Los Angeles Rams - Indianapolis Colts

2 hónapja
fake.id 1 240 — tush push aficionado
nem volt ez rossz meccs, de nem is nagyon jó. hülye buzik
2 hónapja
Szesze New York Giants 21 831 — Giants fan
sajnos kicsit sok volt a hiba, pont nem fért bele
2 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 288 — The only discipline that lasts, is self discipline
Na, jó sunday night meccsnézést urak.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
uatu Indianapolis Colts 1 030 — uatu@freemail.hu
Joccakát!
2 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 575 — Whoops, looks like something went wrong.
Ovni kell, majd a CAS ujra jatszatja

2 hónapja
Farky Indianapolis Colts 8 490 — ℧
Köszönjük meg mitchellnek a vereséget…

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
2 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 2 912
Nabazmeg viszlat

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
sajnos ez várható volt 😕
2 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 307 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nincs mese, hail marynel be kell kuldeni Richardsont tight endnek. 🤣
Stez
Tim Tebow like.

Szerkesztette: steelwolf
2 hónapja
1perc TD kell

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Nincs mese, hail marynel be kell kuldeni Richardsont tight endnek. 🤣

2 hónapja
mondtam már hogy nyalja ki a valagam ez a seggállat bíró?
2 hónapja
Bence94 Indianapolis Colts 2 179
10 ember volt a palyan? 😀 na jo 🤣🤣
2 hónapja
Abszolut jogos flag volt
Stez
anyjuk picsáját volt jogos flag. előtte meg 8 métert nyúlt az aláöltöző, lenyelik a sípot.
najólvan, kúrja meg mindenki
fake.id
En arra mondtam, amit a javunkra dobtak. 😀
A Downs dpi-re.

Szerkesztette: Stez

2 hónapja
Abszolut jogos flag volt
Stez
anyjuk picsáját volt jogos flag. előtte meg 8 métert nyúlt az aláöltöző, lenyelik a sípot.
najólvan, kúrja meg mindenki
2 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 288 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ok. Érdekes meccs volt. A semleges nézőknek. 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Amugy ezt adom, inkabb kapjunk gyorsan td-t, minthogy elvergodjenek fg-ig es sanszunk se legyen tamadni.

2 hónapja
legalább idő maradt..
2 hónapja
Tutuka

2 hónapja
bazdmeg..
2 hónapja
Azt írtam délután, hogy ha szoros meccs lesz, már akkor elégedett leszek akkor is, ha kikapunk.
Hülyeséget írtam. 😀
peterk2005 udvari bolond
Igazabol nem tudok idegeskedni, ha kikapunk. Siman nyernunk kene utolag visszanezve, de mar hogy ilyen meccset nyomunk, siman tulszarnyalja az elvarasaim.
Stez
Valójában nekem is. Jönnie kellett már egy offensive brainfartnak. Ha egy meccsel megússzuk, akkor a legjobb egy idegenbeli cross conference meccsen letudni.
peterk2005 udvari bolond
De valojaban meg csak nem is volt totalis kipukkadas, egyetlen jatekos sorozatos hulyesege miatt szopunk, amikor ketszer megnyertuk a meccset.

Ez van, remelhetoleg a gyerek ebbol tanul. Most mindenesetre latszik, hogy mennyire hianyzott Pierce es a bravur jatekai, konkretan az o hianyan es Mitchell plusz snapjein szopunk ki. 🤣

2 hónapja
Rigoberto

2 hónapja
most kéne egy int
2 hónapja
Azt írtam délután, hogy ha szoros meccs lesz, már akkor elégedett leszek akkor is, ha kikapunk.
Hülyeséget írtam. 😀
peterk2005 udvari bolond
Igazabol nem tudok idegeskedni, ha kikapunk. Siman nyernunk kene utolag visszanezve, de mar hogy ilyen meccset nyomunk, siman tulszarnyalja az elvarasaim.
Stez
Valójában nekem is. Jönnie kellett már egy offensive brainfartnak. Ha egy meccsel megússzuk, akkor a legjobb egy idegenbeli cross conference meccsen letudni.

2 hónapja
Micsell nem vmi okos #2
steelwolf
ezen hol volt a holding kúrja már meg a jóéletet? vol végtelen