New England Patriots - New York Jets
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Huuuu koszi.Ha mystreams akkor a 42-es. 😊Greengo😊)))))))))))))))Delonso_Hat Ulpi most kevesbe elvezem a live streamet....bocsánat! 😊ulpianus
(direct tv logo vegig)Delonso_
Pedig negyet megneztem a berakott chanelek kozul.
Esetleg a Pitt meccshez is van masik?
több mint 10 éve
Rex Ryan, mint védelmi guru, hahaes ebben mi a meglepo ?
De persze minden DC hiányos csapatnál rögtön ő lenne az első számú jelöltbaggio
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Le vagyok maradva, naA Wilkerson, Harrison, Richardson (wtf, son brothers)Wyattma tavaly kitalaltak nekik a son's of anarchytMMMS
De am jóféle
több mint 10 éve
Ha mystreams akkor a 42-es. 😊😊)))))))))))))))Delonso_Hat Ulpi most kevesbe elvezem a live streamet....bocsánat! 😊ulpianus
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
A Wilkerson, Harrison, Richardson (wtf, son brothers)Wyattma tavaly kitalaltak nekik a son's of anarchyt
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
😊)))))))))))))))Hat Ulpi most kevesbe elvezem a live streamet....bocsánat! 😊ulpianus
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Hat Ulpi most kevesbe elvezem a live streamet....Gamepass ma ingyenes
több mint 10 éve
Hat Ulpi most kevesbe elvezem a live streamet....bocsánat! 😊
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
3. legalább 40 yardos TD 3 negyed alatt. NiceWyattBrady
több mint 10 éve
Hat Ulpi most kevesbe elvezem a live streamet....(direct tv logo vegig)
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Shane Vereen's TD celebration was dedicated to Stevan Ridley. His signature "kick down the door".
több mint 10 éve
Rex Ryan, mint védelmi guru, hahaDe persze minden DC hiányos csapatnál rögtön ő lenne az első számú jelölt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Tomifinn
947
hátőő
több mint 10 éve
Ez gyors volt 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Csak a szokásos csütörtöki domináns kezdés.
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Nem tudom fenn bírok e maradni végig... de érdekes meccs lehet ez.De inkább idegenben, otthon
Tényleg tipikusan a Jets ellen szokta ezeket a meccseket buki a Pats... talán most nem. 😀NetTom
#Patriots have won 32-straight regular season conference games at home – the longest streak in @NFL history.
Most Consecutive Wins in Divisional Home Games
By Starting QB in NFL History
Brett Favre 18
Tom Brady 18
több mint 10 éve
NetTom
64
Nem tudom fenn bírok e maradni végig... de érdekes meccs lehet ez.Tényleg tipikusan a Jets ellen szokta ezeket a meccseket buki a Pats... talán most nem. 😀
több mint 10 éve
Már csak az kell, hogy egyértelműen kimondja, hogy a Jets nem nyerhet és nyernek akkor bebizonyosodik , hogy a ti rokonok vagytok.Már Ricsi is Ik szavaival él ... mi lett ebből a világból ...Sixo67Ugyanabba a high schoolba jártunk. 😀😀iktriad
több mint 10 éve
Már Ricsi is Ik szavaival él ... mi lett ebből a világból ...Sixo67Ugyanabba a high schoolba jártunk. 😀😀