NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Minnesota Vikings - Green Bay Packers
11 hónapja
A vikes O edzője brutális, egy Darnoldal ilyen szezont hozni, kalapemelés.
11 hónapja
Alig tudják elindítani de besétálnak. Röhejesek vagyunk.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 hónapja
Nah most kell beküldeni a cseréketFölösleges erőltetni a sérülések miatt is
11 hónapja
Bumm, ez betalált

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
Jézus.. alazas
11 hónapja
Max ha TD leszPuh pedig majdnem elmentem aludniMehetsz aludni
Toca
gerappa
11 hónapja
Azert egy offensive holdingot lassan bedobhatnanak. Utana is megcsinalnak a first downt, de megis jeleznek, hogy letezik meg az a szabalytalansag
11 hónapja
Bullard azért gyakran felszáll a szopórollerre.Közben mi volt ez a "védekezés"???
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 hónapja
A sec némely tagja meg szívja, szóval van benne valami.Pironkodva mondom: el se hiszed, mennyi kólát iszom GB-meccsek közben. Lehet, hogy ez a baj...🙂Egyébként van megoldás: kitöltöttem egy lityó szekszárdi vöröset. (És rögtön jött a TO.)Ilyen alapon lenne 10+ SB győzelmünk.
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 hónapja
Labdaszerzés után egy 3&out gondolom már nem is olyan nagy kérés.Jöjjön inkább még egy Pick 😊
Tactful Cactus
11 hónapja
Labdaszerzés után egy 3&out gondolom már nem is olyan nagy kérés.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 hónapja
Pironkodva mondom: el se hiszed, mennyi kólát iszom GB-meccsek közben. Lehet, hogy ez a baj...🙂Egyébként van megoldás: kitöltöttem egy lityó szekszárdi vöröset. (És rögtön jött a TO.)Ilyen alapon lenne 10+ SB győzelmünk.
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
11 hónapja
Puh pedig majdnem elmentem aludni
11 hónapja
Na, a TD legalább ott van
Poloska vagyok.
11 hónapja
Egyébként van megoldás: kitöltöttem egy lityó szekszárdi vöröset. (És rögtön jött a TO.)Ilyen alapon lenne 10+ SB győzelmünk.
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 hónapja
Jacobs TD
11 hónapja
Ezt most már toljuk be!
11 hónapja
Ott vannak a mennyek kapujában. És mindjárt elhagyják a labdát, csak hogy ne legyen izgibb a meccs.
11 hónapja
Legalább csináljunk ugy mint aki forditani akar , ...ezeket meg elkéne kapni , magasan mi droppolunk idén legtöbbet.A top 5 helytálóbb, bár így sem a legjobb.
nando89
A csináljunk úgy mintha meg olyan snassz, mintha valaki azt mondja soccerben hogy nem akartak eléggé...
Poloska vagyok.
11 hónapja
jöhet ik gifjeMomentum!!!
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
Egyébként van megoldás: kitöltöttem egy lityó szekszárdi vöröset. (És rögtön jött a TO.)
11 hónapja
Hoppá geci, itt a D mégis
Poloska vagyok.