NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 683
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Los Angeles Chargers - New England Patriots
több mint 3 éve
Yesssss.
több mint 3 éve
Lehet a D nyeri a meccset? 😊
több mint 3 éve
3 emberes rush....
több mint 3 éve
4 ember között kapta meg
több mint 3 éve
Mi a tosz? Safety lenne?Nem tudom mi a szabály... A holdingnak kell az end zone-ban lennie vagy a QB-nak amikor a holdig történik?
NB2
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 3 éve
Mi a tosz? Safety lenne?
több mint 3 éve
Ezt a "Bolden majd megfutja a teletömött box ellen" koncepciót nem is értem. És mindig valami ilyesmit erőltetünk.
több mint 3 éve
Jól van Josh. Ezt összeraktad
több mint 3 éve
Karras felejtett el blokkolni?
több mint 3 éve
Ezt nem hiszem el.. Rohadt egy yardra nincsenek játékok..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 3 éve
A D jó, de kell a TD
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
TB-ék közben égnek rendesen NO-ban.
több mint 3 éve
Petila
686
Ha most nem nyerjük meg ezt a bőven nyerhető meccset, Lombardi takarodjon elNem fog idén ez boritékolható...
Chargers LT
több mint 3 éve
Collins igazán lecsaphatta volna. Nem is értem, mit legyezett a kezével, ahelyett, hogy ráugrott volna.
több mint 3 éve
Ha most nem nyerjük meg ezt a bőven nyerhető meccset, Lombardi takarodjon el
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Ha az ember elnézi ezeket a reklámokat és nem tudja mi a valóság, azt hinné, az USA lakosságának a többsége néger. A maradék nagy része meg ázsiai.
több mint 3 éve
Vezetünk, de nem tudom a D meddig tud tartani.
több mint 3 éve
Jones ma nagyon gyenge.
több mint 3 éve
Ezt is visszafújják.
több mint 3 éve
Hülye egy szabály ez
több mint 3 éve
Herbertet gyönyörűen kergetik végig a pályán.
több mint 3 éve
HT-t miért rakjuk ki szélre coverbe??
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 3 éve
ha ezt a meccset elbukjuk azt csakis a töketlen, impotens O miatt leszEz egy igen jó D és Jones csak egy rookie még, tetszik vagy sem...
NB2
Ha majd pontosabban dobja azokat a hosszú passzokat is nem csak a rövideket akkor viszont csak a csillagos ég lesz a határ...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 3 éve
Bournenek már a 2. fumblija idén ?
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
ha ezt a meccset elbukjuk azt csakis a töketlen, impotens O miatt leszNekem is az járt a fejemben, hogy a D mindent megtesz, hogy nyerjünk, a O szintén mindent, hogy veszítsünk. Csak FG-okkal 5 ponttal kellene már menni.
NB2