NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Miami Dolphins - Baltimore Ravens
több mint 3 éve
sok volt ez a hosszabbításos meccs-4-nap-florida párás meleg kombó szerintem nektek
több mint 3 éve
Puntolunk = Feladtuk csak a nagyobb zakot keruljuk
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Az elso negyedben pontokat szereztunk...Kikerultunk a komfortzonankbol, hat lenullazzuk a tobbit.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Kikapni a tavalyi 1/5 es 1/6 -os csapatoktol... Az szep. 😒Hivogat az agyiko...Elbasztad a napod , itt ma a Dolphins megmutatta , hogy szét fognak szedni minket a következő meccseken
Lofaszt. A kocsi es az autopalya. Basszus.
RedFive
KeyG
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Hivogat az agyiko...Elbasztad a napod , itt ma a Dolphins megmutatta , hogy szét fognak szedni minket a következő meccseken
Lofaszt. A kocsi es az autopalya. Basszus.
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
gedam
5 905
a dagadt döljön hátra fenn az üvegkalitkában és jöjjön a hurry up
több mint 3 éve
Hivogat az agyiko...Lofaszt. A kocsi es az autopalya. Basszus.
több mint 3 éve
gedam
5 905
tudtam, hogy védelmi td lesz, csak nem erre
több mint 3 éve
Gondolom a vége megint egy kámbek lesz 🤔Hat ha 2 labdabirtoklasnyira vartunk... Bassza meg a Miami hogy ilyen keson... Ok a felelosek ha nem jut idonk visszajonni... 😂
steelwolf
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Mutassák meg , Andrews hol ejtette el a kurva labdát
több mint 3 éve
Gondolom a vége megint egy kámbek lesz 🤔
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Évek óta itt van , sosem volt B terve….akartam írni, hogy lehet még őt mentegetni, hogy sok a sérült, de 10. héten vagyunk, ennyi idő alatt elő kellett volna állni egy B tervvel.242 - 154 yard oda...Én már nem tudom és nem is akarom tovább védeni Romant
Csaxolok.
RedFive
KeyG
Snagal
több mint 3 éve
Snagal
902
akartam írni, hogy lehet még őt mentegetni, hogy sok a sérült, de 10. héten vagyunk, ennyi idő alatt elő kellett volna állni egy B tervvel.242 - 154 yard oda...Én már nem tudom és nem is akarom tovább védeni Romant
Csaxolok.
RedFive
KeyG
több mint 3 éve
KeyG
9 496
242 - 154 yard oda...Én már nem tudom és nem is akarom tovább védeni Romant
Csaxolok.
RedFive
több mint 3 éve
Teljes O# csodben vagyunk.
több mint 3 éve
242 - 154 yard oda...Csaxolok.
több mint 3 éve
Inkabb aludtam volna...úgy ültem le elé h első negyed végére 27-0ra mentek, ehhez képest annyi vicces jelenet volt h nem bánom
RedFive
több mint 3 éve
Inkabb aludtam volna...
több mint 3 éve
Foldrenges Miamiban... 😂
több mint 3 éve
KeyG
9 496
szakadokÉn már kínomba
briareos