Miami Dolphins - Los Angeles Chargers
több mint 5 éve
hár a RZ fumbleért de igy izgi legalábbinkább az a kár h azóta fog minket a chargers D és nem igazán halad az offense
Adirotor
több mint 5 éve
hár a RZ fumbleért de igy izgi legalább
több mint 5 éve
na lynn felismerte hogy nincs run defensünk
több mint 5 éve
meanwhile iktriád annyira megörült a wilde sudeikis splitnek h még be se nézett ide, hogy jaguars infókat osszon meg a pályán lévő játékosokrólLátszik milyen műveletlen vagyok, mielőtt rágugliztam, azt hittem, hogy a 'wilde sudeikis split" valami speciális részeredmény a mastersről.
briareos
Szerkesztette: Kampman
több mint 5 éve
meanwhile iktriád annyira megörült a wilde sudeikis splitnek h még be se nézett ide, hogy jaguars infókat osszon meg a pályán lévő játékosokról
több mint 5 éve
Nem birni vele 😀
több mint 5 éve
sanders mr automaticaz a 100% os success rate elég kemény
Szerkesztette: Kúrfürst briareos
több mint 5 éve
ha nem dobja annyira ki, meglett voln az elkapás. elkéepesztő.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 5 éve
ballage ballage Plus loin que la nuit et le jour ballage ballagewww.youtube.com/watch?v=ldtOHJo0XVc&feature=youtu.be&ab_channel=PatBenatarVEVO
briareos

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
ballage ballage Plus loin que la nuit et le jour ballage ballage
több mint 5 éve
Patront kellett cserélni.Cole Toner in for Trai Turner at RG. #Chargers
— Daniel Popper (@danielrpopper) November 15, 2020

Madden hates me.
több mint 5 éve
Hill bmeg a múlt heti meccs azon ment el h nem bírt megfogni egy puntot most meg a fair catch helyett hagyja leesni...

Madden hates me.
több mint 5 éve
Ez igen 😀
több mint 5 éve
mi volt ez a drive?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 5 éve
meglett a td szóóóval, de a nép QB passz párbajt akar 😀azért érdekes taktika, hogy van egy átlagban 300 körül passzoló irányítód, hátrányban is vagy és kb csak futsz a drivebanLynnsanity.
briareos
empty taxi
több mint 5 éve
azért érdekes taktika, hogy van egy átlagban 300 körül passzoló irányítód, hátrányban is vagy és kb csak futsz a drivebanLynnsanity.
briareos

Madden hates me.
több mint 5 éve
azért érdekes taktika, hogy van egy átlagban 300 körül passzoló irányítód, hátrányban is vagy és kb csak futsz a driveban
több mint 5 éve
6.szorra téma a meccsen h psről/utcáról kukázott futó kezd a chargersnél.én mint dolphins fan: miért, nem ez a normális?
több mint 5 éve
ballage nálunk összesen nem mutatott ennyit mint most chargersnélennél már csak az lenne a rosszaabb, ha ballage segitené győzelemhez a los angeles-t.
briareos
több mint 5 éve
Ez a "slow tiger" audible azért ütött 😀szoktam érteni de itt nem vágom a logikát 😀
empty taxi
több mint 5 éve
Ez a "slow tiger" audible azért ütött 😀

Madden hates me.
több mint 5 éve
ballage nálunk összesen nem mutatott ennyit mint most chargersnél