Las Vegas Raiders - Jacksonville Jaguars
10 hónapja
Tuten TD.
10 hónapja
Ők nem érdemelnek meg engem. 😀 😀 😀Jééé Jags TD.Húzzál vissza neszkárt nézni, nem érdemled meg őket
iktriad
Jakehomer
10 hónapja
Jééé Jags TD.Húzzál vissza neszkárt nézni, nem érdemled meg őket
iktriad
Tepper takarodj!
10 hónapja
Jééé Jags TD.
10 hónapja
Pont amilyen a csapat is, bár ők jó időben is tudnak nagyon szarul játszani.Pathetic fairweather fanA Jaxnek a PO-tól lesz izgi. Addig csak a szokásos Jax.NASCAR-t nézek, meg KáCé- Buffalot, Kb ennyire izgat jelenleg a Jags...
Ja, és ez a meccs is meglesz, ne izguld túl.
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Jakehomer
10 hónapja
Pathetic fairweather fanA Jaxnek a PO-tól lesz izgi. Addig csak a szokásos Jax.NASCAR-t nézek, meg KáCé- Buffalot, Kb ennyire izgat jelenleg a Jags...
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Tepper takarodj!
10 hónapja
Tudunk-e TD-t csinálni ma? Ez itt a kérdés.
10 hónapja
A Jaxnek a PO-tól lesz izgi. Addig csak a szokásos Jax.NASCAR-t nézek, meg KáCé- Buffalot, Kb ennyire izgat jelenleg a Jags...
Őszentsége Sobri Jóska
10 hónapja
Tudom.A Raiders ellen játszunk.De a bajnokesélyes ellen meg akarta mutatni. És meg is mutatta.hopp egy 68 yardos rekord3 hete még az XP-t is mellé rúgta. 😀
Löfli
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
CAM LITTLE JUST KICKED THE LONGEST FG IN NFL HISTORY! 68 YARDS! pic.twitter.com/WGZb6O9xhX
— NFL (@NFL) November 2, 2025
iktriad
A Jaxnek a PO-tól lesz izgi. Addig csak a szokásos Jax.
10 hónapja
A Raiders ellen játszunk.De a bajnokesélyes ellen meg akarta mutatni. És meg is mutatta.hopp egy 68 yardos rekord3 hete még az XP-t is mellé rúgta. 😀
Löfli
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
CAM LITTLE JUST KICKED THE LONGEST FG IN NFL HISTORY! 68 YARDS! pic.twitter.com/WGZb6O9xhX
— NFL (@NFL) November 2, 2025
10 hónapja
De a bajnokesélyes ellen meg akarta mutatni. És meg is mutatta.hopp egy 68 yardos rekord3 hete még az XP-t is mellé rúgta. 😀
Löfli
iktriad
10 hónapja
hopp egy 68 yardos rekord3 hete még az XP-t is mellé rúgta. 😀
Löfli
10 hónapja
hopp egy 68 yardos rekord

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Nem akar itt senki se pontot szerezni
10 hónapja
A buffstremsapp.com-on az Oakland Raiders meccsét adják. Aki nem hiszi, járjon utána:Én még a mai napig San Diego Chargerst mondok reflexből.
buffstreamsapp.com/buffstreamnfl/
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
A buffstremsapp.com-on az Oakland Raiders meccsét adják. Aki nem hiszi, járjon utána:buffstreamsapp.com/buffstreamnfl/
10 hónapja
Azt láttam, csak nem értettem, hogy miként jön ez a flu game-hezDobott egy picket a Raiders 3 yardosán.Szép volt Trevor. Hát nem lesz Jordan Flu Game...rájött a szapora?
iktriad
Kampman
iktriad
10 hónapja
Dobott egy picket a Raiders 3 yardosán.Szép volt Trevor. Hát nem lesz Jordan Flu Game...rájött a szapora?
iktriad
Kampman
10 hónapja
A Chiefs meccs óta egy vonatszerencsétlenség a csapat.Úgy sem lesz belőle TD, megint elbalfaszkodjuk. És ki tudja Cam Little milyen rugóformában van.Jól ismered már a csapatod úgy látom 😀
iktriad
Törpe_Tacskó
10 hónapja
Szép volt Trevor. Hát nem lesz Jordan Flu Game...rájött a szapora?
iktriad
10 hónapja
Úgy sem lesz belőle TD, megint elbalfaszkodjuk. És ki tudja Cam Little milyen rugóformában van.Jól ismered már a csapatod úgy látom 😀
iktriad
10 hónapja
Szép volt Trevor. Hát nem lesz Jordan Flu Game...
10 hónapja
Úgy sem lesz belőle TD, megint elbalfaszkodjuk. És ki tudja Cam Little milyen rugóformában van.
10 hónapja
22:05

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!