Minnesota Vikings - New Orleans Saints
több mint 6 éve
Visszavagas a 8 evvel ezelottiert, gyogyir a 2 evvel ezelotti kiesesre es csak mert ugy erzem hogy ez a csapat megerdemliKijart kurvara kijaaartMiert is?
Vito
hpeter93
több mint 6 éve
mivel nem tettem rá pénzt, így ebben is titkon reménykedtem, de ettől függetlenül természetesen bunda az egészakkor se lett 24-14 😊Baggionak.itt a győztesnek szurkoltam legalább 😊
twitter.com/RedditCFB/status/952708900196937729
iktriad
baggio 🏈
shagi0206
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Kenji
642
Jeff Bajusz Fisher vajon melyik NFC döntőbe jutott QB-t jinxeli meg a héten, hogy ez az ő érdeme?Mindekettőt, akkor nem tévedhet
iktriad
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Ez a tackle a corneren még most se fogom fel...
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
akkor se lett 24-14 😊Baggionak.itt a győztesnek szurkoltam legalább 😊
iktriad
baggio 🏈
több mint 6 éve
Jeff Bajusz Fisher vajon melyik NFC döntőbe jutott QB-t jinxeli meg a héten, hogy ez az ő érdeme?
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Ez mekkora alázás a Saints játékosoknak, hogy vissza kellett jönniük a fieldre...
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Grat a Vikesnek. Hatalmas meccs volt, félidő után nem gondoltam hogy ilyen izgalmak lesznek. Jó éjt mindenkinek !
több mint 6 éve
Ilyenkor ha 2 pontosra mész, az lepörgetné az órát, vagy időn kívül zajlik? (ha lenné meg 1 sec)időn kívül
Igor
több mint 6 éve
Azért a Vikingsnak ez tényleg kijárt, gyakorlatilag a gazdag ember Lionsa, ők is szoptak elegetAnnyira szeretnék én annyira szopni...
Kampman
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 6 éve
Engem cam viselkedése idegesit minden td-je után konkrétan. Mert ő superman, ja nem..Pl patkány módon viselkedtek a nézőitek és a játékosaitok is Cam sérülésénél.KérlekTényleg soroljam? 😊Miért is?A saintsnek járt ki a classless viselkedésükért 😊Kijart kurvara kijaaartMiert is?
Vito
hpeter93
Jakehomer
Gyurma Pappa
Jakehomer
Gyurma Pappa
Jakehomer
több mint 6 éve
Baggionak.itt a győztesnek szurkoltam legalább 😊
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
a sporrtv közvetítésen sikítottak? richárd király volt a kommentátor?Hatalmasat.
Ventura
több mint 6 éve
most basznám ki williamst a keretbőlHát én nem, ennek ellenére nagyon jó szezonja volt, és most is volt egy fontos labdaszerzése. tény, hogy nagyot hibázott, de attól még csak egy rookie és egy eléggé jó playa
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Padrinaggio
222
Itt ordítok hogy menj már ki menj már ki .... nem hiszem el ... jesus fuckMilyen jo hogy nem ment ki, hatalmas meccs, meccsek a mai nap. 😊
Toca
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Azért a Vikingsnak ez tényleg kijárt, gyakorlatilag a gazdag ember Lionsa, ők is szoptak eleget
több mint 6 éve
És akkor még I.K.T.R.I.A.D.-ot nem is említjük. 😊mondhatjuk, hogy látszik, hogy nem vagy jártas a fórumon. Nem tudod ki az az Iktriad 😊Nem ígérek semmit jövő vasárnapra. 😊Mintha rajtad bármi is múlna.
Szivacs
shagi0206
több mint 6 éve
Pl patkány módon viselkedtek a nézőitek és a játékosaitok is Cam sérülésénél.KérlekTényleg soroljam? 😊Miért is?A saintsnek járt ki a classless viselkedésükért 😊Kijart kurvara kijaaartMiert is?
Vito
hpeter93
Jakehomer
Gyurma Pappa
Jakehomer
Gyurma Pappa
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Szar lehet ilyenkor visszamenni.😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
mondhatjuk, hogy látszik, hogy nem vagy jártas a fórumon. Nem tudod ki az az Iktriad 😊Nem ígérek semmit jövő vasárnapra. 😊Mintha rajtad bármi is múlna.
Szivacs
több mint 6 éve
Én be is fejeztem az idei nfl nézésétOk. Szia.
kingpeti
@KJuraszik
több mint 6 éve
a sporrtv közvetítésen sikítottak? richárd király volt a kommentátor?
több mint 6 éve
kingpeti
162
Én be is fejeztem az idei nfl nézését
több mint 6 éve
most basznám ki williamst a keretből
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!