New England Patriots - Las Vegas Raiders

2 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 854
Uristen ez a gyenge szar raiders d ellen 10 pont szánalmas, a nagy Mayne egy lóhúgy gyenge szar irányitó, ennek a szar csapatnak a liga 80% simán felfog rakni 20 pontot minimum, erre ez a szar pats meg kemény 10 pont ,mehetek az utolsó helyért .
Norbi180
Maye. Legalább a nevét írd le jól, ha idejössz trollkodni.
Burkus
Arra se méltó ez a gyenge szar hogy a nevét helyesen leirjam , buktam miatta a a fogadásom. Hála istenek még évekig nem kell számolni ezzel a fos csapatal, remélem évekig baszakodok ezzel fos irányitóval.
Norbi180
Akkor te se lehetsz valami nagy tudós, hogyha erre a meccsre pénzt tettél.
De köszönjük, hogy megosztottad velünk a meglátásod 😀
2 hónapja
Norbi180 Baltimore Ravens 706
Uristen ez a gyenge szar raiders d ellen 10 pont szánalmas, a nagy Mayne egy lóhúgy gyenge szar irányitó, ennek a szar csapatnak a liga 80% simán felfog rakni 20 pontot minimum, erre ez a szar pats meg kemény 10 pont ,mehetek az utolsó helyért .
Norbi180
Burkus
Arra se méltó ez a gyenge szar hogy a nevét helyesen leirjam , buktam miatta a a fogadásom. Hála istenek még évekig nem kell számolni ezzel a fos csapatal, remélem évekig baszakodok ezzel fos irányitóval.
2 hónapja
Surda Las Vegas Raiders 3 321
Pete Caroll valamit visszakapott a Supre Bowlért. 😊
Burkus
A Raiders meg a Tuck Rule-ért
Kampman
Azért ez kevés !
2 hónapja
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Kutya szarok voltunk,megérdemelt L. Ennél csak jobb lehet az offense igaz nagy csodát nem várok a szezontól😃
manuszka86
Én átállnék a futásra mert úgy tűnik Maye-re még kicsit nagy a kabát...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
2 hónapja
manuszka86 New England Patriots 2 442 — Patriots fan
Kutya szarok voltunk,megérdemelt L. Ennél csak jobb lehet az offense igaz nagy csodát nem várok a szezontól😃

2 hónapja
AFC East 0-3 eddig 😊
NB2
Felkészül a Bills? 😛

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
2 hónapja
NB2 New England Patriots 27 359 — nabege2@yahoo.com
AFC East 0-3 eddig 😊
2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
Pete Caroll valamit visszakapott a Supre Bowlért. 😊
Burkus
A Raiders meg a Tuck Rule-ért

2 hónapja
Azt hiszem szűkös éveink folytatódnak.....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Hosszú szezon lesz ez valóban és nem a playoff miatt... 😀

2 hónapja
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 249 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Pete Caroll valamit visszakapott a Super Bowlért. 😊

Szerkesztette: Burkus
2 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 285 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Azt hiszem szűkös éveink folytatódnak.....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 249 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Vissza kellene térni a régi mezhez (amin nem ez az idétlen vállcsík volt). Abban jobban ment. Meg jobban is nézett ki.
2 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 285 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Norbi180
Ezt kár volt leírnod te észlény

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Norbi180
2 hónapja
Norbi180
Köszi az építő jellegű kritikáért... 😊
(Kár hogy a kutya nem kérdezett...) 😉

2 hónapja
Norbi180 Baltimore Ravens 706
2 hónapja
Faszért nem hoztuk ide Ben Johnson-t....
Nomac
Én is kiváncsi vagyok, hogy mit csinál a Macikkal, úgy, hogy nagyon ide akart jönni.
Surtr
na rá én is,reménykedtem h idejön😕

2 hónapja
Surtr New England Patriots 182
Faszért nem hoztuk ide Ben Johnson-t....
Nomac
Én is kiváncsi vagyok, hogy mit csinál a Macikkal, úgy, hogy nagyon ide akart jönni.
2 hónapja
Smith szetszedi a passz Def-et
kolok1972
Pedig nem egy Allen vagy Burrow, mi lesz majd ellenük?
Burkus
Semmi különös csak szembejön majd a valóság...
D-line és CB sor rendben van de van egy tapasztalatlan/középszerű Safety párosunk és 1 db NFL szintű LB-ünk...
O-fal meg jobb mint mint tavaly de még mindig Liga alsó fele, ahogy az elkapó sor is...
RB-ek jók de kb. ennyi...
Maye meg eddig csak ígéret, semmi több...
Castleai01
Ezzel vitatkoznék… Legalább is ma ok sem voltak rendben
kolok1972
Nyílván Gonzo nélkül más a leányzó fekvése de én inkább a szezon egészére nézve írtam amit írtam, nem a mai meccsre...

2 hónapja
21:14 a 1st down. Egy Raiders ellen.Jézusom.
2 hónapja
kolok1972 New England Patriots 3 004 — Pats fan
Smith szetszedi a passz Def-et
kolok1972
Pedig nem egy Allen vagy Burrow, mi lesz majd ellenük?
Burkus
Semmi különös csak szembejön majd a valóság...
D-line és CB sor rendben van de van egy tapasztalatlan/középszerű Safety párosunk és 1 db NFL szintű LB-ünk...
O-fal meg jobb mint mint tavaly de még mindig Liga alsó fele, ahogy az elkapó sor is...
RB-ek jók de kb. ennyi...
Maye meg eddig csak ígéret, semmi több...
Castleai01
Ezzel vitatkoznék… Legalább is ma ok sem voltak rendben

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
2 hónapja
Mi értelme puntolni?
Nomac
Feladta a meccset.
Burkus
Bízik a védelemban hátha labdát tudnak szerezni mert az O sajna fogalmatlan ma, Maye-el az élen...
Mi ma nem tudjuk megverni a Raiderst, hátha majd ők magukat... 😛
Castleai01
Hahahahahaha
zinedine5
Nálam még mindig jobbak voltak ma mint az O... 😉
Castleai01
Alacsony van az a léc😂😂

2 hónapja
Mi értelme puntolni?
Nomac
Feladta a meccset.
Burkus
Bízik a védelemban hátha labdát tudnak szerezni mert az O sajna fogalmatlan ma, Maye-el az élen...
Castleai01
Hahahahahaha
zinedine5
Nálam még mindig jobbak voltak ma mint az O... 😉

2 hónapja
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 083
Huhh, úgy néz ki a vasárnap esték idén se fognak sok örömöt hozni

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
2 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 221 — Ajmo Vatreni
Mi értelme puntolni?
Nomac
Feladta a meccset.
Burkus
Castleai01
Hahahahahaha