New England Patriots - Buffalo Bills
több mint 4 éve
FunHun
1 476
Mondjuk ebben a pár snapben is jobban érződött Morse kidőlése, mint nálunk Cannon kiesése (szerencsére)!mondjuk én a védelemre gondoltam inkább, ott az utolsó két drive-ban nem sok tackle-t csináltak meg elsőre szerintem 😀 de ja, Morse kiválása szar volt, főleg, amikor 3. kísérletre az RT nem tudott blokkolni 😀 negyediknél meg senki 😀nem volt ez rossz a Billstől, de a negyedik negyedre durván bedarálták őketLöfliBedarálásnak azért nem mondanám, ha nem esik ki a centerük és nem omlik össze a fal, simán benne lett volna a TD. Nagyon szépen dobált Allen amíg nem volt az arcában a nyomás.
Cruyffista
Löfli
több mint 4 éve
mondjuk én a védelemre gondoltam inkább, ott az utolsó két drive-ban nem sok tackle-t csináltak meg elsőre szerintem 😀 de ja, Morse kiválása szar volt, főleg, amikor 3. kísérletre az RT nem tudott blokkolni 😀 negyediknél meg senki 😀nem volt ez rossz a Billstől, de a negyedik negyedre durván bedarálták őketLöfliBedarálásnak azért nem mondanám, ha nem esik ki a centerük és nem omlik össze a fal, simán benne lett volna a TD. Nagyon szépen dobált Allen amíg nem volt az arcában a nyomás.
Cruyffista
több mint 4 éve
FunHun
1 476
Fasza kis playoff lesz ez!!! 😊
több mint 4 éve
Alakul.. 🤫
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
Cruyffista
3 339
nem volt ez rossz a Billstől, de a negyedik negyedre durván bedarálták őketLöfliBedarálásnak azért nem mondanám, ha nem esik ki a centerük és nem omlik össze a fal, simán benne lett volna a TD. Nagyon szépen dobált Allen amíg nem volt az arcában a nyomás.
több mint 4 éve
Bills védelem ma gyengus volt, de lehet a Pats O élet jelet mutat... A Pats def meg 2 játékot bekapott, és az utolsó driveba kapkodtak, összeségébe megérdemelt győzelem volt szerintemRespect👍👍👍
Sifur
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Sifur
1 118
Bills védelem ma gyengus volt, de lehet a Pats O élet jelet mutat... A Pats def meg 2 játékot bekapott, és az utolsó driveba kapkodtak, összeségébe megérdemelt győzelem volt szerintem
több mint 4 éve
Ő tuti zsugabubus a PO-ra2nd seed..bye week..az offense elorelepett..minden fasza 😊Sanu is?
topin
Solymi
Draft
több mint 4 éve
topin
2 006
Hat ha o is hajlando lesz blokkolni meg utvonalat futni akkor esely sincs ellenunk 😊2nd seed..bye week..az offense elorelepett..minden fasza 😊Sanu is?
topin
Solymi
több mint 4 éve
Végre az O mutatott vmit 😁😎
Draft
több mint 4 éve
nem volt ez rossz a Billstől, de a negyedik negyedre durván bedarálták őket
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
7 969
2nd seed..bye week..az offense elorelepett..minden fasza 😊Sanu is?
topin
több mint 4 éve
el kell ismerni....nagyon nagyon jó a Billsa defense tetszik náluk 😊
red5
több mint 4 éve
topin
2 006
2nd seed..bye week..az offense elorelepett..minden fasza 😊
több mint 4 éve
mekkora winSzerintem ez elég nagy win, mert nagyot lépett előre az offense abból a gödörből, amiben hetek óta van.
ja nem
Sztroga
több mint 4 éve
Fasza meccs volt, nekem nagyon tetszik a Bills, Allen tökei a helyén, nagyot harcoltak.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Nyilván a bírókra gondoltál nem a csapatok erősségére de mindegy.A legkevésbé sem, mondjuk a Jets-Dolphins, és a Bears-Vikings páros között már nem látok hasonlóságotCsóri Bills, az AFC East Lions-aFurcsa kijelentés ez egy green bay szurkolótól...
Kampman
gordon
Kampman
több mint 4 éve
Na apró lépéssekkel előre
Draft
több mint 4 éve
Imitheking
1 881
Na mar nem mukodott a feldobom a toszba taktika.
több mint 4 éve
Kiesett a centerük és összeomlott a fal.
több mint 4 éve
itt miafaszt gondolt az O-Line? 😀