NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Miami Dolphins - Los Angeles Chargers
több mint 4 éve
hár a RZ fumbleért de igy izgi legalábbinkább az a kár h azóta fog minket a chargers D és nem igazán halad az offense
Adirotor
több mint 4 éve
hár a RZ fumbleért de igy izgi legalább
több mint 4 éve
na lynn felismerte hogy nincs run defensünk
több mint 4 éve
Kampman
28 313
meanwhile iktriád annyira megörült a wilde sudeikis splitnek h még be se nézett ide, hogy jaguars infókat osszon meg a pályán lévő játékosokrólLátszik milyen műveletlen vagyok, mielőtt rágugliztam, azt hittem, hogy a 'wilde sudeikis split" valami speciális részeredmény a mastersről.
briareos
Szerkesztette: Kampman
több mint 4 éve
meanwhile iktriád annyira megörült a wilde sudeikis splitnek h még be se nézett ide, hogy jaguars infókat osszon meg a pályán lévő játékosokról
több mint 4 éve
adamfaragoo
1 420
Nem birni vele 😀
több mint 4 éve
sanders mr automaticaz a 100% os success rate elég kemény
Szerkesztette: Kúrfürst briareos
több mint 4 éve
ha nem dobja annyira ki, meglett voln az elkapás. elkéepesztő.
több mint 4 éve
ballage ballage Plus loin que la nuit et le jour ballage ballagewww.youtube.com/watch?v=ldtOHJo0XVc&feature=youtu.be&ab_channel=PatBenatarVEVO
briareos
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
ballage ballage Plus loin que la nuit et le jour ballage ballage
több mint 4 éve
Patront kellett cserélni.Cole Toner in for Trai Turner at RG. #Chargers
— Daniel Popper (@danielrpopper) November 15, 2020
Madden hates me.
több mint 4 éve
Hill bmeg a múlt heti meccs azon ment el h nem bírt megfogni egy puntot most meg a fair catch helyett hagyja leesni...
Madden hates me.
több mint 4 éve
adamfaragoo
1 420
Ez igen 😀
több mint 4 éve
mi volt ez a drive?
több mint 4 éve
meglett a td szóóóval, de a nép QB passz párbajt akar 😀azért érdekes taktika, hogy van egy átlagban 300 körül passzoló irányítód, hátrányban is vagy és kb csak futsz a drivebanLynnsanity.
briareos
empty taxi
több mint 4 éve
azért érdekes taktika, hogy van egy átlagban 300 körül passzoló irányítód, hátrányban is vagy és kb csak futsz a drivebanLynnsanity.
briareos
Madden hates me.
több mint 4 éve
azért érdekes taktika, hogy van egy átlagban 300 körül passzoló irányítód, hátrányban is vagy és kb csak futsz a driveban
több mint 4 éve
6.szorra téma a meccsen h psről/utcáról kukázott futó kezd a chargersnél.én mint dolphins fan: miért, nem ez a normális?
több mint 4 éve
ballage nálunk összesen nem mutatott ennyit mint most chargersnélennél már csak az lenne a rosszaabb, ha ballage segitené győzelemhez a los angeles-t.
briareos
több mint 4 éve
Ez a "slow tiger" audible azért ütött 😀szoktam érteni de itt nem vágom a logikát 😀
empty taxi
több mint 4 éve
Ez a "slow tiger" audible azért ütött 😀
Madden hates me.
több mint 4 éve
ballage nálunk összesen nem mutatott ennyit mint most chargersnél