Los Angeles Rams - Indianapolis Colts
2 hónapja
ne igyatok. egyébként se, de ilyenkor nagyon nem jó hatással van az emberre. majdnem elsírtam magam, hogy lehet ekkora kretén valaki. és van még egy halom finom söröm meg egy majdnem teli 2. félidő hátrami történt? lemaradtam?
fake.id
2 hónapja
DJ csocsen fuggok!Ezek szerint Stez #teamboobsNa jó, menjünk el mindannyian a p...ába. Két év alatt két ilyent megcsinálni. Vicc.En nem megyek!
peterk2005 udvari bolond
Stez
zacknorb
2 hónapja
szép volt
2 hónapja
ne igyatok. egyébként se, de ilyenkor nagyon nem jó hatással van az emberre. majdnem elsírtam magam, hogy lehet ekkora kretén valaki. és van még egy halom finom söröm meg egy majdnem teli 2. félidő hátra
2 hónapja
Ezek szerint Stez #teamboobsNa jó, menjünk el mindannyian a p...ába. Két év alatt két ilyent megcsinálni. Vicc.En nem megyek!
peterk2005 udvari bolond
Stez
Poloska vagyok.
2 hónapja
Sajnalom amugy Mitchellt, mindjart bogni kezd. Es sokkal jobb jatekos is, mint amit eddig mutatott, de ez akkor is brainfart volt.
2 hónapja
Na jó, menjünk el mindannyian a p...ába. Két év alatt két ilyent megcsinálni. Vicc.En nem megyek!
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
Itt a vege a meccsnek
2 hónapja
Nem a nap, hanem az ev hulyeje. Es siman elmegy ezen majd a meccs.Tavaly a kreténdíjas volt Hörinél draft process során.
Stez
Poloska vagyok.
2 hónapja
Nem a nap, hanem az ev hulyeje. Es siman elmegy ezen majd a meccs.Nana, ne becsuld ennyire tul a tobbieket!
Stez
2 hónapja
ez komoly bazzeg???a szezoné.
Szesze
de hogy ezt már 2 évben is mi prezentáljuk...
2 hónapja
Na jó, menjünk el mindannyian a p...ába. Két év alatt két ilyent megcsinálni. Vicc.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Nem a nap, hanem az ev hulyeje. Es siman elmegy ezen majd a meccs.
2 hónapja
ez komoly bazzeg???
2 hónapja
Megvan a nap hulyeje
2 hónapja
A defense az utolso engedett td-vel nagyjabol minden addigi melojat kidobta a kukaba.Konyorgom, ultesd mar le a faszomba Howardot. Hat sorra kapjuk rola a 1st downokat. Ertekelhetetlen.cassius vaughn méltó örököse. egyébként nem howard a gáz, hanem, hogy a többi milyen lehet, ha neki bérelt helye van a pályán? 😭 a passrusht meg nem kommentálnám, világ vicce volt egész félidőben kb 5 snap kivételével
Stez
fake.id
2 hónapja
Konyorgom, ultesd mar le a faszomba Howardot. Hat sorra kapjuk rola a 1st downokat. Ertekelhetetlen.cassius vaughn méltó örököse. egyébként nem howard a gáz, hanem, hogy a többi milyen lehet, ha neki bérelt helye van a pályán? 😭 a passrusht meg nem kommentálnám, világ vicce volt egész félidőben kb 5 snap kivételével
Stez
2 hónapja
Hogyan kovess el minden playben tobb hibat drive volt ez. Nice.
2 hónapja
Nulla nyomassal nehez lesz….
2 hónapja
Konyorgom, ultesd mar le a faszomba Howardot. Hat sorra kapjuk rola a 1st downokat. Ertekelhetetlen.
2 hónapja
Nem ertem, miert passzolunk allandoan… Taylor nagyon jegelve van maMindjart fut ket tdt, mert ellenem van fantasyben.
Bence94
2 hónapja
Nem ertem, miert passzolunk allandoan… Taylor nagyon jegelve van ma
2 hónapja
legalább Rigo nincs berozsdásodva.