New England Patriots - Indianapolis Colts
11 hónapja
most is a hátát nézi a liga csak közben berakja tövig szárazonAz nem 10 év volt, hanem 20, ameddig a Pats hátát nézte a liga.Hát én annyira nem is fogom. Sok volt az a 10 évnyi jópár tenyérbemászó Pats "fan". Mondjuk azok között már van biztos olyan, aki azóta Chiefs/Eagles/akármiEgyelőre még kevesen sajnálják őket, az biztos.Mac Jones-okat az első körben draftolnak, Minshew Magic meg hatodik körös, hát igen, ironikus, hogy ez is pont a Pats ellen történikMost mennyien kiélhetik,hogy szop a Pats mint egy jófajta kurva?
r.baggio
ThundersNFL a Jobbágy
Kampman
shagi0206
Burkus
de most már tuti h takaritás lesz innen csak felfele lehet menni
11 hónapja
A meccs miatt kapta😁. Az intet már leszarja de wlvesztette a meccset MacJ, ( igaz márjòpár meccsel ezelőtt kellet volna nade mindegy🤷)Ha végig is viszi Zappe akkor is rossz döntésnek tartom a behozatalát...Egyetértek,ez szimplán geciseg volt büntetésből az Int.ert
BB kapálózik és a seggét próbálja menteni it..
Castleai01
kolok1972
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
11 hónapja
G.P.
420
Caleb jó nagyon de a viselkedése szerintem red flag. Nagyarc.Caleb Williams vagy Drake Maye....Igen, ők a konszenzusos 2 legjobb QB idén eddig aki kijön de egyikük sincs kikiáltva az új Manning/Luck/Mahomes-nak. Én nem látom mennyivel lennénk előbbre velük...
ThundersNFL a Jobbágy
Főleg úgy hogy BB nem egy Free Agency mágus, enyhén szólva...
Castleai01
11 hónapja
Mi ebben a geciség?Ha végig is viszi Zappe akkor is rossz döntésnek tartom a behozatalát...Egyetértek,ez szimplán geciseg volt büntetésből az Int.ert
Castleai01
kolok1972
11 hónapja
A lehetőséggel,hogy jobbak lesznek.Caleb Williams vagy Drake Maye....Igen, ők a konszenzusos 2 legjobb QB idén eddig aki kijön de egyikük sincs kikiáltva az új Manning/Luck/Mahomes-nak. Én nem látom mennyivel lennénk előbbre velük...
ThundersNFL a Jobbágy
Castleai01
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
11 hónapja
Caleb Williams vagy Drake Maye....Igen, ők a konszenzusos 2 legjobb QB idén eddig aki kijön de egyikük sincs kikiáltva az új Manning/Luck/Mahomes-nak. Én nem látom mennyivel lennénk előbbre velük...
ThundersNFL a Jobbágy
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
11 hónapja
ez mókás volt
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
11 hónapja
IgyigyBillst hogy a gecibe vertük meg?A BIllst a BIlls verte meg.
ThundersNFL a Jobbágy
shagi0206
11 hónapja
shagi0206
10 811
Billst hogy a gecibe vertük meg?A BIllst a BIlls verte meg.
ThundersNFL a Jobbágy
11 hónapja
shagi0206
10 811
Arra mondjuk kisebb összeget is tennék 😀 Max akkor, ha sérülés van.Részvétem minden sporttársnak, aki Pats-meccset néz.Az vigasztal hogy talán nem látom M.J. jövöre.
Burkus
southmiki
11 hónapja
bobi0092
4 343
Volt pár legendás Colts - Pats mozdulat (fake punt baszakodás a Special Teamünktől a Pagano Era-ban 😀 😀 😀) ez a Fake spike ha nem is top 3, de azért top 10-be befér...
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
11 hónapja
Billst hogy a gecibe vertük meg?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
southmiki
646
Részvétem minden sporttársnak, aki Pats-meccset néz.Az vigasztal hogy talán nem látom M.J. jövöre.
Burkus
11 hónapja
Caleb Williams vagy Drake Maye....
Draft
11 hónapja
10-6. Vízilabda meccs eredmény.
11 hónapja
Kampman
28 166
Színvonal a béka segge alatt, de legalább szoros volt 😀Pont erre lehetett számítani.
shagi0206
11 hónapja
shagi0206
10 811
Színvonal a béka segge alatt, de legalább szoros volt 😀
11 hónapja
Részvétem minden sporttársnak, aki Pats-meccset néz.
11 hónapja
Ha végig is viszi Zappe akkor is rossz döntésnek tartom a behozatalát...Egyetértek,ez szimplán geciseg volt büntetésből az Int.ert
Castleai01
11 hónapja
Ha végig is viszi Zappe akkor is rossz döntésnek tartom a behozatalát...BB kapálózik és a seggét próbálja menteni it..
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
11 hónapja
Hát ez olyan lézer volt, amilyet nem láttunk Jonestól. De a sacket is úgy kezelte, ahog kellett.
11 hónapja
Gyerünk Zapp!
Draft
11 hónapja
Zappe... GWDAkár BoB is megpróbálhatná. Legalább tudná mit akar hívni. Szarabbul meg ugysem lehet ezt lemanagelni, mint MJ
ThundersNFL a Jobbágy