New England Patriots - Kansas City Chiefs
több mint 4 éve
ez milyen sárga volt már?????
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 903
Az mi kamu flag. 😀
több mint 4 éve
Ez Mahomesnal nem szamit hosszu passznak.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
gedam
5 908
mahomes tudja, hogy merre van az előre?
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 880
ja jaMahomes nagyon kerüli a passzt. Szerintem komoly sérülése lehet.hosszúra nem nagyon kell készülni
Burkus
gedam
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Mahomes idén nem az a mobilis Irányító mint tavaly azértKiugrott a terde, csoda, hogy hamar visszatert. Konyokserules, ujjserules, nehez az elet, na.
Sifur
több mint 4 éve
Éhes oroszlán...OroszlánEs a Lions mar kutya?Ezek szerint csak egy csapatot szeretnek a bírók.jaja, az pedig a New Orleans!
Tactful Cactus
NB2
ulpianus
Kampman
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Sifur
1 118
Mahomes idén nem az a mobilis Irányító mint tavaly azért
több mint 4 éve
gedam
5 908
Mahomes nagyon kerüli a passzt. Szerintem komoly sérülése lehet.hosszúra nem nagyon kell készülni
Burkus
több mint 4 éve
Kampman
28 331
OroszlánEs a Lions mar kutya?Ezek szerint csak egy csapatot szeretnek a bírók.jaja, az pedig a New Orleans!
Tactful Cactus
NB2
ulpianus
több mint 4 éve
Mahomes nagyon kerüli a passzt. Szerintem komoly sérülése lehet.
több mint 4 éve
Es a Lions mar kutya?Ezek szerint csak egy csapatot szeretnek a bírók.jaja, az pedig a New Orleans!
Tactful Cactus
NB2
több mint 4 éve
Ezek szerint csak egy csapatot szeretnek a bírók.jaja, az pedig a New Orleans!
Tactful Cactus
több mint 4 éve
Tessék csi77.🤦♂️Írtam is
kyobalu
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 880
Ezek szerint csak egy csapatot szeretnek a bírók.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
De volt, a védelemben...Na vajon a másik oldalon lesz-e holding? Mármint befújva?Nem hiszem. Minket szeretnek a bírók és valahogy biztosan megoldják majd, hogy nyerjünk.
csi77
gordon
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
3&2-nél azért segíthettek volna TB-nek az elkapók, ha befelé futnak...
több mint 4 éve
Kampman
28 331
Nem a rúgó hibája volt, de remélem azok a Pats drukkerek, akik az utóbbi években folyamatosan szidták Gostkowskit, most értik, hogy miért fontos az állandóság ezen a poszton is.
több mint 4 éve
Komolyan mondom JMD.. Amikor futni kene akkor passzolunk; ha passzolni akkor futunk😄Inkabb az baj (nem nekem 😀), hogy nem megy a futas.
jamaicababa