New England Patriots - Jacksonville Jaguars
1 feliratkozó
több mint 6 éve
bobi0092
4 353
Én szóltam. Gyors 3and out a félidő elején aztán 17-14től már a szokásos...
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
ez a térdelés a John Foxi playbook csúcsa
Negritis
szokatlan ez a helyzet nekik
több mint 6 éve
jezusom ennyi szemellenzos jags fant...mer nem latom azokat a kommenteket, hogy Church szandekos serules okozasra megy, hogy a a jags d egy classles bunch of thugs?
több mint 6 éve
Coughlin keze úgy látszik ideáig is elér, térdelnek 1 perccel a vége előtt 😊
több mint 6 éve
ha nem a patsnek drukkolnék, azt mondanám megérdemlik hogyha ezen a térdelésen fog elmenni a végén
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Na kezdődik a "csak el ne basszuk az előnyt" kamu foci a Jagstől? :S
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Ez viszont elég gyáva megoldás
több mint 6 éve
TC..ennyi ?)
több mint 6 éve
Gyáva népnek nincs hazája.
több mint 6 éve
Na ez rossz jel
több mint 6 éve
casaubon
2 391
unnecessary roughness egyertelmu volt, de megneztem volna ismetlesben, nem volt-e offensive pass interference is. a DPI egy vicc volt.azért be lehetett dobni azt a dpi-t..Sztem konf. döntőben nem illik ilyen dpi-t bedobni már...Még a Gronk sárga oké,bár túlzás szerintem.
Szesze
LeviPoki
több mint 6 éve
azért be lehetett dobni azt a dpi-t..Be lehet bármire dobni, de nem volt szabálytalan a védő
Szesze
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
azért be lehetett dobni azt a dpi-t..szerintem is, nem volt annyira semminemvótspori
Szesze
több mint 6 éve
Ritsi mondá Dzsízel tudjaAhogy jeleztem az előbb, letérdeltek TB előtt az alapvonalon a drive előtt....Tb a bírókat, a bírók meg a jagset szopatják le ezek szerint?
flzoli
valakis
több mint 6 éve
ez ultra gáz..
több mint 6 éve
milyen high five-ot adott már cooks a bírónak. verjem annyába
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Na ez nagyon gáz egy po meccsen
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
na ne már...ezt simán meg kellett volna kezdeni, erre térdelnek?
több mint 6 éve
Ez komoly bazdmeg??????
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
ez a térdelés a John Foxi playbook csúcsa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Brady túldobja 14 yarddal, Cooks lassúfigyeld meg, lesz ma még egy "..personal foul, tackling, on the defense.."
ILLEGAL HANDS DEFENSIVE PASS INTERFERENCE UNNECESSARY ROUGHNESS PATRIOTS WIN THE SUPER BOWL
shawnka
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
"rosszcsont fiu" anyam borogass
több mint 6 éve
Toto21
5 950
Bills adományoz Dalton alapítványának, Bengals adományoz Bortles alapítványának, Pats pedig a zebráknak ( minden meccs előtt és után)