Minnesota Vikings - New Orleans Saints
több mint 6 éve
KérlekTényleg soroljam? 😊Miért is?A saintsnek járt ki a classless viselkedésükért 😊Kijart kurvara kijaaartMiert is?
Vito
hpeter93
Jakehomer
Gyurma Pappa
Jakehomer
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Pedig ott fog kiderulni, hogy milyen jo a def es az off otok. Remelem pozitiv ertelemben persze...Nem ígérek semmit jövő vasárnapra. 😊A 4 állva maradt csapat kezdő QB-jai: Brady, Bortles, Foles, Keenumbrady kirottyan, akkor a super bowl már vidáman telik
iktriad
Ventura
iktriad
több mint 6 éve
Itt ordítok hogy menj már ki menj már ki .... nem hiszem el ... jesus fuckén semlegesként is ezt mondtam, hogy miért nem lép ki, aztán láttam, hogy nyargal😊
Toca
több mint 6 éve
Hogy ilyet mindig az én csapatom szopik beI feel you bro
kingpeti
több mint 6 éve
toothy
222
Engedjetek el az extrat, +5,5-rol van a Saints
több mint 6 éve
Ilyenkor ha 2 pontosra mész, az lepörgetné az órát, vagy időn kívül zajlik? (ha lenné meg 1 sec)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
shagi0206
10 919
ne legyenek rosszabbak a jöv heti meccsek sem, mint a maiak, és nem fogunk unatkozni
több mint 6 éve
Menjenek 2 pontosra XD
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Már bekészítettem a memet bowl.hu facebook oldalra, erre ez. 😀negyedszerre írtam át a most publikált cikket 😀
mustaine
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
kingpeti
162
Hogy ilyet mindig az én csapatom szopik be
több mint 6 éve
Tényleg soroljam? 😊Miért is?A saintsnek járt ki a classless viselkedésükért 😊Kijart kurvara kijaaartMiert is?
Vito
hpeter93
Jakehomer
Gyurma Pappa
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Kampman
28 289
Évek óta panaszkodok, hogy nincs igazán jó playoff, na ez bazmeg, eddig hihetetlen
több mint 6 éve
Nem ígérek semmit jövő vasárnapra. 😊A 4 állva maradt csapat kezdő QB-jai: Brady, Bortles, Foles, Keenumbrady kirottyan, akkor a super bowl már vidáman telik
iktriad
Ventura
több mint 6 éve
A 4 állva maradt csapat kezdő QB-jai: Brady, Bortles, Foles, Keenumbrady kirottyan, akkor a super bowl már vidáman telik
iktriad
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Szerelte a saját safetyjét. 😀Ez a meccs jobb volt, mint egy kiadós szex.Na ezzel vitatkoznék! 😀
Cypress
Na de mi a faszt csinált ez az ember?! Látott egy huszast a földön és ráugrott??
geleven
több mint 6 éve
Itt ordítok hogy menj már ki menj már ki .... nem hiszem el ... jesus fuck
több mint 6 éve
Miért is?A saintsnek járt ki a classless viselkedésükért 😊Kijart kurvara kijaaartMiert is?
Vito
hpeter93
Jakehomer
több mint 6 éve
Kenji
642
#SZEZONMECCSE
több mint 6 éve
25 éve nem nyertek po meccset.Kijart kurvara kijaaartMiert is?
Vito
hpeter93
Ja nem!
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 6 éve
kingpeti
162
Willimas rohadj el baszd meg
több mint 6 éve
A 4 állva maradt csapat kezdő QB-jai: Brady, Bortles, Foles, Keenum