Minnesota Vikings - Green Bay Packers
17 napja
Várom a draftot , ezzel a falal meccset sem biztos h lehet nyerni.Nagyjából 5éve várjuk, h a drafton majd meglesz az aktuális hiányzó láncszem. Közben 2csapat beelőzött a csoportból, 1 meg stabilan jobb.
nando89
17 napja
pontosan.Ilyen tamadofallal csoda lenne a 9 WRánézve a menetrendreVégigsárgázták őket, csak a mikor volt a kérdésmindennel egyetértek csak azt nem látom h te hol látod a 9 győzelmet 😀
Persze rengeteg hülye brainfart megmozdulás, továbbra is inkább szar ST, a már meglévő FG teljesen felesleges lemondása és vesztésre állunk a Vikings csere QB ellen, aki egyébként sokkal potensebb, mint a kezdő.
De kb. erre is számítottam meccs előtt, mínusz Murray sérülése.
Ahogy mondtam, 9-8, alapszakasz végén 7. seed jó eséllyel.
Kampman
nando89
Jets, Falcons, Bucs, Cowboys, Pats, Vikings otthon, Saints, Dolphins, Texans
Persze nem biztos, hogy a 9 győzelem elég lesz a playoffhoz, különösen az NFC Westen fog múlni
Kampman
casaubon
17 napja
Ez a double digit led-es tábla nagyon ronda volt.Nfc north ellen nem megy na, be kell vallani.
17 napja
Falcons geneket hoztaés nem kérsz időt te fasz??????Fel nem tudom fogni mi a faszt keres még itt... a büdös életben nem fogunk elérni vele semmit...
Tactful Cactus
Rubens
17 napja
Ilyen tamadofallal csoda lenne a 9 WRánézve a menetrendreVégigsárgázták őket, csak a mikor volt a kérdésmindennel egyetértek csak azt nem látom h te hol látod a 9 győzelmet 😀
Persze rengeteg hülye brainfart megmozdulás, továbbra is inkább szar ST, a már meglévő FG teljesen felesleges lemondása és vesztésre állunk a Vikings csere QB ellen, aki egyébként sokkal potensebb, mint a kezdő.
Kampman
nando89
Persze nem biztos, hogy a 9 győzelem elég lesz a playoffhoz, különösen az NFC Westen fog múlni
Kampman
17 napja
Akkor el is dőlt, hogy mi leszünk a csoportban az utolsók.Week 1 Overreaction Monday. 😀
SBL
17 napja
Várom a draftot , ezzel a falal meccset sem biztos h lehet nyerni.
17 napja
Egy O holdigra is GB D kapja zászlót.
17 napja
Akkor el is dőlt, hogy mi leszünk a csoportban az utolsók.Én a Vikingst tippeltem oda, azzal együtt is, hogy abban biztos voltam, hogy ezt a meccset elbukjuk valahogy.
SBL
17 napja
és nem kérsz időt te fasz??????Fel nem tudom fogni mi a faszt keres még itt... a büdös életben nem fogunk elérni vele semmit...
Tactful Cactus
17 napja
Most már igen...Jelezni szeretném, hogy még nincs vége.De...
nagylaza, főpohárnok
Rubens
17 napja
Akkor el is dőlt, hogy mi leszünk a csoportban az utolsók.
17 napja
Ez kemény, az a baj Banks ezen nem tud segíteni
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
17 napja
Ránézve a menetrendreVégigsárgázták őket, csak a mikor volt a kérdésmindennel egyetértek csak azt nem látom h te hol látod a 9 győzelmet 😀
Kampman
nando89
17 napja
Jelezni szeretném, hogy még nincs vége.De...
nagylaza, főpohárnok
Rubens
Pedig jobb lenne bacca meg...
17 napja
Ez mi a geci? ez egy nfl támadofal, takarodjatok .
17 napja
mészárlás ez a drive
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
17 napja
szétesett a Packers
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
17 napja
Ez ám a call...
17 napja
Nem kellett volna kiszedni Murrayt. Wentz megfordítja. 😀Teljesen egyértelmű, Murray tök fogalmatlan, meg fizikailag is limitált, felesleges volt olyan keményen nekimenni.
iktriad