NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Miami Dolphins - Kansas City Chiefs
több mint 3 éve
még a takeawayből is csak pontokat kapnak 😕
több mint 3 éve
Vedelem van a masik oldalt is.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
jézusmária ez a védelemmiattuk állunk 8 győzelemmel. szép munka.
briareos
több mint 3 éve
azért a védelem még próbálja a frontvonalat tartani.
több mint 3 éve
jézusmária ez a védelemJo volt ez.
briareos
több mint 3 éve
Ha nekunk meg ezek is bejonnek, akkor vege van.Mindegy. Tuanak akkor is menni kell. Szerezni TDt. Innen mar nehez. Most akkor is egy kompetens csapat ellen ha eddig jol jatszott, legyen ez egy jo meccse.
több mint 3 éve
csodálkozom, hogy tagovailoa nem kívánja megoldani futással a dolgot, ha nincs szabad elkapója.
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Megallithatatlan ez a Chiefs. Elobb utobb beindulnak es akar 1 negyed alatt szereznek 28 pontot.... New Dynasty....
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
úgy tűnik mindkettőt megkapod 😀abszolút pozitiv oldaláról közelítettem meg. talán nem így ment át a hozzászólásom, hanem másik végéről megfogva. épp ellenkezőleg, örvendek, hogy egy félidőn át legalább tudtunk vállvetve harcolni.no, legalább egy félidőre versenytársak voltunk.A masodik felidoben is lehet jatszani. Jo ez a defense. Tua sem rossz ma. Mindent bele kell adni, megnyerve semmi nincs. De azt ne is vard a Chiefs ellen, hogy kenyelmesen lehet nyerni, csak mert par labda jol pattan vagy van egy intanst TD, vagy vmi. PAr jo jatek nem eleg.
Ventura
De lehet nyerni, nem rossz ma a Dolphins. Tuanak kellenek az ilyen meccsek, ahol ha leallnak vege. Menjen csak.
ulpianus
nyilván messze a vége, de alapvetően földbedöngölést vártam a mérkőzéstől.
Ventura
több mint 3 éve
Ez azert kemeny lett.
több mint 3 éve
abszolút pozitiv oldaláról közelítettem meg. talán nem így ment át a hozzászólásom, hanem másik végéről megfogva. épp ellenkezőleg, örvendek, hogy egy félidőn át legalább tudtunk vállvetve harcolni.no, legalább egy félidőre versenytársak voltunk.A masodik felidoben is lehet jatszani. Jo ez a defense. Tua sem rossz ma. Mindent bele kell adni, megnyerve semmi nincs. De azt ne is vard a Chiefs ellen, hogy kenyelmesen lehet nyerni, csak mert par labda jol pattan vagy van egy intanst TD, vagy vmi. PAr jo jatek nem eleg.
Ventura
De lehet nyerni, nem rossz ma a Dolphins. Tuanak kellenek az ilyen meccsek, ahol ha leallnak vege. Menjen csak.
ulpianus
nyilván messze a vége, de alapvetően földbedöngölést vártam a mérkőzéstől.
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Ez a Mahomes-Hill TD passz mindig jon, eloben es a Maddenben is.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
CEh meglepodott, "meg mindig hagynak menni, na meg megyek, ne vegre vki."
több mint 3 éve
emiatt a jatek miat serul meg mccain bazeg
több mint 3 éve
grant is kidőlt.mi ez a balfasz szerelgetés az oldalvonalon?
több mint 3 éve
no, legalább egy félidőre versenytársak voltunk.A masodik felidoben is lehet jatszani. Jo ez a defense. Tua sem rossz ma. Mindent bele kell adni, megnyerve semmi nincs. De azt ne is vard a Chiefs ellen, hogy kenyelmesen lehet nyerni, csak mert par labda jol pattan vagy van egy intanst TD, vagy vmi. PAr jo jatek nem eleg.
Ventura
több mint 3 éve
a tropa lába fáj megintés parker is out... faszavöh. mi történt vele?
briareos
Ventura
több mint 3 éve
no, legalább egy félidőre versenytársak voltunk.hasonlo adjustmentet tolhatnánk második félidőre mint mult héten
Ventura
több mint 3 éve
és parker is out... faszavöh. mi történt vele?
briareos