New England Patriots - New York Jets
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Edelman -> JagsSixo67Nem fér be oda
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Imitheking
1 882
Végre felkeményedik a D, erre meg az O kezd el pöcsölni. Faszomba
több mint 10 éve
triangle
1 283
edelman nyomott egy welkert...
több mint 10 éve
Imitheking
1 882
Ilyen könnyű labdát eldobni...
több mint 10 éve
Azt hiszem először hangzott el Babin neve ma a közvetítésben. Nem siette el. 😀
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Na ja.... csak egy ido utan azert keszulnek ra.Delonso_De eddig hiába készültünk 😊
Ez zseniális volt
több mint 10 éve
Na ja.... csak egy ido utan azert keszulnek ra.
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Joa gameplan es valtozatos isEddig kb ezzel mentek viszont végig a meccsen, és sikeresen. Ha nem ezt csinálják, az a baj
Gut Ivory, majd Ivory fut, vegul 3 es hosszunal betakarjak Genyot.Delonso_
több mint 10 éve
Jo a gameplan es valtozatos isFut Ivory, majd Ivory fut, vegul 3 es hosszunal betakarjak Genyot.
több mint 10 éve
Mondjuk Gronkótól is láttam már nehezebb elkapásokat is, mint amiket mostanában elejt sajnaWyattKiégett ő is.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
a Jets Joe Namath óta bundás csapat, nem tehetnek róla
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A Jets-Pats meccsek évek óta arról szólnak, hogy milyen módon oldja meg a Jets, hogy kikapjon. Buttfumble, INT, elcseszett hívások, stb. Annyira szoros a meccs, hogy ez is ilyennek néz ki. Kíváncsi leszek mára mit dobott a kocka. 😀peterk2005Tippre terdelesnel fumble return td
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk Gronkótól is láttam már nehezebb elkapásokat is, mint amiket mostanában elejt sajna
több mint 10 éve
triangle
1 283
Korrektek voltunk, mi sem mentünk előre cserébeWyattkellett nagyon cannon lt-be, bradynek túl sok ideje volt eddig...
több mint 10 éve
A Jets-Pats meccsek évek óta arról szólnak, hogy milyen módon oldja meg a Jets, hogy kikapjon. Buttfumble, INT, elcseszett hívások, stb. Annyira szoros a meccs, hogy ez is ilyennek néz ki. Kíváncsi leszek mára mit dobott a kocka. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
És tényleg. Korán/késő van.Ezt a párhuzamot vezesd már le nekem logikailag!iktriadObi volt az első akinek a mozivásznon padavanja volt, itt meg ha jól tudom te.Sixo67
több mint 10 éve
Ezt a párhuzamot vezesd már le nekem logikailag!iktriadObi volt az első akinek a mozivásznon padavanja volt, itt meg ha jól tudom te.
több mint 10 éve
Nah Dobbinsról beszél, hogy minket kihagy, mi találtuk fel azt az embert.