Miami Dolphins - Los Angeles Chargers
több mint 5 éve
most megint erősek a rumorok h visszahozzuk main meznekazért mondhat bárki bármit jók a throwback mezek. bár nekem személy szerint jobban tetszik az aqua felső fehér nadrág kombóezt a mintát kellene modernizálni, nem újat kellett volna kreálni. nekem is nagyon tetszik a throwback.
briareos
Ventura
több mint 5 éve
azért mondhat bárki bármit jók a throwback mezek. bár nekem személy szerint jobban tetszik az aqua felső fehér nadrág kombóezt a mintát kellene modernizálni, nem újat kellett volna kreálni. nekem is nagyon tetszik a throwback.
briareos
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 5 éve
Nálunk ultra speciálSpec team hozza a formátnem véletlenül "special"
Petila
briareos
több mint 5 éve
azért mondhat bárki bármit jók a throwback mezek. bár nekem személy szerint jobban tetszik az aqua felső fehér nadrág kombó
több mint 5 éve
Spec team hozza a formátnem véletlenül "special"
Petila
több mint 5 éve
xD spec team koordinator kicsoda?Danny Crossman
Adirotor
több mint 5 éve
ki gondolta volna, ha nem nézem az első néhány percet, már vezetni fogunk?!nagyon parádé! 😊
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 5 éve
Spec team hozza a formát
több mint 5 éve
Ahmeeeeed 😀
több mint 5 éve
Micsoda kezdés.te csak ne lelkesedj, szapuljad a teamet ezerrel ez a winning formula
adamfaragoo
több mint 5 éve
xD spec team koordinator kicsoda?
több mint 5 éve
Micsoda kezdés.
több mint 5 éve
Sziasztok
több mint 5 éve
Szép Estét, Jó meccset
több mint 5 éve
22:05

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/