New England Patriots - Houston Texans
több mint 7 éve
www.sport365.live/en/player/5879eadf822ff544940584/1/264/587ae6a020ee7/HoustonTexans-NewEnglandPatriots/768/432Sanyi nem köpi magát szembe!
több mint 7 éve
HNDT
106
remelem a felido vegere azert lesz harom sikeres passza BROCK-nak, en bizom benneazt mondod szétfutja a pats d-t?
Stez
több mint 7 éve
falconskutya
49
Igen, azt már lestem, köszi. Nem megy...már sajna nemsport2-es stream valahol van?A seattle-atlanta meccs követőjében kiemelve, nem tudom hogy működik-e
falconskutya
baggio
dande
RiseUp!!
több mint 7 éve
remelem a felido vegere azert lesz harom sikeres passza BROCK-nak, en bizom benne
több mint 7 éve
már sajna nemsport2-es stream valahol van?A seattle-atlanta meccs követőjében kiemelve, nem tudom hogy működik-e
falconskutya
baggio
több mint 7 éve
nem kellemes érzés hidd el 😊ritkán írok ilyet irónia nélkül, de ma gópecc vanNEMEMBER
toam
Wester
több mint 7 éve
sport2-es stream valahol van?A seattle-atlanta meccs követőjében kiemelve, nem tudom hogy működik-e
falconskutya
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Az de szar punt
több mint 7 éve
bízom benne hogy nem adják magukat könnyen a texasiakA D mindent meg fog tenni, így csak 24-3-ra kapnak ki
HNDT
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
ritkán írok ilyet irónia nélkül, de ma gópecc vanNEMEMBER
toam
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
nagyon bolcsen tartotta a labdat, nem tehet rola, ha az elkapoi szarokmicsoda higgadt megoldas volt, Brock tisztara, mint egy hatodeves veteran kube
több mint 7 éve
HNDT
106
bízom benne hogy nem adják magukat könnyen a texasiak
több mint 7 éve
Eddig jó...
több mint 7 éve
ritkán írok ilyet irónia nélkül, de ma gópecc van
több mint 7 éve
Kezdődik. Három meccs kell a gyűrűhöz.
több mint 7 éve
Na akkor gyerünk! 😀PLAYOFFS 2017 Nem vagyok nyugodt...
több mint 7 éve
all you need is BROCK tararararara all you need is BROCK!!
több mint 7 éve
Két irányító találkozik egymással fél órán belül. Az egyiküknek tökéletes a mérlege a rájátszásban, a másikuk kétszer is kikapott Eli Manningtől.az egyik fasz, a masik Broki
Kampman
több mint 7 éve
Két irányító találkozik egymással fél órán belül. Az egyiküknek tökéletes a mérlege a rájátszásban, a másikuk kétszer is kikapott Eli Manningtől.Az egyik BROCK OSWEILER, a másik nem
Kampman
Lesz ez még így se!