New England Patriots - Cincinnati Bengals
több mint 1 éve
nem sokon múlott a fumble, jött a védő ezerrel MJ felé!
több mint 1 éve
pff de lassan olvas MacJ
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
😀Ha bármi pozitívat fel tudok hozni az az hogy ez a védelem (McCourty kivételével) mind szerződés alatt áll jövőre is...Szerintem az is pozitív amit zárójelbe írtál.
Castleai01
zinedine5
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
meme
2 102
Szerintem mindkét INT WR hiba voltEz megint tisztán a védőnek ment, nagyon nem volt meg az összhang. 🤬Burrow hookot várt....
SirPub
laoce
Szipeter
Igazából az jobban frusztrál, hogy az O körülbelül a tudása10%-át teszi bele a 2. félidőben.....Szerintem mindkét INT WR hiba voltEz megint tisztán a védőnek ment, nagyon nem volt meg az összhang. 🤬Burrow hookot várt....
SirPub
laoce
Szipeter
Azzal, hogy a D úgy is megoldja! Innen nehéz lenne felpörögni, ha gebasz van.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 1 éve
Ha bármi pozitívat fel tudok hozni az az hogy ez a védelem (McCourty kivételével) mind szerződés alatt áll jövőre is...Szerintem az is pozitív amit zárójelbe írtál.
Castleai01
több mint 1 éve
Basszus, szóljon valaki a D-nek hogy a 3&out-al ma nem fogunk tudni meccset nyerni, TD-at kell szállítaniuk!!! 😛mint a vizesnyolcasban, mikor kiiktatják AS-t 😊
Castleai01
több mint 1 éve
Marcus Jonesnak azért nem rossz a szezonja na! Kis ugri-bugri nagyon megy
több mint 1 éve
Szipeter
1 649
Szerintem mindkét INT WR hiba voltEz megint tisztán a védőnek ment, nagyon nem volt meg az összhang. 🤬Burrow hookot várt....
SirPub
laoce
több mint 1 éve
Basszus, szóljon valaki a D-nek hogy a 3&out-al ma nem fogunk tudni meccset nyerni, TD-at kell szállítaniuk!!! 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
mondjam az év viccét: 2 TD-re vagyunk az x-től😊)))))
több mint 1 éve
Ez megint tisztán a védőnek ment, nagyon nem volt meg az összhang. 🤬Amikor ekkora különbség van két csapat között könnyen csökken a koncentráció
SirPub
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Ez megint tisztán a védőnek ment, nagyon nem volt meg az összhang. 🤬Burrow hookot várt....
SirPub
Lou Anarumo for president
több mint 1 éve
Ha bármi pozitívat fel tudok hozni az az hogy ez a védelem (McCourty kivételével) mind szerződés alatt áll jövőre is...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
azért amit a játék előtt kiírtak, hogy hány játék volt az ellenfél térfelén nagyon durva!bár a számok alapján (még szoros), de amúgy bucira vagyunk verve
több mint 1 éve
Akkor most jöhet két verzió: 1: futás, futás, sack 2: hosszú pass, futás, hosszú pass persze sikertelen mind
több mint 1 éve
SirPub
1 459
Ez megint tisztán a védőnek ment, nagyon nem volt meg az összhang. 🤬
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 1 éve
Köszi D megmenekültünk a szégyentől
több mint 1 éve
A D hozza a kötelező TD-t... 😛
több mint 1 éve
Ez gyönyörű volt
több mint 1 éve
Az elején azt írtam ha jól emlékszem kb 3-5 meccs elég hogy lássuk a csapat milyen szezont fog futni annak gyengeségevel- erősségeivel! Már az elején látszott MacJ önbizalom hiánya ami a f.szfej mattyP-Judge párosnak hatványosan köszönhető mint kiderült, akkor Topinnal együtt lehurrogtatok, aztán hopp a fotelszurkoló jól látott vmit aztán meg jön a magyarázkodás stb... Ne de nem ezt nem ide akartam írni mert ezt nem érdemli a Bengals szurkolói közösségJaaaa, mert ha az elejen szar valami akkor hagyjuk is abba a probalkozast, basszuk ki az egeszet a picsaba es kezdjunk bele valami ujba.Mondjuk pl mert egy egész szezonon keresztül próbáltad megmagyarázni,hogy az offense nem szar,csak meég össze kell állnia,aztán ahogy telt az idő,akkor jött a serulesekre való hivatkozás takar jön ez bármit is,aztán hogy majd az utolsó 5 meccsre álljon össze minden ,aztán az utolsó 3-ra,szóval ezekből a folyamatos kifogás ker esésekből nem sok jött be,hanem kiderült hogy szimplán csak szar az offense.Miert nincs? Csak azert mert nem bizonygatom az elejetol kezdve h nepotizmus van, BB hulye, Patricia hulye es Zappet kellene jatszatni?Solymi Neked aztán végképp nincs alapod pikírtkedni…Lehet, ki tudja, ez egy rejtely…de makd kiderul ha Mayot vhova elviszik, akkor ugyis oaszezuhan a defense.Lehet ez Mayo miatt van. Nem tudhatjuk. Nem látunk a falak mögé.Pedig a kis BB hivja a playeket, a masik meg a safety edzo…NEPOTIZMUS!!! Veszelyes!!!Bár ez a flag egy vicc volt na de nem ezen múlik. Remélem jövőre is ez a D marad mert amúgy ha kicsit odafigyelnek elég baszósak tudnak lenni.Pedig ettől a flagtol függetlenül így vanUche az egyike a kevés fénypontnakJókor jött komment
zinedine5
laoce
kolok1972
ParadSEC
Lúdas Solymi
zinedine5
Kraft meg mar szenilis, BB atbassza, Keaft fia meg ezek szerint kokler.
Lúdas Solymi
kolok1972
Lúdas Solymi
Annak is volt egy külön bája,hogy amikor Boston,zinedine és én is leírtuk hogy káosz van a csapatnál,akkor az volt a reakciók,hogy gondoljuk hogy hagyná Kraft ha ez tényleg így lenne,amikor meg Ulpi írta le ugyanezt,akkor Tőled is és topintol ment a like,sőt ami a megalol,topin még hozza is fűzte hogy mindennel egyetért Ulpival.
Szóval ezt a pikirtkedest,pont Tőled inkább ne…
kolok1972
Es igen, a serulesek lehetnek mervadoak es bonyolithatjak az egeszet.
Es igen, attol meg varhatom h az utolso 5 meccsre valtozhat valami vagy h az utolso 3-on akar lathatunk valamit, mert gondolom nem csak ugy lemennek a palyara aztan edzegetnek.
Es az miert problema h lajkolom Ulpi azon allitasat h erthetetlen h miert nem hasznaljuk azokat a jatekokat amik mennek?
Nem erthetek vele egyet?
Vagy itt csak igen-nem dontesek lehetnek?
De en meg tudod mit olvasok itt allandoan kb. 10-12 eve?
Basszuk ki JMD-t mert szar, Brady kiegett, BB mar nem jo, x-y bust, basszuk ki, stb.
Ehhez kepest par SB csak beesett. Tudom,tudom, ez csakis Brady erdeme, hisz miota nincs itt, latjuk mit er BB es a csapat.
Kulonben is nepotizmus van.
Hagyjuk mar…
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Feladtam… Nézz rá a táblára.Jaaaa, mert ha az elejen szar valami akkor hagyjuk is abba a probalkozast, basszuk ki az egeszet a picsaba es kezdjunk bele valami ujba.Mondjuk pl mert egy egész szezonon keresztül próbáltad megmagyarázni,hogy az offense nem szar,csak meég össze kell állnia,aztán ahogy telt az idő,akkor jött a serulesekre való hivatkozás takar jön ez bármit is,aztán hogy majd az utolsó 5 meccsre álljon össze minden ,aztán az utolsó 3-ra,szóval ezekből a folyamatos kifogás ker esésekből nem sok jött be,hanem kiderült hogy szimplán csak szar az offense.Miert nincs? Csak azert mert nem bizonygatom az elejetol kezdve h nepotizmus van, BB hulye, Patricia hulye es Zappet kellene jatszatni?Solymi Neked aztán végképp nincs alapod pikírtkedni…Lehet, ki tudja, ez egy rejtely…de makd kiderul ha Mayot vhova elviszik, akkor ugyis oaszezuhan a defense.Lehet ez Mayo miatt van. Nem tudhatjuk. Nem látunk a falak mögé.Pedig a kis BB hivja a playeket, a masik meg a safety edzo…NEPOTIZMUS!!! Veszelyes!!!Bár ez a flag egy vicc volt na de nem ezen múlik. Remélem jövőre is ez a D marad mert amúgy ha kicsit odafigyelnek elég baszósak tudnak lenni.Pedig ettől a flagtol függetlenül így vanUche az egyike a kevés fénypontnakJókor jött komment
zinedine5
laoce
kolok1972
ParadSEC
Lúdas Solymi
zinedine5
Kraft meg mar szenilis, BB atbassza, Keaft fia meg ezek szerint kokler.
Lúdas Solymi
kolok1972
Lúdas Solymi
Annak is volt egy külön bája,hogy amikor Boston,zinedine és én is leírtuk hogy káosz van a csapatnál,akkor az volt a reakciók,hogy gondoljuk hogy hagyná Kraft ha ez tényleg így lenne,amikor meg Ulpi írta le ugyanezt,akkor Tőled is és topintol ment a like,sőt ami a megalol,topin még hozza is fűzte hogy mindennel egyetért Ulpival.
Szóval ezt a pikirtkedest,pont Tőled inkább ne…
kolok1972
Es igen, a serulesek lehetnek mervadoak es bonyolithatjak az egeszet.
Es igen, attol meg varhatom h az utolso 5 meccsre valtozhat valami vagy h az utolso 3-on akar lathatunk valamit, mert gondolom nem csak ugy lemennek a palyara aztan edzegetnek.
Es az miert problema h lajkolom Ulpi azon allitasat h erthetetlen h miert nem hasznaljuk azokat a jatekokat amik mennek?
Nem erthetek vele egyet?
Vagy itt csak igen-nem dontesek lehetnek?
De en meg tudod mit olvasok itt allandoan kb. 10-12 eve?
Basszuk ki JMD-t mert szar, Brady kiegett, BB mar nem jo, x-y bust, basszuk ki, stb.
Ehhez kepest par SB csak beesett. Tudom,tudom, ez csakis Brady erdeme, hisz miota nincs itt, latjuk mit er BB es a csapat.
Kulonben is nepotizmus van.
Hagyjuk mar…
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
és ez csak rosszabb lesz, mert 2 perceket pihennek max a padonCsak a D-ben bízhatunk! 😀 ami eddig rekord mennyiséget nyelt be egy félidő alatt yardmennyiségben 😀 Durva ez a ketősségVajon lenullázák a csapatot?talán lesz egy picksix, vagy egy kickoff return TD 😊
ParadSEC
NB2
ParadSEC
meccs végére már a csere cseréje is hulla lesz
több mint 1 éve
miért nem safty?Onnan számít ahol elkezdődik a sack
meme
Lou Anarumo for president
több mint 1 éve
MacJ úgy olvassa a védelmet mint a pinty 😀