Miami Dolphins - Baltimore Ravens
több mint 5 éve
Nem tud dobni. Melyik bokorban bujkaltok?Hehe.
KeyG
Jovoheten visszanezem mely forumtagok véleményére nem kell adni a továbbiakban NFL témakörben.
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 5 éve
Flores ez mi a fasz
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
adamfaragoo
1 420
Hát ez valami kegyetlen
több mint 5 éve
Döbbenet. Szerintem egész nyáron csak dobált.
több mint 5 éve
gedam
5 891
akkor is milyen dobások basszátok meg
több mint 5 éve
KeyG
9 475
Nem tud dobni. Melyik bokorban bujkaltok?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 5 éve
adamfaragoo
1 420
Édes faszom 🤦♂️
több mint 5 éve
Reménytelen vagy.De jo lesz visszaidezni minden Lamart leszolo fórumozot évközben.akkor mint az egyik had válaszoljak erre:
😁
Voice
Ahogy akkor is mondtam én örülök a legjobban ha tévedtem (és eddig lehet hogy így lesz😊) de azért kicsit nagy ez a mellény még egy 1/1 aspiráns ellen. Egy izmosabb csapat ellen azért megvárnám mit tudunk, de tény, hogy impresszív bemutatkozás (Torrey Smith óta nem láttam ilyen rookie wr teljesítményt ).
Szóval én még csak óvatosan örülök.
(PS: ha flacco-ra is ilyen értelmes emberek írják a playbookot, és a draftról is kap értelmes segítséget akkor meggyőződésem, hogy még mindig itt játszana és senki nem bánná )
Snagal
több mint 5 éve
Snagal
900
De jo lesz visszaidezni minden Lamart leszolo fórumozot évközben.akkor mint az egyik had válaszoljak erre:
😁
Voice
Ahogy akkor is mondtam én örülök a legjobban ha tévedtem (és eddig lehet hogy így lesz😊) de azért kicsit nagy ez a mellény még egy 1/1 aspiráns ellen. Egy izmosabb csapat ellen azért megvárnám mit tudunk, de tény, hogy impresszív bemutatkozás (Torrey Smith óta nem láttam ilyen rookie wr teljesítményt ).
Szóval én még csak óvatosan örülök.
(PS: ha flacco-ra is ilyen értelmes emberek írják a playbookot, és a draftról is kap értelmes segítséget akkor meggyőződésem, hogy még mindig itt játszana és senki nem bánná )
több mint 5 éve
adamfaragoo
1 420
Szegény labda sír mikor nálunk van.... Igaz akkor mikor az ellenfélnél, csak akkor örömében.
több mint 5 éve
De jo lesz visszaidezni minden Lamart leszolo fórumozot évközben.A potenciális 1/1-es csapat ellen...
😁
Voice
Draft
több mint 5 éve
gedam
5 891
a troll hozzászólás természetesen, nem teKöcsög?Lamar passzolt TD wtf?megint egy 100 yardos köcsög
ThundersNFL
gedam
ThundersNFL
több mint 5 éve
A Dolphins fanoknak kb 5 percig tartott a szezon, ha a Tunsil trade után még reménykedtek valamiben, örömteli lehet...Lamar meg kurvajó, ezen nem kell meglepődni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
gedam
5 891
Nem tud dobni. Goff ha igy dobott volna a Superbowlon. Waaaaaa Hollywood 😍nem kell elszállni, mert 5 másodpercig egy nfl csapat ellen sem fog tartani a fal. olyan, mintha kezdő szinten játszanál kb., vicc ez a miami
KeyG
több mint 5 éve
Köcsög?Lamar passzolt TD wtf?megint egy 100 yardos köcsög
ThundersNFL
gedam
Draft
több mint 5 éve
De jo lesz visszaidezni minden Lamart leszolo fórumozot évközben.😁
több mint 5 éve
KeyG
9 475
Nem tud dobni. Goff ha igy dobott volna a Superbowlon. Waaaaaa Hollywood 😍
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 5 éve
adamfaragoo
1 420
Hát ha nem gond én ezt nem néznem tovább.
több mint 5 éve
Hollywood TD! 👏
több mint 5 éve
gedam
5 891
jimmy a szokásos
több mint 5 éve
Most jonnek a srac ilyet is tud ?hozzaszolasok majd..."Ideje korán jeleztem" 😁
több mint 5 éve
adamfaragoo
1 420
Lehet jobban járok ha inkább nézem a Marlins meccset 🤷♂️ Bár a sikerélményünk ott is hasonló 😂
több mint 5 éve
Lamar passzolt TD wtf?
Draft
több mint 5 éve
gedam
5 891
jesszusom