Los Angeles Chargers - Kansas City Chiefs
3 hónapja
Tart nem okosTartalékos felállású védelem. Mondjuk a Dye&Wax nevű linebacker páros, na az az igazán festői.
casaubon
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
3 hónapja
Na, ez bebizonyítja, hogy Butker tényleg nagyon elhúzodott a szélsőjobb felé 😀
3 hónapja
Butker ellőtte a puskaport a félidő végén
3 hónapja
Houston, baj van!
3 hónapja
Tart nem okos
3 hónapja
Nagyon 23-20 Chiefs szaga van a meccsnek, nem jó jel.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
3 hónapja
baszki, tényleg 😀Sao Pauloban van a meccs, ugye? Miért nem rakták a cidade de Deusba a helyszínt? 😀Az nem Rioban van?
shagi0206
Assurbanapli
3 hónapja
Sao Pauloban van a meccs, ugye? Miért nem rakták a cidade de Deusba a helyszínt? 😀Az nem Rioban van?
shagi0206
3 hónapja
Hát, nekem a Panthers, Browns, Dolphins se tetszik, csak így hirtelenEz egy jo kerdes, nem tudom. Talan azert mert szerintem az o mezuk a legszarabb kinezetre. (szerintem)Mondjuk New England mezt nem tudom minek vesz fel valaki erre a meccsre.Gyakorlatilag mindenféle mezben vannak emberek, miért pont a pecc ütötte ki a biztosítékot? Egyetértek amúgy 😀
Hendrix
Jakehomer
Hendrix
3 hónapja
2020 óta tényleg nagyon csúnyák a mezeik, bár előtte se voltak a legszebbek.Ez egy jo kerdes, nem tudom. Talan azert mert szerintem az o mezuk a legszarabb kinezetre. (szerintem)Mondjuk New England mezt nem tudom minek vesz fel valaki erre a meccsre.Gyakorlatilag mindenféle mezben vannak emberek, miért pont a pecc ütötte ki a biztosítékot? Egyetértek amúgy 😀
Hendrix
Jakehomer
Hendrix
3 hónapja
Ez egy jo kerdes, nem tudom. Talan azert mert szerintem az o mezuk a legszarabb kinezetre. (szerintem)Mondjuk New England mezt nem tudom minek vesz fel valaki erre a meccsre.Gyakorlatilag mindenféle mezben vannak emberek, miért pont a pecc ütötte ki a biztosítékot? Egyetértek amúgy 😀
Hendrix
Jakehomer
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
3 hónapja
Sao Pauloban van a meccs, ugye? Miért nem rakták a cidade de Deusba a helyszínt? 😀
3 hónapja
De nem ok jatszanak. Barcelona meccsre se megyek Inter mezbe. Na mindegy.Mondjuk New England mezt nem tudom minek vesz fel valaki erre a meccsre.brazil Pats drukkerek gondolom csak kimennek
Hendrix
Kampman
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
3 hónapja
Mondjuk New England mezt nem tudom minek vesz fel valaki erre a meccsre.Gyakorlatilag mindenféle mezben vannak emberek, miért pont a pecc ütötte ki a biztosítékot? Egyetértek amúgy 😀
Hendrix
Tepper takarodj!
3 hónapja
Itt Európában is mennek mindeféle mezben tetszőleges meccsre az emberekMondjuk New England mezt nem tudom minek vesz fel valaki erre a meccsre.brazil Pats drukkerek gondolom csak kimennek
Hendrix
Kampman
3 hónapja
Mondjuk New England mezt nem tudom minek vesz fel valaki erre a meccsre.Novo Portugal? Az népszerű lenne... 😀
Hendrix
3 hónapja
Mondjuk New England mezt nem tudom minek vesz fel valaki erre a meccsre.gondolom azért, amiért ha Londonban van meccs, akkor kimennek sokan, akik egyiknek se szurkolnak, és felveszik a saját mezüket.
Hendrix
3 hónapja
Mondjuk New England mezt nem tudom minek vesz fel valaki erre a meccsre.brazil Pats drukkerek gondolom csak kimennek
Hendrix
3 hónapja
Mondjuk New England mezt nem tudom minek vesz fel valaki erre a meccsre.
3 hónapja
Eldolt.
3 hónapja
Ohh valóban... ez valamiért így éjjel 4kor már nem ugrott be, kösziÉrdekes h Karol G (aki kolumbiai), és nem mondjuk Anitta... bár ő az USA közönségnek kb ismeretlen, szóval igazából logikus döntés.O volt tavaly, nem?
Nagy show mondjuk nem volt...
Igor
casaubon
3 hónapja
Kéne egy Bolts TD. Tré Harris bemutatkozhatna
3 hónapja
Érdekes h Karol G (aki kolumbiai), és nem mondjuk Anitta... bár ő az USA közönségnek kb ismeretlen, szóval igazából logikus döntés.O volt tavaly, nem?
Nagy show mondjuk nem volt...
Igor