Minnesota Vikings - Chicago Bears
több mint 5 éve
Grat a Maciknak, a védelmük brutál, és ezzel akár kezdhetnek is valamit.
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 828
NFC North nem szarozik aki szembejön üti, mink vagyunk a kivétel
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
hail mary oszt kidobja kuzin az end zoneból 😀multkor Brady tolt ket ilyet, nem is ertem ezeket, hogy ennyire ne erezzek ezek, mekkorat kell dobni
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
<3
több mint 5 éve
Baltimore majdnem elvesztette a labdát 😊
több mint 5 éve
hail mary oszt kidobja kuzin az end zoneból 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Na, legalabb Diggsnek megvan az ezres, megerdemelte.
több mint 5 éve
Igen, en is sokat vartam tole, adott volt neki minden igazabol. De nem veletlenul vagtak ki, siralmas hivasai voltak. Persze ez a mai is az volt, mar nelkule.nem nagyon követtem DeFilippo itteni munkásságát, de én baszottul sajnáltam , elment tőlünk, Wentz-cel tavaly kurva nagy szezonuk volt QB edzőként, persze azt tudjuk más tésztaA rendszer a lenyeg. Shurmur felepitett ide egy remek bookot, raszabta a jatekosok erossegeire. Jott DeFilippo, itt minden szar lett. Hiaba Cousins, aki egyebkent abszolut jo idenyt nyomott, csak volt harom meccse kb, ahol szenvedett, mert megoltek es semmi ideje sem volt, ezeken a meccseken pont el is megy a szezon.Jól van, legalább látjuk mekkora fos ez a fal, és Kuzin is menjen a picsába....ez az a fal ami mögött kenum élete szezonját tolta?
vsanyi132
Janek
Es az a vicc, hogy HC-kent mar Shurmur is fos mashol, es a Vikings meg szenved nelkule.
Stez
zsojti
több mint 5 éve
Cousins marad, és kell neki egy fal mert hiába vannak klasszis elkapók és két elég jó futó, nincs támadójáték. nemcsak ma, de azokon a meccseken ahol van valamire való védelem látszott hogy full szar az egész. Lehet erősíteni, de itt komoly edző gondok vannak, ami a HC és a GM felelőssége, ezért érzem hogy komoly a baj a csapat körül, lehet ebből még nagyobb szar is ha rossz döntések születnek.Na jó, de a kereten azért annyira sokat nem lehet húzni. Szinte minden csapatrészben vannak extra klasszisok (ha sikerül mindenkit megtartani)Most még nem, de hallani már olyan hangokat hogy ennél több nem jön ki tőle akkor jövőre mehetZimmer Frei lesz hétfőtől?Nem hiszem hogy menesztenék. Hülyék lennének.
Jönne Denverbe DC-nek vajh? 😀
flzoli
jamaicababa
vsanyi132
flzoli
több mint 5 éve
Valószínűleg DeFilippo-ban ennyi van jelenleg. Egy jó pozíciós edző a megfelelő HC alatt, de az offense egészéhez nem ért.nem nagyon követtem DeFilippo itteni munkásságát, de én baszottul sajnáltam , elment tőlünk, Wentz-cel tavaly kurva nagy szezonuk volt QB edzőként, persze azt tudjuk más tésztaA rendszer a lenyeg. Shurmur felepitett ide egy remek bookot, raszabta a jatekosok erossegeire. Jott DeFilippo, itt minden szar lett. Hiaba Cousins, aki egyebkent abszolut jo idenyt nyomott, csak volt harom meccse kb, ahol szenvedett, mert megoltek es semmi ideje sem volt, ezeken a meccseken pont el is megy a szezon.Jól van, legalább látjuk mekkora fos ez a fal, és Kuzin is menjen a picsába....ez az a fal ami mögött kenum élete szezonját tolta?
vsanyi132
Janek
Es az a vicc, hogy HC-kent mar Shurmur is fos mashol, es a Vikings meg szenved nelkule.
Stez
zsojti
több mint 5 éve
két topicban is ezt a meccset követtük10-0 után várható volt...
Janek
több mint 5 éve
zsojti
4 063
nem nagyon követtem DeFilippo itteni munkásságát, de én baszottul sajnáltam , elment tőlünk, Wentz-cel tavaly kurva nagy szezonuk volt QB edzőként, persze azt tudjuk más tésztaA rendszer a lenyeg. Shurmur felepitett ide egy remek bookot, raszabta a jatekosok erossegeire. Jott DeFilippo, itt minden szar lett. Hiaba Cousins, aki egyebkent abszolut jo idenyt nyomott, csak volt harom meccse kb, ahol szenvedett, mert megoltek es semmi ideje sem volt, ezeken a meccseken pont el is megy a szezon.Jól van, legalább látjuk mekkora fos ez a fal, és Kuzin is menjen a picsába....ez az a fal ami mögött kenum élete szezonját tolta?
vsanyi132
Janek
Stez
több mint 5 éve
Lassan lehet nézni a Baltimore meccset 😊2 pontnyira a Browns
NB2
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Lassan lehet nézni a Baltimore meccset 😊
több mint 5 éve
Na jó, de a kereten azért annyira sokat nem lehet húzni. Szinte minden csapatrészben vannak extra klasszisok (ha sikerül mindenkit megtartani)Most még nem, de hallani már olyan hangokat hogy ennél több nem jön ki tőle akkor jövőre mehetZimmer Frei lesz hétfőtől?Nem hiszem hogy menesztenék. Hülyék lennének.
flzoli
jamaicababa
vsanyi132
több mint 5 éve
Sajnos igen, bár én nagyon kedvelem az öreget.És jogos is. Idén azért volt gond és a keze közül is kicsúszott a csapat.Most még nem, de hallani már olyan hangokat hogy ennél több nem jön ki tőle akkor jövőre mehetZimmer Frei lesz hétfőtől?Nem hiszem hogy menesztenék. Hülyék lennének.
flzoli
jamaicababa
vsanyi132
Toca
több mint 5 éve
A rendszer a lenyeg. Shurmur felepitett ide egy remek bookot, raszabta a jatekosok erossegeire. Jott DeFilippo, itt minden szar lett. Hiaba Cousins, aki egyebkent abszolut jo idenyt nyomott, csak volt harom meccse kb, ahol szenvedett, mert megoltek es semmi ideje sem volt, ezeken a meccseken pont el is megy a szezon.Jól van, legalább látjuk mekkora fos ez a fal, és Kuzin is menjen a picsába....ez az a fal ami mögött kenum élete szezonját tolta?
vsanyi132
Janek
több mint 5 éve
Kampman
28 247
Cousinst én mindig túlértékeltnek tartottam egy kicsit.
több mint 5 éve
És jogos is. Idén azért volt gond és a keze közül is kicsúszott a csapat.Most még nem, de hallani már olyan hangokat hogy ennél több nem jön ki tőle akkor jövőre mehetZimmer Frei lesz hétfőtől?Nem hiszem hogy menesztenék. Hülyék lennének.
flzoli
jamaicababa
vsanyi132
több mint 5 éve
Most még nem, de hallani már olyan hangokat hogy ennél több nem jön ki tőle akkor jövőre mehetZimmer Frei lesz hétfőtől?Nem hiszem hogy menesztenék. Hülyék lennének.
flzoli
jamaicababa
több mint 5 éve
köszi hogy korrekt volt a bears sajnálom a Vikes-t de valahogy úgy érzem, hogy az elmúlt 3-4 hét miatt mi jobban megérdemeltük a PO-t... Ettől függetlenül jövő héten lehet simán kizúgunk..