NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Minnesota Vikings - Green Bay Packers

6 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 651
Csúnya lesz ez sajnos

Alapvetően egyik vereségünk sem kínos abban az értelemben, hogy az NFC topcsapatai vernek csak meg minket, de ő konzisztensen (és néha nagyon). Wild card meccsen ellenféltől függően nyerhetünk, de amint a Lions/Vikings/Eagles szembejön, vége.

6 napja
Tactful Cactus Green Bay Packers 14 109
A jó csapatok ellen továbbra is tehetetlenek vagyunk.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
twitch(4thline) Green Bay Packers Wisconsin Badgers 763 — twitch@citromail.hu
A két Detroit elleni+ ez. Eléggé kijózanító a PO reményekkel kapcsolatban. 😞
6 napja
NB2 New England Patriots 25 208 — nabege2@yahoo.com
elnézést minden Vikes szurkolótól, de nekem ez a MIN olyan semmilyen brigád, élén Darnolddal.
olyan 2000-es évekbeli Cincyre hajaznak
nagyon meglepődnék, ha NFC döntőben lennének, bár esélyük megvan rá...
6 napja
Toca Minnesota Vikings 19 507 — Vikings fan
Na még az is lehet időben elmehetek aludni?
6 napja
gerappa Green Bay Packers 121
Legalabb Peter Wright darált 😊
6 napja
warr_b Washington Commanders 24 768 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nojsz

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 napja
Pep71 Green Bay Packers 2 693
És most sem értek oda..ez egy vicc
6 napja
Tök mindegy a bünti, úgyis meg lesz a 1st down.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
Saleh már nem segít be a csapatnál?
twitch(4thline)
ARod jön vissza és kirúgatta 😂
6 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 592 — beers & Packers
Már megint három védő kóvályog a WR körül, úgy, hogy köze sincs a labdához.
6 napja
Nailort ne hagyjuk már 5 yardos üres zónában
zacknorb
Folytatódik a névsor akikből a GB D# HoF játékost csinál..
6 napja
Saleh már nem segít be a csapatnál?
6 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 13 794 — Kinek mit intézett a kormánya
Nailort ne hagyjuk már 5 yardos üres zónában
6 napja
Mondjuk amennyire homály volt a GB még simán visszajöhetnek, 10 pont nem a világ.
NB2
Könnyen lehet 17 is. 😀 Az a baj.
6 napja
Rubens Green Bay Packers 842
Rush dobált hasonlókat..
Na AR-től GB-ben(nem most) jóval kevesebb ilyen elszórt lasztit láttunk.
Pep71
No offens de ezt az Ar dolgot miért ?mondja vki Love olyan vagy jobb ? Nem Love az Love , nem Rodgers valszeg nem is lesz , de vele Aaron után lett egyből 2/2 playoff , ez nem a világ de nem is olyan szar sztm.
nando89
Mert hozzá tudjuk a legjobban hasonlítani(én tuti, mivel AR-t lattam legtöbbet játszani ..és a pénzét is megkapta, nehogy már ne lehessen semmit szóvá tenni a hibai kapcsán.
Pep71
Lehetni lehet itt mindent , csak nem értem egy All Time top3 Qb-hoz mérni egy irányitót aki játszik kezdőként 2 éve , sztm felesleges , a pénz dolog meg nah ennyit keres egy nfl qb mondjak rosszabb példákat sztm te is tudsz .
nando89
A baj az, h nem tudja megközelíteni a tavalyi szezon második felétől mutatott formáját, amiért megkapta a pénzt. Pedig a rendszer ugyanaz , MLF nem lett bénább, futás is támogatja, elkapok + Kraft is jó.
Pep71
Kurva érdekes, mikor Top formát hoz, valahogy kb sose vagy itt... Van egy gyengébb meccse, kapásból itt pörögsz, "rendszer, lóvé stb. és siránkozol Áron után aki már két éve nincs itt. Love 2 év alatt viszi másodszor PO-ba a csapatot. Rodgersnek ez 1/2 ha már statisztikazni akarsz, neki meg volt Driver, Jennings stb akkoriban.
6 napja
NB2 New England Patriots 25 208 — nabege2@yahoo.com
Mondjuk amennyire homály volt a GB még simán visszajöhetnek, 10 pont nem a világ.
6 napja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 962
Rush dobált hasonlókat..
Pep71
No offens de ezt az Ar dolgot miért ?mondja vki Love olyan vagy jobb ? Nem Love az Love , nem Rodgers valszeg nem is lesz , de vele Aaron után lett egyből 2/2 playoff , ez nem a világ de nem is olyan szar sztm.
nando89
Mert hozzá tudjuk a legjobban hasonlítani(én tuti, mivel AR-t lattam legtöbbet játszani ..és a pénzét is megkapta, nehogy már ne lehessen semmit szóvá tenni a hibai kapcsán.
Pep71
Lehetni lehet itt mindent , csak nem értem egy All Time top3 Qb-hoz mérni egy irányitót aki játszik kezdőként 2 éve , sztm felesleges , a pénz dolog meg nah ennyit keres egy nfl qb mondjak rosszabb példákat sztm te is tudsz .
nando89
A baj az, h nem tudja megközelíteni a tavalyi szezon második felétől mutatott formáját, amiért megkapta a pénzt. Pedig a rendszer ugyanaz , MLF nem lett bénább, futás is támogatja, elkapok + Kraft is jó.
Pep71
Hát nem tudom , én együtt tudok élni azzal ahogy By óta játszik , mert eltudom fogadni h nem lesz ujra AaronRodgersünk , inkább örülük h Favre után lett Rodgers utána meg Love meg playoffok , és mondjuk nem Daniel Jones féle purgatorium vagy tudok még példkat mondani 😀

Szerkesztette: nando89
6 napja
Rush dobált hasonlókat..
Pep71
nando89
Pep71
nando89
Pep71
Passz blokkolás meg liga elit. De igazából engem nem érdekel, h játszik. Csak legyenek többet a pályán! Mert azt nem mondanám meg a D-únkről, h mennyi 1.kört öltek bele...
6 napja
SBL Green Bay Packers 2 228
Mondjuk itt mire volt offside, 3 milire?
zacknorb
Vicc, a dpi-t kiegyenlitetettek, de itt rontgen szemuvege volt a sporinak?
gamerkr
Lehet olyan szögben volt, hogy nagyobbnak tűnt?
Fura. Hamarabb repült a zaszlo minthogy kihagyta szoval valamit latni vélt
Toca
Jó lenne tudni mi az a szög, ami ekkora optikai csalódást eredményez. Mondanám az asszonynak, hogy milyen szögből kell nézni.😊
6 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 651
Ez eddig egy kalap szar. Ez régebben ezek voltak a 49ers elleni PO meccsek.
Tactful Cactus
A legtöbb vereségünk nem ilyen volt.

6 napja
Puha a D meg minden. Épp ezért lenne fontos, hogy az O konzisztensen a pályán legyen, haladni/ őrölni tudjon, időt égetni stb. 3 ki****ott pont és folyamatosan a D van a pályán. Csoda, h még lőtávolban vagyunk. Kell a második félidős feltámadás!
twitch(4thline)
Azért a D sem néz ki jól. Nyomás 0, full ures elakpok ,csak Darnold miatt nem néz ki csúnyábban az eredmény.
Pep71
Épp ezért kéne úgy játszani, h ne 70-30 arányban ök legyenek a pályán...Gyengék és még ki is véreztetjük őket.
6 napja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 962
Passz játékot kéne valahogy berugni , mert futni még csak csak tudunk de az már kevés lesz .
6 napja
Rush dobált hasonlókat..
Pep71
nando89
Pep71
nando89
6 napja
Ez eddig egy kalap szar. Ez régebben ezek voltak a 49ers elleni PO meccsek.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!