Minnesota Vikings - Green Bay Packers
17 napja
400+ total yard22 pont 1/4 a RZban
komolyan majdnem visszasírom MM-t
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
17 napja
Same shit, different year, new contract
17 napja
A negyedik negyedben 22 pontot nyeltünk be. Kicsit soknak érzem.
17 napja
Gyors TD kell, aztán két sikeres onside kick, és meg is vagyunk.
17 napja
Oks, akkor végül is egész szép eredmény!🫡Ő volt az 1/2, amikor Goff volt 1/1. 😀Meg azért nem minden héten jön majd szembe Wentz szintű qb sem🤣Akkor el is dőlt, hogy mi leszünk a csoportban az utolsók.Week 1 Overreaction Monday. 😀
SBL
iktriad
twitch(4thline)
iktriad
17 napja
Dehogyis, teljes katasztrófa nyilván, csak önmagában Wentztől kikapni közel sem lenne annyira gáz, mint sok másik csere QB-től.Ja, akkor korrekt a meccs képe!Hogy mondjam, "nyers tehetség" terén egyébként ő sosem volt rossz, nem is értem, Murray hogy nyerte el előle a kezdő posztot.Meg azért nem minden héten jön majd szembe Wentz szintű qb sem🤣Akkor el is dőlt, hogy mi leszünk a csoportban az utolsók.Week 1 Overreaction Monday. 😀
SBL
iktriad
twitch(4thline)
Kampman
twitch(4thline)
Az más kérdés, hogy nekünk mennyi egyéb nyavalyánk van, de ezt ki is beszéltük.
17 napja
Ja, akkor korrekt a meccs képe!Hogy mondjam, "nyers tehetség" terén egyébként ő sosem volt rossz, nem is értem, Murray hogy nyerte el előle a kezdő posztot.Meg azért nem minden héten jön majd szembe Wentz szintű qb sem🤣Akkor el is dőlt, hogy mi leszünk a csoportban az utolsók.Week 1 Overreaction Monday. 😀
SBL
iktriad
twitch(4thline)
Kampman
17 napja
megvan mire lehet használni ezt az OT-t legalább
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
17 napja
Ő volt az 1/2, amikor Goff volt 1/1. 😀Meg azért nem minden héten jön majd szembe Wentz szintű qb sem🤣Akkor el is dőlt, hogy mi leszünk a csoportban az utolsók.Week 1 Overreaction Monday. 😀
SBL
iktriad
twitch(4thline)
17 napja
Gratt Vikes , többet nem jövök...
17 napja
Hol a csapatunk?Fejben az öltözőben/Wisconsinban.
nagylaza, főpohárnok
17 napja
Hogy mondjam, "nyers tehetség" terén egyébként ő sosem volt rossz, nem is értem, Murray hogy nyerte el előle a kezdő posztot.Meg azért nem minden héten jön majd szembe Wentz szintű qb sem🤣Akkor el is dőlt, hogy mi leszünk a csoportban az utolsók.Week 1 Overreaction Monday. 😀
SBL
iktriad
twitch(4thline)
17 napja
Hol a csapatunk?
17 napja
Meg azért nem minden héten jön majd szembe Wentz szintű qb sem🤣Akkor el is dőlt, hogy mi leszünk a csoportban az utolsók.Week 1 Overreaction Monday. 😀
SBL
iktriad
17 napja
Kétségtelenül nyomorúságos a helyzet, de a schedule nem annyira félelmetes.Ilyen tamadofallal csoda lenne a 9 WRánézve a menetrendreVégigsárgázták őket, csak a mikor volt a kérdésmindennel egyetértek csak azt nem látom h te hol látod a 9 győzelmet 😀
Persze rengeteg hülye brainfart megmozdulás, továbbra is inkább szar ST, a már meglévő FG teljesen felesleges lemondása és vesztésre állunk a Vikings csere QB ellen, aki egyébként sokkal potensebb, mint a kezdő.
De kb. erre is számítottam meccs előtt, mínusz Murray sérülése.
Ahogy mondtam, 9-8, alapszakasz végén 7. seed jó eséllyel.
Kampman
nando89
Jets, Falcons, Bucs, Cowboys, Pats, Vikings otthon, Saints, Dolphins, Texans
Persze nem biztos, hogy a 9 győzelem elég lesz a playoffhoz, különösen az NFC Westen fog múlni
Kampman
casaubon
De nyilván a 9-8 meg a wild card kiesés nálam is a plafon, ez nem bajnokesélyes csapat, nem is lesz az egy teljes szemlélet- meg edzőváltás nélkül
17 napja
Reszeltek a Sajtfejeknek. Komplett összeomlás.
17 napja
juj, JJ nagyon irritáló 😀

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
17 napja
Mást én sajna nem tudok tenni , idén tényleg semmit nem vártam mert ez egy fos roster , de ez még engem is meglepett ma .Várom a draftot , ezzel a falal meccset sem biztos h lehet nyerni.Nagyjából 5éve várjuk, h a drafton majd meglesz az aktuális hiányzó láncszem. Közben 2csapat beelőzött a csoportból, 1 meg stabilan jobb.
nando89
twitch(4thline)
17 napja
Én értem hogy a Vikes átvette a vezetést, de utána amit nyom a GB az nagyon kétségbeejtő
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
17 napja
Inkább megerősítése annak, amit a roster alapján sejtettünk.Akkor el is dőlt, hogy mi leszünk a csoportban az utolsók.Week 1 Overreaction Monday. 😀
SBL
iktriad
17 napja
Mondjuk azt, hogy nálunk 4 meccsből áll az előszezon.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!