Miami Dolphins - Los Angeles Chargers
több mint 5 éve
Az én feladatom a csapat szidása nem a türelem 😀
több mint 5 éve
Ebbe több volt most, szerintempatience
adamfaragoo
több mint 5 éve
Ebbe több volt most, szerintem
több mint 5 éve
ennek nekimehettünk volnaoké igy is jó
briareos
több mint 5 éve
Tua most eleg magabiztosnak tunikdurván fejlődik hétről hétre, most kb olyan mint cards meccs utolsó negyed
Adirotor
több mint 5 éve
Tua most eleg magabiztosnak tunik
több mint 5 éve
wowo, grant szépen kiharcolta a plusz yardokat!
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 5 éve
amióta flores van és rájöttek a játékosok mit akar, küzdünk mindig mint disznó a jégen
több mint 5 éve
Ez meredek volt
több mint 5 éve
Ahmed nagyon megy
több mint 5 éve
ahmed is biztatóAhog mondtad mult heten, szo szerint es atvitt ertelemben is robbanekony
briareos
több mint 5 éve
tagovailoa és herbertnek milyen csudajó csemegebajsza van. november.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 5 éve
nem, a 3rd color alternateünk.Nekem a narancs mez is hiányzik, bár tudom, hogy a helyi drukkerek annyira nem kedvelték.az a color rush volt?
Kampman
Adirotor
több mint 5 éve
azt olvastam, hogy flores csipi. remélem az offseason-ben meghallgatják a fanok fohászkodásait.most megint erősek a rumorok h visszahozzuk main meznekazért mondhat bárki bármit jók a throwback mezek. bár nekem személy szerint jobban tetszik az aqua felső fehér nadrág kombóezt a mintát kellene modernizálni, nem újat kellett volna kreálni. nekem is nagyon tetszik a throwback.
briareos
Ventura
briareos
több mint 5 éve
Nekem a narancs mez is hiányzik, bár tudom, hogy a helyi drukkerek annyira nem kedvelték.jó az, évente 1szer
Kampman
több mint 5 éve
Nekem a narancs mez is hiányzik, bár tudom, hogy a helyi drukkerek annyira nem kedvelték.az a color rush volt?
Kampman
több mint 5 éve
Herbie ma beszari.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
mik ezek a O megzavarások, flores egy állat
több mint 5 éve
Nekem a narancs mez is hiányzik, bár tudom, hogy a helyi drukkerek annyira nem kedvelték.
több mint 5 éve
Veszélyes taktika jól kezdeni a Chargers ellenők kezdtek rosszul
Jakehomer
több mint 5 éve
Veszélyes taktika jól kezdeni a Chargers ellen
Tepper takarodj!