NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Szombati dupla
215
25
22:30, Arena4
Minnesota Vikings - Green Bay Packers
6 napja
Hát azért jó hogy nem jöttek fel a cserék
6 napja
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
6 napja
Ez ugyanaz mint nekünk a FG előtt félidő végén, why ref?
6 napja
Na, sikerül elbaszni az agyonnyert meccset?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 napja
Ok, de ez mindent figyelmbe véve is 0:4es mérleg. És azért nem mondhatjuk, h az elmúlt 1 hónapban mi vagyunk a legsérűltebbek pl. 0:4et én nem tudom az említettekkel teljes mértékben megmagyarázniDe.Qb, RB, kicker, O line, HC. Egyébként, ha tényleg jobbak is lennének és mondjuk 2-3 évvel lennének előttünk. *és nem fordítva elvileg. Olyat még nem láttunk NFL ben, h divízió riválist underdog megverjen?!Ebben nincs vita , de ha az irányitó kérdést nem nézzük , mert kivárta h Darnold jo lesz , melyik az a szekcio amiben mi vagyunk a jobbak? , én azt gondoltam h támadó falban biztosan ..ma ez sem így tűnik , skill sor jobb , védelem meg nem kérdés h jobb náluk , Darnold meg jo lett ennyi történt szezon előtthöz képest .Tekintettel arra, hogy a két csapat miként indult a szezonnak. A húú de égő, nagyon enyhe megfogalmazás.húú de égőEz ma világosan kiderült h egy jobb csapat , előrébb tartanak sajnos .
Tactful Cactus
nando89
twitch(4thline)
nando89
twitch(4thline)
Viszont akkor a te felvetésedre is reagálva, a szezon előttire, nem volt még átmenetinek induló csapat, akiről kiderült hogy egyből jó? De (mi tavaly pl.)
December végén ne az augusztus végéből induljunk ki.
zacknorb
6 napja
nando89
3 962
Egyszer az életemben még megnéznék nálunk egy Jefferson szintű elkapót jo lehet 😀
6 napja
Mondjuk ez agyabeteg catch, kár hogy nem érvényes
6 napja
csak annyit akartam ebből kihozni h ez a viks egy jo keret volt nyáron is nagyon is , csak egy lutri irányitóval ..jófelé sült el .Itt a QB és az O-line volt kérdés szezon előtt, nálunk tavaly a QB és a skill személyzet.
nando89
Mindkettőről kiderült hogy amúgy jó, és így ez egy jó csapat.
6 napja
De.Qb, RB, kicker, O line, HC. Egyébként, ha tényleg jobbak is lennének és mondjuk 2-3 évvel lennének előttünk. *és nem fordítva elvileg. Olyat még nem láttunk NFL ben, h divízió riválist underdog megverjen?!Ebben nincs vita , de ha az irányitó kérdést nem nézzük , mert kivárta h Darnold jo lesz , melyik az a szekcio amiben mi vagyunk a jobbak? , én azt gondoltam h támadó falban biztosan ..ma ez sem így tűnik , skill sor jobb , védelem meg nem kérdés h jobb náluk , Darnold meg jo lett ennyi történt szezon előtthöz képest .Tekintettel arra, hogy a két csapat miként indult a szezonnak. A húú de égő, nagyon enyhe megfogalmazás.húú de égőEz ma világosan kiderült h egy jobb csapat , előrébb tartanak sajnos .
Tactful Cactus
nando89
twitch(4thline)
nando89
twitch(4thline)
Viszont akkor a te felvetésedre is reagálva, a szezon előttire, nem volt még átmenetinek induló csapat, akiről kiderült hogy egyből jó? De (mi tavaly pl.)
December végén ne az augusztus végéből induljunk ki.
6 napja
nando89
3 962
Amiket irsz h jobbak vagyunk megadom igy teljes , de láttam de ugy tűnik h nekünk ez nem megy ...csak annyit akartam ebből kihozni h ez a viks egy jo keret volt nyáron is nagyon is , csak egy lutri irányitóval ..jófelé sült el .Qb, RB, kicker, O line, HC. Egyébként, ha tényleg jobbak is lennének és mondjuk 2-3 évvel lennének előttünk. *és nem fordítva elvileg. Olyat még nem láttunk NFL ben, h divízió riválist underdog megverjen?!Ebben nincs vita , de ha az irányitó kérdést nem nézzük , mert kivárta h Darnold jo lesz , melyik az a szekcio amiben mi vagyunk a jobbak? , én azt gondoltam h támadó falban biztosan ..ma ez sem így tűnik , skill sor jobb , védelem meg nem kérdés h jobb náluk , Darnold meg jo lett ennyi történt szezon előtthöz képest .Tekintettel arra, hogy a két csapat miként indult a szezonnak. A húú de égő, nagyon enyhe megfogalmazás.húú de égőEz ma világosan kiderült h egy jobb csapat , előrébb tartanak sajnos .
Tactful Cactus
nando89
twitch(4thline)
nando89
twitch(4thline)
6 napja
Qb, RB, kicker, O line, HC. Egyébként, ha tényleg jobbak is lennének és mondjuk 2-3 évvel lennének előttünk. *és nem fordítva elvileg. Olyat még nem láttunk NFL ben, h divízió riválist underdog megverjen?!Ebben nincs vita , de ha az irányitó kérdést nem nézzük , mert kivárta h Darnold jo lesz , melyik az a szekcio amiben mi vagyunk a jobbak? , én azt gondoltam h támadó falban biztosan ..ma ez sem így tűnik , skill sor jobb , védelem meg nem kérdés h jobb náluk , Darnold meg jo lett ennyi történt szezon előtthöz képest .Tekintettel arra, hogy a két csapat miként indult a szezonnak. A húú de égő, nagyon enyhe megfogalmazás.húú de égőEz ma világosan kiderült h egy jobb csapat , előrébb tartanak sajnos .
Tactful Cactus
nando89
twitch(4thline)
nando89
Szerkesztette: twitch(4thline)
6 napja
Tactful Cactus
14 109
Már nem is kérdezem, hogy ezt hová?Ja de mégis.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
nando89
3 962
Ebben nincs vita , de ha az irányitó kérdést nem nézzük , mert kivárta h Darnold jo lesz , melyik az a szekcio amiben mi vagyunk a jobbak? , én azt gondoltam h támadó falban biztosan ..ma ez sem így tűnik , skill sor jobb , védelem meg nem kérdés h jobb náluk , Darnold meg jo lett ennyi történt szezon előtthöz képest .Tekintettel arra, hogy a két csapat miként indult a szezonnak. A húú de égő, nagyon enyhe megfogalmazás.húú de égőEz ma világosan kiderült h egy jobb csapat , előrébb tartanak sajnos .
Tactful Cactus
nando89
twitch(4thline)
6 napja
Tactful Cactus
14 109
Kimaradt? Repült a labda, oszt' lefagyott a stream...Kapufa
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
Kimaradt? Repült a labda, oszt' lefagyott a stream...
6 napja
Tactful Cactus
14 109
gecc még ma eltalálná a jobboldali kapufát, adnék neki legalább 10e dollárt!nem lesz több lehetősége, mindent engedünk TD-re
NB2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
SBL
2 228
A Vikingek rugója szépen ráhangolódik a PO-ra.
6 napja
gecc még ma eltalálná a jobboldali kapufát, adnék neki legalább 10e dollárt!
6 napja
Tekintettel arra, hogy a két csapat miként indult a szezonnak. A húú de égő, nagyon enyhe megfogalmazás.húú de égőEz ma világosan kiderült h egy jobb csapat , előrébb tartanak sajnos .
Tactful Cactus
nando89
6 napja
nando89
3 962
húú de égőEz ma világosan kiderült h egy jobb csapat , előrébb tartanak sajnos .
Tactful Cactus