NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New England Patriots - Miami Dolphins
több mint 9 éve
triangle
1 283
that's how you open a 2nd half😊
több mint 9 éve
Imitheking
1 882
Bele az arcukba, úgy van 😀
több mint 9 éve
Masszívan sz@rok vagyunk.gdavidakkor mi a picsáért nyeritek meg? 😀
több mint 9 éve
triangle
1 283
crazylegs Brady😀
több mint 9 éve
Masszívan sz@rok vagyunk.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
Gronk 1000.yardja megvolt.Védelem meg a második felidőre ment üdülni, felosztják a srácok.
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
Grey fasza eddig
több mint 9 éve
triangle
1 283
közben Arrington out
több mint 9 éve
Browns meccsen meg ki is derült hogy Hoyer vollt az oka hogy a Browns nem nyerte meg idéna csoportot.
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
triangle
1 283
szóval ez a nagydarab TE még nálunk játszik
több mint 9 éve
Kibírnám kacagás nélkül ha a Jax csak most az egyzser nem olvadna le..
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
félidőben, de igaz103 yard nagy gratzinedine5és amikor minden miaminak szurkoló elkezd reménykedni akkor jön a mély torok a második negyedben.Ventura
több mint 9 éve
az egészben az dühít, hogy ez az egy esélyük volt, mert ha nem TD-re mennek, akkor lejárt volna az idő, nem tudtam volna FG-t rugni, faxé nem figyeltünk jobban...majd belichick feltüzeli a cherrleadereket az öltözőben.
TB-t remélem felpofozza valaki a szünetbenNB2
több mint 9 éve
az egészben az dühít, hogy ez az egy esélyük volt, mert ha nem TD-re mennek, akkor lejárt volna az idő, nem tudtam volna FG-t rugni, faxé nem figyeltünk jobban...TB-t remélem felpofozza valaki a szünetben
több mint 9 éve
103 yard nagy gratzinedine5és amikor minden miaminak szurkoló elkezd reménykedni akkor jön a mély torok a második negyedben.
több mint 9 éve
Jogos a boooo...
több mint 9 éve
rodgers 6/20...meg fogunk szenvedni mi is a bills ellen 😀ghstzREgy szerencsék van, nincs irányítójuk, ha sikerül egy közepes szintűt szerezniük, bajban lesz az egész csoport
több mint 9 éve
Imitheking
1 882
Nem Butler hibája. Ráállítani a rookie-t Wallace-ra az a hiba. Nem figyeltem, Arringtonnel mi van?BurkusAz első beszopott nagy passznál is ő fogta.
több mint 9 éve
Nem Butler hibája. Ráállítani a rookie-t Wallace-ra az a hiba. Nem figyeltem, Arringtonnel mi van?BurkusMegsérült nem?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Nem Butler hibája. Ráállítani a rookie-t Wallace-ra az a hiba. Nem figyeltem, Arringtonnel mi van?Burkusmegnyekkent mikor szerelte landry-t
több mint 9 éve
103 yard nagy grat
több mint 9 éve
Lafell vazze...