hónapja
A buffstremsapp.com-on az Oakland Raiders meccsét adják. Aki nem hiszi, járjon utána:Én még a mai napig San Diego Chargerst mondok reflexből.
buffstreamsapp.com/buffstreamnfl/
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
A buffstremsapp.com-on az Oakland Raiders meccsét adják. Aki nem hiszi, járjon utána:buffstreamsapp.com/buffstreamnfl/
1 hónapja
Azt láttam, csak nem értettem, hogy miként jön ez a flu game-hezDobott egy picket a Raiders 3 yardosán.Szép volt Trevor. Hát nem lesz Jordan Flu Game...rájött a szapora?
iktriad
Kampman
iktriad
1 hónapja
Dobott egy picket a Raiders 3 yardosán.Szép volt Trevor. Hát nem lesz Jordan Flu Game...rájött a szapora?
iktriad
Kampman
1 hónapja
A Chiefs meccs óta egy vonatszerencsétlenség a csapat.Úgy sem lesz belőle TD, megint elbalfaszkodjuk. És ki tudja Cam Little milyen rugóformában van.Jól ismered már a csapatod úgy látom 😀
iktriad
Törpe_Tacskó
1 hónapja
Úgy sem lesz belőle TD, megint elbalfaszkodjuk. És ki tudja Cam Little milyen rugóformában van.Jól ismered már a csapatod úgy látom 😀
iktriad
1 hónapja
Szép volt Trevor. Hát nem lesz Jordan Flu Game...
1 hónapja
Úgy sem lesz belőle TD, megint elbalfaszkodjuk. És ki tudja Cam Little milyen rugóformában van.
1 hónapja
22:05

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!