Minnesota Vikings - Carolina Panthers
több mint 10 éve
2&10 Tolbert futás, most komolyan?Ha el tudjuk rúgni se vagyunk sokkal beljebb....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Allen olyan mint az offensünk 😀Most mondja azt valaki nem érte meg elengedni Allent és Griffennek nagy pénzt adni... Most.TocaNem tudom Allen milyen lenne idén, de Griffen nem rossz. Még 2 ilyen szezon és megérte 😀vsanyi132
több mint 10 éve
Most mondja azt valaki nem érte meg elengedni Allent és Griffennek nagy pénzt adni... Most.TocaNem tudom Allen milyen lenne idén, de Griffen nem rossz. Még 2 ilyen szezon és megérte 😀

több mint 10 éve
Az is parádés lesz, ha ezt az évet (meccset?) túléli a ST edző
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Most mondja azt valaki nem érte meg elengedni Allent és Griffennek nagy pénzt adni... Most.
több mint 10 éve
Stew nélkül nem tudom, mi lenne az O-val, Cam megint elég homály
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Annyira mi lennénk ha innen kikapnánk.
több mint 10 éve
Ez a meccs nagyon jól megmutatja hol tartunk.... a második félidő nagyon nem a miénk, szerencsére az elsőből az előny elég jelentős és talán elég marad. Viszont a fos jelzőt kiérdemeljük....

több mint 10 éve
Bersin, te mi a faszért vagy a pályán, ha minden puntot engedsz még tíz yardot gurulni az EZ felé?
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Colin Jones a nickel corner. Nehéz volt kiszúrni a matchupot
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Pontokat, TD-drive-ot akarok.... ha innen szoros lesz a vége kiakadok....

több mint 10 éve
Shula jól nyomja, ha nem jön a 1st down futás, meghaltunk
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Néha bejön a zseniális 3rd vagy 4th &shortra előrebasszuk a picsába.gabokockaCsak azért jött be, mert a Vikes safety teljesen hülye volt
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Néha bejön a zseniális 3rd vagy 4th &shortra előrebasszuk a picsába.
több mint 10 éve
Kétpontosra kellett volna menni.Ha nem sikerül legalább tudod hogy nem elég két TD.
több mint 10 éve
Értékelném ha a következő drive-ot td-vel, de legalább pontokkal zárnánk. Gyenge kezdés volt ez a szünet után.

több mint 10 éve
RaidersSzerintem a Titans a leggyengébb perpill ezen csapatok közül.Sixo67Nem nagyon van pályán a D...Titans ? Kítli-re szoljál már rá, kéne tőle több tackle.Sixo67Akkor ki is a fos?ZoliZoltánMost írtam, hogy mi a Jax/Raiders szintjén vagyunk...Jakehomer
Ja, a Titansszel nagy meccset játszanánkJakehomer
Az volt már, hogy Shula baszódj meg?
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Szerintem a Titans a leggyengébb perpill ezen csapatok közül.Nem nagyon van pályán a D...Titans ? Kítli-re szoljál már rá, kéne tőle több tackle.Sixo67Akkor ki is a fos?ZoliZoltánMost írtam, hogy mi a Jax/Raiders szintjén vagyunk...Jakehomer
Ja, a Titansszel nagy meccset játszanánkJakehomer

több mint 10 éve
Nem nagyon van pályán a D...Titans ? Kítli-re szoljál már rá, kéne tőle több tackle.Sixo67Akkor ki is a fos?ZoliZoltánMost írtam, hogy mi a Jax/Raiders szintjén vagyunk...Jakehomer
Ja, a Titansszel nagy meccset játszanánk
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Kurva jó, hogy az ellenfelek látják a hibákat a punt egységünkben, de a saját edzőink nem. Outcoached, outplayed, a szokásos
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Titans ? Kítli-re szoljál már rá, kéne tőle több tackle.Akkor ki is a fos?ZoliZoltánMost írtam, hogy mi a Jax/Raiders szintjén vagyunk...Jakehomer

több mint 10 éve
Azért azt ne úgy számold, hogy abból biztos nem lett volna pontotok, ha a punter mondjuk hasra esik, amikor látja, hogy az arcában vannak 😊 Az O-tok keveseket ijeszt meg, mi meg olyan playeket szopunk be, hogy az már kínos.Az biztos, hogy a liga három legrosszabb csapata között vagyunk jelenleg. Ettől a fos Vikestól (bocs srácok) ilyen megalázó módon égni, hánynom kell ezektől a faszoktólJakehomerKönnyen lehetne ez 14-6 is, az meg egyből nem olyan gáz... Bár személy szerint annyira fosnak nem tartom magunkat. Csak kicsit 😀😀spiczi
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Legalább Ti 😊itt a valasz...ket eve vezettunk a szent lujzi ellen 23 ponttal felidoben.ZoliZoltánköszi 😊 engem meglepett a meccs ilyen alakulása, a Panthers-től komolyabb ellenállást vártamvsanyi132