New England Patriots - Denver Broncos
több mint 4 éve
REED!!!!!!!!!!!!!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
NFL rekordot döntünk screen play-ekben
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
Elővette JMD a kreatív playbookot?
több mint 4 éve
FASZÉRT NEM TUDUNK SZERELNI
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
a múltkor sztem Negrits pizzás csigája miatt kaptunk ki, ezt magamra vállalom. Amíg laptopon néztem, OK volt; aztán gyerek elaludt, kiraktam a TV-re és beszakadt az ég...ma is ettem pizzás csigát 😀
Teabee
több mint 4 éve
Teabee
718
a múltkor sztem Negrits pizzás csigája miatt kaptunk ki, ezt magamra vállalom. Amíg laptopon néztem, OK volt; aztán gyerek elaludt, kiraktam a TV-re és beszakadt az ég...
több mint 4 éve
Jackson mit ütött
több mint 4 éve
dreadman
159
Nem lehetne, hogy ezentúl a 4. negyedben én hívjam a játékokat?
Positive Vibration
több mint 4 éve
szerintem ha futnak 3-at, simán meglehet a 1st down, de ha csak lepörgetnek 2 percet más az is elégJogos. Szerintem is jól játszott. Ez a hívás a végén meg teljesen érthetetlen volt. Nyilván érezték, hogy a Patsnél a momentum és le akarták zárni a meccset. De ha végigtámadják a hátralévő időt és egy FG-t rúgnak, akkor nincs kérdés. Ez nagyon rossz hívás volt.Ha kikapunk, mindenkit basszanak ki...pedig egy csomó passz nem rajta múlt, nem tehet róla hogy Okwe meg Hamilton nem képes elkapni a labdát
Lock 10/24, 2 INT feleslegesen. Ezért vártuk
Heisman
és Juditnak is forró krumpli
Negritis
Burkus
több mint 4 éve
batyu
630
én ezt úgy általában gondolom az idei meccsek alapján, teljesen kinyírják, súlytalanná teszik a védő játékotDe legalább oda-vissza tévednek. Nektek is-ellenetek is milliószor maradt néma a síp. Mármint nem ma, így az utóbbi években.istenem mekkora holdingot engedtek el ..szerintem idén az offense holding kifejezést törölték a szabálykönyvből
Negritis
batyu
akdestroyer
több mint 4 éve
Bazz én vagyok a pechvogel ezek szerint, 18-3-nál léptem be, azóta semmi előre játék és 2 INT 😊
több mint 4 éve
Jogos. Szerintem is jól játszott. Ez a hívás a végén meg teljesen érthetetlen volt. Nyilván érezték, hogy a Patsnél a momentum és le akarták zárni a meccset. De ha végigtámadják a hátralévő időt és egy FG-t rúgnak, akkor nincs kérdés. Ez nagyon rossz hívás volt.Ha kikapunk, mindenkit basszanak ki...pedig egy csomó passz nem rajta múlt, nem tehet róla hogy Okwe meg Hamilton nem képes elkapni a labdát
Heisman
Negritis
több mint 4 éve
azért ne hagyjunk túl sok időt sem, erre is figyelni kellEgy jó INT-et mindig lehet dobni
vpi
több mint 4 éve
azért ne hagyjunk túl sok időt sem, erre is figyelni kell40 yardra van 2 percünk, ez a meccs még nincs megnyerve😊
vpi
ha előbb Cam hosszabban dobja, akkor TD, de azért nagyon nyögvenyelős ez a támadójáték
több mint 4 éve
Igen, de ha nincs annyi agya hogy ilyen helyzetben áthívja futásnak az elmond pár dolgot...Ha kikapunk, mindenkit basszanak ki...pedig egy csomó passz nem rajta múlt, nem tehet róla hogy Okwe meg Hamilton nem képes elkapni a labdát
Heisman
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
azért ne hagyjunk túl sok időt sem, erre is figyelni kellmég a végén jön egy harmadik int? 😀
vpi
több mint 4 éve
Byrd 💪WR kéne már csakHarry, Edelman - csupa sztár...
Sinisa
Burkus
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
azért ne hagyjunk túl sok időt sem, erre is figyelni kell
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
De legalább oda-vissza tévednek. Nektek is-ellenetek is milliószor maradt néma a síp. Mármint nem ma, így az utóbbi években.istenem mekkora holdingot engedtek el ..szerintem idén az offense holding kifejezést törölték a szabálykönyvből
Negritis
batyu
több mint 4 éve
mer nálunk mi van? 😀WR kéne már csakHarry, Edelman - csupa sztár...
Sinisa
Burkus
több mint 4 éve
Ha kikapunk, mindenkit basszanak ki...pedig egy csomó passz nem rajta múlt, nem tehet róla hogy Okwe meg Hamilton nem képes elkapni a labdát
Heisman
több mint 4 éve
WR kéne már csakHarry, Edelman - csupa sztár...
Sinisa
több mint 4 éve
batyu
630
istenem mekkora holdingot engedtek el ..szerintem idén az offense holding kifejezést törölték a szabálykönyvből
Negritis
több mint 4 éve
Ha kikapunk, mindenkit basszanak ki...Lock 10/24, 2 INT feleslegesen. Ezért vártuk